Reklamlar

taha0203

EVLİ-MUTLU-ÇOCUKLU:)
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
354
2
arkadaşlar merak ediyorum sizin bebişlerde reklam delisimi.bizimki reklamlar çıktığında gözünü dahi kırpmıyor.aslında izletmek istemiyorum ama bazen de işime geliyor.bende 5 dakka işime gücüme bakıyorum.bazen diyorum şu reklamlardan bi cd doldursam da rahat etsemnaniknanik

aynı benim yaramazı anlatmışsın canımsırnaşık şey bi görsen biz yanlışlıkla önüne falan otursak tv görmek için üstümüze tırmanıyo resmen.. bizi eliyle itiyo çekilin dercesine dediğin gibi benimde işime gelmiyor desem yalan olursırnaşık şey geçenlerde reklam aradım kanallarda biri bitti öbürünü açtık biri bitti öbürünü açtık:bbo:

benm yeğenim de sibel can-çakmak çakmak klibi çıkınca çok güzel yiyodu valla delikafadulden.. şimdi 3 yaşında hala izler,dinler bi güzel de yer :dance:

Ben hiç tv ye baktırmıyorum ama yakalarsa mutlaka bakmaya çalışıyor..
Tv nin çok yararlı olduğunu düşünmüyorum o yüzden ondan daha inadım malesef bu konuda..

eskiden tv açıyordum pek b-akmıyordu ama baktığını farkedince ben de açmıyorum amaaaa sadece mama yerken klip olan bi kanal açıyorum yada reklamlar da çok ilgisini çekiyor

benim oğlanda yumurcak tv hayranı şu cayu çizgi filminin müziğini çok seviyo.reklam müzikleri.olunca deilriyoo ama normalde izlemiyor.ilgisini çekmiyo çocuğun.

benim kızımda reklmları seviyor ama hepsini değil şöyle kırmızılı şarkılı falan olacakda bakacak yoksa bakmıyor tv ye
belki alışmaın diye gündüzleri falan açmıyorum tv yi ondandır

Hadıse Çıkarsa tv ılgısını Çekıyor yoksa donup bakmaz sadece muzık olsun ogluma goruntu olmasada olur bu arada bu hadıse de ne buluyor bılmem o kızı hıÇ sevmem

benım bebekte cızgı fılm hastası bırde muzıklere bayılıyor muzık caldımı baslıyor oynamaya ankara havalarına bayılıyor..

biz toyota ve turkcelllinin gücü turkcellin çekim gücü reklamına bayılıyozzz :)))))ama en çok evybabay nin bebekli reklamına bayılıyo onu pc ye indirdim ordan da izlioo kemençe sesi duydu mu çıldırıyo :)))5 aylık hamileyken uzun süre horon tepmiştim ondan olsa gerek ehuhehueheuheuhe

benimki de reklam hastası maalesef. ilaç falan vereceksem reklam arıyom döne döne. elimden geldiğince açmamaya çalışıyom ama anneler için büyük rahatlık olduğu gerçek.. bide baby tv çok ilgisini çekiyo..ordaki müzikleri duyunca oynamaya çalışıyo diğer tv programlarına pek bakmıyo..

valla bizdede durumlar pek farklı değil bizimkide baby tv hastası bide orda belli başlı programları deli gb izliyor çok izletmemek kaydıyla bende baktırıyorum birde akıllı bebek cdleri var bizde daha çok onları seyrettiriyorum belli başlı zamnalarda onlarda çok ilgisini çekiyor

benimki de baby tv baby first hastası.ya kızlar bu kanallrda bayağı bişeyler var bebekler için izletmek yararlı mı zararlı mı anlayamadım.sizce?

Meriç sevmiyor televizyonu, bakmıyor yani, bazen izliyorum onu bakacak mı diye, gözünün ucuyla şöle bi bakıp oyununa kaldığı yerden devam ediyor, çok dikkatini çekecek ani bi ses falan olduğu zaman bakıyor ancak, o da bi kaç dakika

Efe sadece 3G reklamlarını izliyor sesini duysun kafayı direkt telefizyona çeviriryor .)))

biz baby tv cok seviyor ve severekte izliyoruz hihihi... ack duruyo baby tv kendine öz sevdigi bölümler var onlari izliyor geirsine hicc bakmiyorrr
tulli - yumurtalar ve happy birthday sarkisini seviyor tek onlar cikinca tamam digeri hiccc ilgilendirmiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…