- Konu Sahibi Diamond-34
Teşekkür ederim çok sağolun gaita şikayetim var bir anda oldu doktorlarda şaşırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun ben evlenmede önce ameliyat oldum vajinadan dokunmadılar bana makattan yaptılarMerhabalar,rektovajinal fistülüm olduğunu öğrendim bende bekarım evlenmeyi düşünüyorum ameliyat için doktor vajinadan da müdahale etmesi gerektiğini söyledi
Siz nasıl bir yol izlediniz tedavi için evlendikten sonra mı ameliyat oldunuz
Evlendikten sonra bende geçmez ise düşünüyorum yazarsanız sevinirim teşekkür ederimçok geçmiş olsun ben evlenmede önce ameliyat oldum vajinadan dokunmadılar bana makattan yaptılar
size tavsiyem evlendikten sonra bu ameliyatı olmanız birde nerde yaşıyorsunuz hangi doktor yapacak bu ameliyatı sizinle görüşmek isterim mümkünse numaramı yazayım özelden
Evlendikten sonra bende geçmez ise düşünüyorum yazarsanız sevinirim teşekkür ederim
Merhaba bu durumda olan bayanlar özelden telefonlarını yazarsa watsap grubumuz var oraya ekleyebilirim
Numaranı yaz ekliyorum hemenSüper olur ben yazdım numaramı ordan konuşalım daha kolay olur ıns
Merhabalar ,ben de 9 yıldır bununla uğraşıyordum ,yeni ameliyat oldum ,süreci paylaşmak istedim ,zira yaşadıklarınızı sadece yaşayan bilirMerhaba mesajınızı yeni gördüm, bu hastalıkta sanırım çok az insan var.Henuz olmadım çünkü araya malum pandemi girdi ve ben bu süreçte hamile kaldım..Şuan şikayetim devam ediyor.doktorlar bebeklere bir zarar vermeyeceğini söylüyor ama ben yine de korkuyorum..Ama kesinlikle çok pişmanım ameliyat olup kurtulmadigima..Aslında birazda ameliyat olmamamin sebebi doktorlara guvemememk oldu..Sadece doktor ramazan tarık unsal bana korkulacak bir şey olmadığını söyledi..onun dışında bütün doktorlar dermanı olmayan bir hastalığım varmış gibi şaşkınlıkla hikayemi dinlediler..İlk 3 ay vajinadan gaz geliyordu.Sonra hamile kaldım ve iç camasirimda tuvaletimi yaptiktan sonra leke görmeye başladım ve gebelikten kaynaklanan lekelenme sandım..meğer gaita lekesiymis, bunun gaita oldugunu anlamam da bir 3 ay sürdü..Sonra internette araştırdım ki vajinadan gaita gelirmiş böyle bir şey varmış ve adı rektovajinal fistulmus..Haftalarca ağladım kabullenemedim..Eşime soyleyemedim ama fistül büyüyordu her geçen zaman sonra doktora gittim ve tüm doktorlar fistül olmadığını, genital temizligimi düzgün yapamadığımı, psikolojik olarak bana öyle geldiğini zirvalayip durdular. ilaçlı mr lar , kolonoskopiler, neler neler yaşadım..sonuç olarak ramazan hoca sadece 1 dakikalık muayene ile teşhisi koydu ve ameliyatimin zor olmadığını falan anlatti.ama maddi olarak gücümüz yetmediği için başka doktor arayışına girdim sonra da Corona çıktı, sonra hamile kaldım..kısaca yalan oldu benim ameliyat
Yeni ameliyat oldum ,gruba katıl ak ve paylaşım yapmak isterimMerhaba
Whatsap grubuna nereden katılıyoruz. Ben 1 ay önce ameliyat oldum. Şuan ilostomim var ve 6 ay sonra kapama ameliyatı olacağım.
Şuan bazı problemlerim var.
Vajinal fistulin belirtileri ne gaita yaparken sarı akıntı mi oluyorMerhaba bende 4 gün önce ikinci ameliyatımı oldum tekrar flep yapıldı ama sarı akıntı hiç kesilmiyor hatta tuvalete çıktıkça sanki dahada çoğalıyor gaitamı akıntı mı çözemedim ama gaz çıkarırken önden çıkmıyor gerçi kendimi sıkarak gaz çıkarıyorum önden çıkacak sanıyorum ama çıkmıyor tuvalette de önden çıkmıyor ama dediğim gibi bacaklarımı kapatıp yapıyorum çıkmasın diye belki rahat bıraksam çıkacak bilmiyorum inşallah bişey olmaz çok korkuyorum 7 aydan fazla oldu ilişkiye girmedim bana yasak demişlerdi siz nasıl yaptınız şaşırdım bişey olmuyormu acımıyormu ben korkudan hiç yapamadım.
Oturma banyoları çok önemli batikonlu su ile hazırlanmış ılık ...Vajinal fistulin belirtileri ne gaita yaparken sarı akıntı mi oluyor
Belirtileri neler rektovajinal fistül yaşayanlar bende ondan şüpheleniyorum inşallah değildirOturma banyoları çok önemli batikonlu su ile hazırlanmış ılık ...
Çay rengi gibi bi lekelenme oldu devamlı abse patladıktan sonra ,gaz ve falan filanlar arkasındanBelirtileri neler rektovajinal fistül yaşayanlar bende ondan şüpheleniyorum inşallah değildir
Çay rengi gibi bi lekelenme oldu devamlı abse patladıktan sonra ,gaz ve falan filanlar arkasından
Vaginal akıntı da olabilir sizin
Merhaba numaranı özelden yazarmisin watsap grubuna ekliyorumMerhaba
Whatsap grubuna nereden katılıyoruz. Ben 1 ay önce ameliyat oldum. Şuan ilostomim var ve 6 ay sonra kapama ameliyatı olacağım.
Şuan bazı problemlerim var.
Öncelikle geçmiş olsun bu hastalığın belirtileri vajinadan gaita (büyük abdes)ve gaz gelmesi doğum kaynaklı yada makat hastalıklarında oluyor iyileşmesi zor bir hastalık numaranızı yazarsanız watsap grubuna eklerim hepimiz aynı hastalıkla mücadele ediyoruz gelirseniz çok mutlu olurumSizde de var mı bende sürekli vajinal akıntı var afedersiniz büyük abdestimle birlikte artiyor