- 29 Nisan 2015
- 31.426
- 105.665
- 598
Teşekkür ederim nanam beniiimBalım kendi gibi tarifinide rengarenk yapmışellerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim nanam beniiimBalım kendi gibi tarifinide rengarenk yapmışellerine sağlık canım yarışmada başarılar dilerim
![]()
Teşekkür ederim tatlım benimKuzummmmmmm renkliliğini sevsinler
Ellerine sağlık bol şanslar![]()
Çok teşekkür ederim canım benim beğenmene sevindimBu nasıl bir renk cümbüşüdür yaharika görünüyor renkler sofra müthiş olmuş üzerine çalışılmış belli belli ellerine sağlık yarışmada bol şans
![]()
Yaa ablam beniiim kalbinin ışıltısı oGökkuşağının içine mi düştüm noldu banaBir çimdik atsa keşke biri bana
Rüya görüyor olabilirim.
Mavi peri büyüledin yine![]()
Yok hocam estafurullah okadarda değilBeni çok üzdünbu kadar olmaz ki yani
Eşime gösterdim bak dedim 1.belli oldu benim tüm umudum gitti. O da evet resmen sanat çalışması olmuş dedi ikimiz hayran hayran baktık![]()
AynenEllerine sağlık canım yarışmada başarılar diliyorum. Krepleri yemeye kıyamaz insan çok güzel görünüyorlar![]()
Teşekkür ederim yasom balımEllerine sağlık perim çok zahmet vermişsin bol şans![]()
Teşekkür ederim tatlım benimCok süslü bir masa göruyorumkreplerinde cok guzel olmus eline saglik :)
Teşekkür ederim nurummOlduk rengaaarangaarennkkkellerine sağlık perim eminim tadı da görüntüsü gibi çok güzeldir
başarılar dilerimmmm
Allah tüm şehitlerimizden razı olsun, ailelerine sabır versin.![]()
Hiç renkli krep görmedim neresi sıradan ayol bunun seni diskalifiye etmenin yollarını arıyorum saatlerdir benYok hocam estafurullah okadarda değil.
Bence revanşta olan tarifler alır benimki sıradan bir tarif şanslı görmüyorum ben.
Bak bak dimekkk disgalifiye etmek için hain düşüncelerin vaaarHiç renkli krep görmedim neresi sıradan ayol bunun seni diskalifiye etmenin yollarını arıyorum saatlerdir ben![]()
Beğenilmiycek gibi değilÇok teşekkür ederim canım benim beğenmene sevindimsanada bol sans
![]()
Senin gibiiii perim aynıı ruhunu krebe işledin,Teşekkür ederim nurummo şarkıda nasıl uydu☺
Amin balım benim Rabbim birdaha yaşatmasın fırsat vermesin ..![]()
Balım beniiiim kuzucummSenin gibiiii perim aynıı ruhunu krebe işledin,![]()
Keşke yakın olsaydik kuzum daha iyisini yapardım sanapericim ne güzel döktürmüşsün ya insan yemeye kıyamaz![]()
Keşke yakın olsaydik kuzum daha iyisini yapardım sana❤
Canımın iciiiiivalla eminimm kii yapardınn hamarat kadınnnnnnnnn![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim canımEline sağlık canım![]()