reklam fikri :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi elmur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

elmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
703
0
116
Gümüşhane
Arkadasimla birlikte jimnastik okulu aciyoruz.tanitim icin reklam fikirlerine ihtiyacim var.aklimda baskili balon var.baska farkli ne olabilir sizce?

Cimnastik hareketleri, özellikle esneklik gerektirenler herkesin dikkatini çekecektir. Bu esnek hareketlerle köprülerle poz verip reklam mesajı verilebilir.

Video cekıp face insta.. twitsosyal agda paylasın

Sosyal medya iyi fikir. Daha çok kişiye ulaşırsınız. Hayırlı olsun.

Arkadasimla birlikte jimnastik okulu aciyoruz.tanitim icin reklam fikirlerine ihtiyacim var.aklimda baskili balon var.baska farkli ne olabilir sizce?
SOSYAL MEDYA , ÇALIŞMALARINIZI GÖSTEREN EL İLANI , ÇALIŞMALARINIZI GÖSTEREN KART DAĞITIMI OLABİLİR .PROMOSYON KATALOKLARINI İNCELERSENİZ BELKİ İÇERİSİNDE SİZE FİKİR VERECEK BİRŞEYLER BULUNA BİLİR.

Radyo da kuşak reklam veya sponsorluk , ulusal pahalı olabilşr ama yerel gazete de reklam verebilirsinş , yada dergi varsa , şehir içi minibüsleri olabilir , Yada bulunduğunuz şehirin mutlaka yerel haber sitesi vardır onlardan yardım alabilrsiniz .

Ve kesinlikle güZel bir açılışın çok faydasını görürsünüz. Yerel basınıda davet edersiniz . Ücretsiz tanıtım yapmış olursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…