N necla Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2006 6 0 86 İzmir 4 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi necla #1 Herkese merhabalar,arkadaşlar sizleri resim sergimizin açılış kokteyline davet ediyorum,gelirseniz mutluluk duyacağım,herkesi bekliyorum,sergimiz 10 gün açık kalacak. adres ; balçova kültür evi ( balçova son durakta ) tarih ; 4 nisan cuma 17.30
Herkese merhabalar,arkadaşlar sizleri resim sergimizin açılış kokteyline davet ediyorum,gelirseniz mutluluk duyacağım,herkesi bekliyorum,sergimiz 10 gün açık kalacak. adres ; balçova kültür evi ( balçova son durakta ) tarih ; 4 nisan cuma 17.30
seaBahARseaBahAR hesabı doğrulanmış üye. Nosce Te İpsum Pro Üye 13 Nisan 2007 15.555 36.072 1.123 5 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi necla #2 Şimdiden başarılar diliyorum.. Umalım ki; gösterilen ilgi onca emeğe, onca zamana yakışır birşey olsun.. Sanatla uğraşan herkese hayranım.. Ayırt etmeksizin.. Eğer mümkün olabilir de, resimlerinizi bizimle buradan paylaşırsanız sevinirim. Bol şans.. a.s.
Şimdiden başarılar diliyorum.. Umalım ki; gösterilen ilgi onca emeğe, onca zamana yakışır birşey olsun.. Sanatla uğraşan herkese hayranım.. Ayırt etmeksizin.. Eğer mümkün olabilir de, resimlerinizi bizimle buradan paylaşırsanız sevinirim. Bol şans.. a.s.
LereenimLereenim hesabı doğrulanmış üye. Onur Üyesi Pro Üye 17 Ağustos 2006 4.409 1.961 698 Hatay 5 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi necla #3 Neclacım şimdiden başarılar .Kutlarım .Umarım dilediğin gibi geçer .
dilara Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2006 120 1 96 Diğer 7 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi necla #4 necla basarilar canim gelemiyorum ama senide tebrikler ediyorum böyle snat alaanindaki basarindan dolayi.
necla basarilar canim gelemiyorum ama senide tebrikler ediyorum böyle snat alaanindaki basarindan dolayi.
XSXimal Üzeni yolla... Salla... Kayıtlı Üye 26 Haziran 2007 2.082 9 641 Çanakkale 10 Nisan 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi necla #5 Bende başarılar dilerim canım, biz gelemeyenler için birkaç foto çekip eklersen sevinirim. a.s.