• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tavuk Yemekleri Rengarenk Krep ile Kahvaltı Sofrası(Torku Sponsorluğunda)

Balım kendi gibi tarifinide rengarenk yapmış :KK68: ellerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim 💖😍
Teşekkür ederim nanam beniiim 🥰 hayatımız rengarenk cıvıl cıvıl olsun🥳

Bu nasıl bir renk cümbüşüdür ya 😍 harika görünüyor renkler sofra müthiş olmuş üzerine çalışılmış belli belli ellerine sağlık yarışmada bol şans 🥰
Çok teşekkür ederim canım benim beğenmene sevindim 🥰sanada bol sans🥰

Gökkuşağının içine mi düştüm noldu bana :KK57: Bir çimdik atsa keşke biri bana :olamaz:
Rüya görüyor olabilirim. :oops:
Mavi peri büyüledin yine :KK60:
Yaa ablam beniiim kalbinin ışıltısı o :KK74: çok teşekkür ederim canımsın🥰🥰🥰

Beni çok üzdün :KK42:bu kadar olmaz ki yani :KK43:
Eşime gösterdim bak dedim 1.belli oldu benim tüm umudum gitti. O da evet resmen sanat çalışması olmuş dedi ikimiz hayran hayran baktık:KK51:
Yok hocam estafurullah okadarda değil😁.
Bence revanşta olan tarifler alır benimki sıradan bir tarif şanslı görmüyorum ben.

Olduk rengaaarangaarennkkk 🤩 ellerine sağlık perim eminim tadı da görüntüsü gibi çok güzeldir 😋😋 başarılar dilerimmmm😘

Allah tüm şehitlerimizden razı olsun, ailelerine sabır versin. 🇹🇷
Teşekkür ederim nurumm:KK74:o şarkıda nasıl uydu☺️
Amin balım benim Rabbim birdaha yaşatmasın fırsat vermesin ..🇹🇷

Yok hocam estafurullah okadarda değil😁.
Bence revanşta olan tarifler alır benimki sıradan bir tarif şanslı görmüyorum ben.
Hiç renkli krep görmedim neresi sıradan ayol bunun seni diskalifiye etmenin yollarını arıyorum saatlerdir ben :KK57:

Hiç renkli krep görmedim neresi sıradan ayol bunun seni diskalifiye etmenin yollarını arıyorum saatlerdir ben :KK57:
Bak bak dimekkk disgalifiye etmek için hain düşüncelerin vaaar:KK20: arkadaşça bir vuruşma olsun arkamdan iş çevirme😂

Back