Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben buara casper nirvana super silent reklam müziğini çok beğeniorum araştırdım buldum adını paylaşıyorum dinleyin kızlar çok güzel... Our Adventure - Casper Nirvana Super Silent
ahh harika son ses açıorum o reklam çıktığında sesi zaten şebnem ferahın sesini her duyuşumda tüylerim diken diken oluo o nasıl bi ses nasıl bi yorumdur
evet yaaa sesine ölünür yani muhteşem bir sess ben de müziğin orjinalini buldum 3 dakikalık 1 saattir dönüp dolaşıp dinliyorum..hayko ve şebonun sesleri birbirine çok yakışıyor çok istiyordum birlikte bir düet yapmalarını..ufakta olsa bir arada görebildim çok da iyi oldu vallahiii
Pantene'in reklam müziği gerçekten çok güzel. Feel the rain on your skin Noone else can feel it for you Only you can let it in... Acayip dile dolanıyor bu şarkı :)
Bir bankanın reklamı vardı. Onun müziği çok güzeldi. Sözleri şöyleydi; İlk görüşte aşk böyle başladı, adı üstünde yıldırım aşkı. Hemen alayı, hemen balayı çok çabuk geçti cicim ayları