• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Renk

mmrysm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
131
85
28
Fikir İstiyorum Arkadaşlar.
$141020131105.webp$141020131103.webp

Salonumda, vizon rengi hakim.
3lü koltuğun;
Kenardaki kırlentleri ve orta kısmındaki yuvarlak kırlenti
,mor olarak yaptırmak istiyorum sizce nasıl olur? istediğim Mor tonuda bu.
$mor chester.webp

bence seçtiğiniz mor renk çok sert.çok göz alır.aralara pudra rengi veya toz pembe renkli yastıklar yapsanız daha soft daha yumuşak olur.

katılıyorum toz pembe güzel olur pembe çiçek bilo v.s. desteklersiniz ama o mor hiç hoş değil

fikirleriniz için teşekkürler,pudrayı düşünücem.
vizon rengini bir renkle patlatmak istedim.kararsızlıktayım çok zıt olursa diye.
dediğiniz gibi pudra olursa daha yumuşak geçiş olucak

Fikir İstiyorum Arkadaşlar.
Eki Görüntüle 1144124 Eki Görüntüle 1144125

Salonumda, vizon rengi hakim.
3lü koltuğun;
Kenardaki kırlentleri ve orta kısmındaki yuvarlak kırlenti
,mor olarak yaptırmak istiyorum sizce nasıl olur? istediğim Mor tonuda bu.
Eki Görüntüle 1144127

merhaba, perdeler de mor olsaydı muhteşem bir uyum olabilirdi ama
bu haliyle istediğiniz mor renk tezat sanki...

O renklerde aksesuarlarınız varsa bence güzel olabilir.. :)

Emeğin için teşekkür ederim arkadaşım.Aslında fena durmamış :) 3 kırlent mor,diğer 2si vizon düşünmüştüm.Hep aynı renklerdeydi kırlentleri takımın değiştirmiyorlardı mağaza.şimdi renk gelsin istiyorum salonuma.

Rica ederim :) Bence perdeni de değiştirirsen güzel olur mor-vizon.

Bence pudra pembede soft dururdu... renkli objeler kullanmanızı tavsiye ederim mumluk cerceve lambader gibi...Ama renk sectiginizde her ürünüde mor renk almayın...Canlı bitki alabilirsiniz ... sarı renk bir lambader.... lila büyük mumlar.... beyaz fenerler...Yada evinizin duvarlarını açık pembe yada mavi yapabilirsiniz...Masanızın üzerine siyah yada açık pembe bir örtü olabilir....Örnek resimler koydum...

$images.webp

$2014-koltuk-takýmý.webp

$dogtas-koltuk-takimlari.webp

$040620141397.webp$040620141392.webp$040620141396.webp$040620141401.webp$040620141400.webp$040620141391.webp

Salon aksesuarlarım siyah-beyaz renklerinde.
Bazı arkadaşlar mor-pembe aksesuarlar ekle demiş.
Çok renk cümbüşü olmazmı acaba.sadelik gider gibi geldi.
kırlentlere uyduralım derken.çok renkli bir salon olursa eğer gözümü çok yorar.Fon perde değişmeden.sırf kırlentlere renk olsun istiyorum. kırlentteki gümüş yansımalardan rahatsız oluyorum :) pudra- turkuaz-mor yada beyaz.bu 4 renkten biri olup.vizon ile bütünlemem gerekli. Fikir için aksesuarlarıda ekledim.siyah beyaz vizon renkleri mevcut.

Eki Görüntüle 1145961 Eki Görüntüle 1145959 Eki Görüntüle 1145957 Eki Görüntüle 1145956 Eki Görüntüle 1145948 Eki Görüntüle 1145949

Salon aksesuarlarım siyah-beyaz renklerinde.
Bazı arkadaşlar mor-pembe aksesuarlar ekle demiş.
Çok renk cümbüşü olmazmı acaba.sadelik gider gibi geldi.
kırlentlere uyduralım derken.çok renkli bir salon olursa eğer gözümü çok yorar.Fon perde değişmeden.sırf kırlentlere renk olsun istiyorum. kırlentteki gümüş yansımalardan rahatsız oluyorum :) pudra- turkuaz-mor yada beyaz.bu 4 renkten biri olup.vizon ile bütünlemem gerekli. Fikir için aksesuarlarıda ekledim.siyah beyaz vizon renkleri mevcut.
Bence mor vizon çok çiğ durmuş ikisi de soğuk renk. Bence Gül kurusu tonları salonu yumuşatır.

bence evet o mor güzel olur , vizondan cok grimsi koltuklar cok yerinde düşünmüşsünüz , ben aralara toz pembe olayına katılmıyorum sanırım pek sevmediğşmden o rengi

Merhaba benim koltuklarımda bu modele çok yakın ve renkte bu tonlarda sayılır bej tonlarında ve mor kırlentlerle renklerdim.Ve mor runner kullanıyorum çok hoş oldu.Yani tavsiye ederim.

Vizon turkuaz uyumuna bayilirim.mordan daha guzel olacagini dusunuyorum ben tabi senin kararin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X