- 14 Kasım 2007
- 12
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kusura bakmayin ancak okudum bu ara hastaliklarla ugrasiyoruz daha once callcell den
zayiflama kahvesi almistim iki haftada 10 kilo verdiyordu ben 4 gun kuladim 4 kilo vermistim..
yani orda yalan birsey satildigini dusunmuyorum..halla almadim ve denemedim..
bu hafta siparis vermeyi dusunuyorum bir alana ikinci ni de veriyorlardi insallah halla oyledir simdilik bu kadar..bu arada arakdasin kuzeni denemis siteyede yazmis faydasini gormus
merhaba ben sitede yeniyim.umarım dogru yerden yazıyorum.call sell den alışveriş yapınca ne kadar sürede geliyor.aldığınız ürünlerden memnun kaldığınızı söylemişsiniz, reklamları öyle mucizevi görünüyor ki gerçekten bu etkileri gösteriyorlar mı?ben de bu rejeneyi almak istiyorum ama bu konuda vereceğiniz bilgiye çok ihtiyacım var.şimdiden teşekkürler.evet o yani kullanan varmi ben merak ettim :)
almayi dusunuyorumda faso fiso cikmasin
gerci callsell den aldigim urunlerde oyle birsey yasamamdim ama
bilmiyorum ya
Canım, o nasıl şey öyle 4 günde 4 kilo?CADIARZU Gerçekten 4 kiloluk bi incelme oldu mu yoksa vücuttaki sudan mı gitti? Verdiğin kilo kalıcı oldu mu? Açıkçası bana çok sağlıklı gelmedi ama; tabi ki yanılıyor da olabilirim, konuyla ilgili biraz bilgi verebilir misin, ya da daha önce açıkladıysan nerde açıkladığını belirtebilir misin?a.s.
Canim, bebişin çok güzel, umarım ailesiyle birlikte mutlu, sağlıklı, uzun bi ömrü olur.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.selam canim olay soyle oldu :) tam kilo vermistim 4 kilo 4 gun falan icmistim araya bayramlar girmisti bende bayramdan sonra devam ederim dedim biraktim..sonrada hamile oldugumu ogrendim hic devam etmedim son kilom 60 di yani 64 den 60 indim hamileligimde 12 kilo aldim sadece bu bana gore faso birsey degildi simdi tekrar ismarlamak istiyortum ama internet sitesinde gormedim o urunu..
selam canim olay soyle oldu :) tam kilo vermistim 4 kilo 4 gun falan icmistim araya bayramlar girmisti bende bayramdan sonra devam ederim dedim biraktim..sonrada hamile oldugumu ogrendim hic devam etmedim son kilom 60 di yani 64 den 60 indim hamileligimde 12 kilo aldim sadece bu bana gore faso birsey degildi simdi tekrar ismarlamak istiyortum ama internet sitesinde gormedim o urunu..