• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Remetta tencere sizce nasıl???

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12.324
28.339
798
kızlar ben çeyızım için hisar çelik tencere setını düşünüyordum ama müstakbel kayınvalıdem remetta 5li tencere takımı almış sagolsun !!!:14::14: şimdi ne yapıcam ben ?? bır set daha alırsam evde cok fazla tencere olmaz mı?? sizce ne yapmalıyım??:26::26:

remettanın ürünlerini biliyorum bence çok güzel özellikle dışı renkli olanları çok beğeniyorum kalite olarak sorarsan bence kaliteliler.

e canım sen toplu ceyiz seti almayacak mısın?
onu da hisardan alırsın..cok tencere goz cıkarmaz merak etme:))
kayınvalidenin aldsıklarını da gunluk kulan:))
biz taktık bu forumda zaten gunluk ve misafirliğe ayrı esyalara:)))
bu kadar istiyorsan dedigim gibi ceyiz setini komple al hisardan nasılsa herkes oyle toplku halde alıyor..

remettanın ürünlerini biliyorum bence çok güzel özellikle dışı renkli olanları çok beğeniyorum kalite olarak sorarsan bence kaliteliler.

oledırler tabı ama dışını cok begenmemiştım ama artık sorun etmıyorum cunku onları gunluk kullanmaya karar verdım:34::34:

oledırler tabı bende onları gunluk olarak kullanmaya karar verdım :34::34::34:

e canım sen toplu ceyiz seti almayacak mısın?
onu da hisardan alırsın..cok tencere goz cıkarmaz merak etme:))
kayınvalidenin aldsıklarını da gunluk kulan:))
biz taktık bu forumda zaten gunluk ve misafirliğe ayrı esyalara:)))
bu kadar istiyorsan dedigim gibi ceyiz setini komple al hisardan nasılsa herkes oyle toplku halde alıyor..

ole yapacaktım sonra onlar 5li set alınca kaldım ole ablama falan danıştım cok olmaz falan dedı ee sızde ole dıosanız sorun yok ben cok eşya olsun istemıyorum ama sanırsam cokta olmayacak hısardan alıcam zaten cok begenıyorum tencerelerını :49::49: cok sagol yorumların için :46:

kızlar merhabalar.. remetta ürünlerini alan ya da bir şekilde hediye gelenlere bir diyeceğim yok
ama alacak olanlara hiç tavsiye etmiyorum. benim eşim bu işlerin içinde olduğu için biliyorum.
remetta, karaca, scheffer bunların çoğu ürünü kalitesiz çin malı diyor:31:

kızlar merhabalar.. remetta ürünlerini alan ya da bir şekilde hediye gelenlere bir diyeceğim yok
ama alacak olanlara hiç tavsiye etmiyorum. benim eşim bu işlerin içinde olduğu için biliyorum.
remetta, karaca, scheffer bunların çoğu ürünü kalitesiz çin malı diyor:31:

gercekten mı :26::26::26::26: işte hedıye alıosan hısar al degıl mı cnm gıtmış remetta almış allahım ya oldurecek bu kadın benı vallahı :25::25::25: benımde ablamlar dedıler kı gıt begen bız sana hedye alırız :49::49: işte bende gıttım hısardan ckb porselen ve tencere setı begendım onları aldırcam:33::33: ohh be ıcım rahatladı kızlar nasıldır hısarın porselenlerı ?? bılgısı olan var mı

Back
X