Resim Yapanlar Bir Bakabilir Mi?

Pis bir huy işte.Ben kötü yapınca beceremedim olmadı diye kendi kendimin moralini bozarım İlla iyi olucak.O yüzden yani kötü yapmaktan çekinmem.

.Ülkedeki %80 çocuk gibi fene matematiğe çalistirildim.Kafam karismasin(!),oyalanmayayim(!),vakit kaybi olmasin(!) diye sanattan ve spordan uzak tutuldum.Bunlar bos islerdi çünkü karin doyurmazdi(!).

Aynı sebeplerle tiyatro okumaktan men edildim,hala babama kızarım,öfkelenirim bu konuda.

Bence idealiniz varsa pesinden gidin,ileride hep pişman oluyorsunuz çünkü.

Yıllar geçiyor ama hala hiçbir şey değişmiyor desenize.Halbuki iyiye güzele,böyle bir nesle ihtiyacımız var.Teşekkürler yorumunuz için.

Bir iki halk eğitim merkezinde gördüm ciddi iyi işler çıkaran insanlar var
Bence özel bir kuruma gideceğinize radan başlayabilirsiniz
Yalnız malzemeleri pahalı

Bayıldım ya animasyon okumalisin ya da çocuk kitaplarini resimlendirmelisin.. yıllar sonra başlaman bu seviyeye gelmen beni de sevklendirdi benim de yeteneği var ama tembelgillerden oldugum için yillardir hiç geliştirmedim kursa gitmeyi düşünüyorum su an :)

Ben de kendimi ancak cinali seviyesinde görüyordum. Küçükken kimse önüme resim defteri koymuyordu bile. Çünkü çalışmam gereken dersler ve sbs sınavı vardı.
Her neyse üniversite 2deyim. Bir gün arkadaşım hoşlandığı platonik çocuğun fotoğrafına hayran hayran bakıyordu. Çocuğun bıyık şekli dikkatimi çekmişti Bu nasıl bir şeymiş yaw diye çocuğun bıyığını çizmeye başladım. Bir de baksan ki çocuğun (yani fotoğrafın) tamamını çizmişim! Ama bu kadar aynısı olur. Arkadaşım "lonely bu muhteşem olmuş" diye çığlık atmıştı çizdiğim resmi de almış saklamıştı Halbuki o zamana kadar oturup kimseyi çizmeye çalışmamıştım. Yeteneğim olduğunu bile bilmiyordum. Şimdi çizim yapıyorum
Evet karakalem yetenektir, kendi kendine ögrenilir. Ama sulu-yağlı boya tarzı şeylere eğitim gerekebilir diye düşünüyorum. Ben son zamanlar onları denedim beceremedim. Karakalem en rahatı

Çok özgün çalışmışsınız ayrı ayrı çok güzel hepsi :)

Merhaba, ben cocukluğumdan beri çizmeyi severim, dediğiniz gibi boş bu işler matematik çalış bunlar karın doyurmaz derlerdi. Ee napim benim de matematiksel zekam gelişmemiş, görsel zakam gelişmiş. Şimdi resim öğretmeniyim, atanamasam da halk eğitimde çalışıyorum, atolyem var, resim sevmeyen çocuklara resimi sevdirdim çok şükür, cin aliden harika suluboya karakalem yapmaya başladılar. Seviyorsanız geliştirebilirsiniz kendinizi, sürekli videolar izleyin küçük bir eskiz defteriniz olsun çantanızda. otobüste, hastanede nerde boşluk bulursanız çizin. Ve mutlaka bi kursa kaydolun, ücretsiz kurslar var halk eğitimde.

Resim konusunda çok yetenekliyim ve yapmayı çok seviyorum tablolarım var ortaokuldayken satın almak isteyenler oldu ama babam vermemişti :)

Teşekkür ederimm ^_^
Geçen sene eğitime başladım çok boşladım vaktinde, hocam da diyor biraz daha bastır ve yap kızım kendi çizgi filmini diye, öyle gazlıyor, ben de hayaller hayaller... Hayatlar kısmında tabi biraz "Olur mu olmaz mı?" diye çakılı kalıyor insan. Çocuk ufak, az daha büyüsün, daha ciddi eğileyim üzerine diyorum; hedef olarak içimde kalmasın diye Güzel Sanatları koydum ama hayırlısı diyeyim; okul için kendimi yeterli görmüyorum, önce biraz daha alaylı gideyim, oradan olursa bi okul, üzerine bi sergi falan filan... Sen bakma bana, bende de var tembellik-kaçma-erteleme halleri. Kendimizi çok sıkmadan yapınca, keyfince, o zaman daha tadında sürdürüyorsun. Yeteneğin varsa, çürütme lütfen, kursa git, resmin özgür dünyasını yaşa kesinlikle.

Çok özgün çalışmışsınız ayrı ayrı çok güzel hepsi :)

Çok teşekkür ederim

Yaaa muhteşemmmm!! Surat ifadesinde Nur Yerlitaştan mı esinlendin acaba

Ahahdjas Benziyor sanki o ağzın duruşu değil mi? "Bu ne biçim orman, bu ne biçim kurt"
Ya, bu resim sanırım Nur Yerlitaş capslerinden önceydi ya da farkında olmadan capsi görüp bilinçaltımca böyle işlemiş olabilirim, bilinçli yaptığım bi şey değil, tarih olarak 2014 atmışım ama pcye 2015 şubatta arşivlemişim. :/
Teşekkür ederim iltifatın için, pasaklı bi çalışmaydı o baya, tersten başlamışım resmi yapmaya (En öndekinden) sonra arkalara geçtikçe arada boyasız minik boşluklar filan oldu, eğitim yoktu işte o zaman, sol kulağı sağ elle göstermeye çalışmak gibiydi.^_^

Yokuspokus Ne güzel renkler bunlar,ne cıvıl cıvıl renkler... Bayıldım,bayıldım. Yaşlanmazsınız siz. Ay bir nazar boncuğu da koyayım nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…