• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler remington ci76 mı cif 75 mi?

peki bir kaç tane şekillendirme tüyosu verebilirmisin? ben tamamen bir acemiyim çünkü :44::85:

cnm ben yardımcı olim bende yeni yeni öğreniyorum ama herkes hayran :16:
günlük kullanıma kalın tutamlar alıyorum maşayı baş aşağı tutup sarıyorum 15 maksimum 20 saniye bekliyorum sonra tutamı açıyorum ama ellemiyorum hepsini sarınca parmaklarımla tarıyorum sonra perçemlerimi dışa doğru sarıyorum bazen açık bazende iki üç tokayla istediğim şekli veriyorum
eğer yemeğe falan gidiceksem tutamları daha ince alıyorum şekilden şekile sokuyorum
şunuda unutma maşanın sarılma yönüde şekilleri çok değiştiriyor

cnm ben yardımcı olim bende yeni yeni öğreniyorum ama herkes hayran :16:
günlük kullanıma kalın tutamlar alıyorum maşayı baş aşağı tutup sarıyorum 15 maksimum 20 saniye bekliyorum sonra tutamı açıyorum ama ellemiyorum hepsini sarınca parmaklarımla tarıyorum sonra perçemlerimi dışa doğru sarıyorum bazen açık bazende iki üç tokayla istediğim şekli veriyorum
eğer yemeğe falan gidiceksem tutamları daha ince alıyorum şekilden şekile sokuyorum
şunuda unutma maşanın sarılma yönüde şekilleri çok değiştiriyor

ewet canım katılıorm sarma sekline qörede sekillenior. bnde acemiym ama kapcam en yakın zamanda bu işi.d

ewet canım katılıorm sarma sekline qörede sekillenior. bnde acemiym ama kapcam en yakın zamanda bu işi.d

kaparsın cnm yaptıkça elin alışıyor
evde oldukça yeni yeni şeyler deniyordum ilk aldığımda şimdi iyice alıştım benim saçım çok gürdür 20 dk da istediğim gibi hazırlanıyorum
hatta bazen geceden yapıyorum sabah hazır oluyor bira düzeltmelerle güne hazır oluyorum :16:

kaparsın cnm yaptıkça elin alışıyor
evde oldukça yeni yeni şeyler deniyordum ilk aldığımda şimdi iyice alıştım benim saçım çok gürdür 20 dk da istediğim gibi hazırlanıyorum
hatta bazen geceden yapıyorum sabah hazır oluyor bira düzeltmelerle güne hazır oluyorum :16:

ewet tatlım ya bnde önceden baya uqrasırdm en fasla 30dk bitior sacım.)

slm kızlarrrr bende ci76 almak istiorum ama benm saçlarım normalde ztn kıvırcık ama ben daha derli toplu bir kıvırcıklık istiyorum daha doğrusu dalgalı olsun istiyorum.bu arada bnm saçlarımda kısa tam boynumda yani omzumda bitio gibi bana ci76yı önerirmisiniz???

kızlar bende remington cif75 project shine aldım boyle bi masa beklemiodum bende bi tane de rowenta var ama bu remington süpper bise yaa iyiki almısım siddetle tekme tokatla olmadı cicekle tavsiye ediorum kızlaaaaar :64::52:

Back