kızlar ben çeyızım için hisar çelik tencere setını düşünüyordum ama müstakbel kayınvalıdem remetta 5li tencere takımı almış sagolsun !!! şimdi ne yapıcam ben ?? bır set daha alırsam evde cok fazla tencere olmaz mı?? sizce ne yapmalıyım??:26::26:
e canım sen toplu ceyiz seti almayacak mısın?
onu da hisardan alırsın..cok tencere goz cıkarmaz merak etme:))
kayınvalidenin aldsıklarını da gunluk kulan:))
biz taktık bu forumda zaten gunluk ve misafirliğe ayrı esyalara:)))
bu kadar istiyorsan dedigim gibi ceyiz setini komple al hisardan nasılsa herkes oyle toplku halde alıyor..
e canım sen toplu ceyiz seti almayacak mısın?
onu da hisardan alırsın..cok tencere goz cıkarmaz merak etme:))
kayınvalidenin aldsıklarını da gunluk kulan:))
biz taktık bu forumda zaten gunluk ve misafirliğe ayrı esyalara:)))
bu kadar istiyorsan dedigim gibi ceyiz setini komple al hisardan nasılsa herkes oyle toplku halde alıyor..
ole yapacaktım sonra onlar 5li set alınca kaldım ole ablama falan danıştım cok olmaz falan dedı ee sızde ole dıosanız sorun yok ben cok eşya olsun istemıyorum ama sanırsam cokta olmayacak hısardan alıcam zaten cok begenıyorum tencerelerını cok sagol yorumların için
kızlar merhabalar.. remetta ürünlerini alan ya da bir şekilde hediye gelenlere bir diyeceğim yok
ama alacak olanlara hiç tavsiye etmiyorum. benim eşim bu işlerin içinde olduğu için biliyorum.
remetta, karaca, scheffer bunların çoğu ürünü kalitesiz çin malı diyor
kızlar merhabalar.. remetta ürünlerini alan ya da bir şekilde hediye gelenlere bir diyeceğim yok
ama alacak olanlara hiç tavsiye etmiyorum. benim eşim bu işlerin içinde olduğu için biliyorum.
remetta, karaca, scheffer bunların çoğu ürünü kalitesiz çin malı diyor