Çatlaklar Rejene Doğum Sonrası Çatlaklar İçin Krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
Meraba Arkadaslar bende siteye yeni uye oldum bende rejene kremi ararken buraya denk geldim ve tum yazilarinizi okudum .

Son düzenleyen: Moderatör:
selam arkadşlar bende yeni katldım sizlere hamile olmş baynlar kilo alıo ya biz bekrlar kilo almdğmz halde neden çatlıoz yaffsenağlama bnce tamamn vüctla alkalı bişi bu ne yazık ki heryerm kaşınıo yaww yine çatlıcam herldee birde biri işe yarıo dio dieri yaramıo nasl olu bu yaa anlmdm gittiiii.. bnce bu işe bi çözm bulsnlar artık yoksa kafayı yicez haa :1no2:

evet kafayi yiyecegimiz kesin Çok üzgünüm çoook acaba bu hic estetik durmayan catlaklarla barisip onlarla yasamayi ogrensekmi benneyaptımki laser'de cozum degilmis bazen aklima deli deli seyler gelior -tatlicadiarzu- catlak olan yeri kesip baska bir cilt eklemek hani terziler nasil yapior ya onun gibi:bbo:

evet rumkızı katılıom sana benmde aklıma bazen saçma sapn şeyler gelio yaff bnce bunu çaresi var ama hangi ilaç onu bilmioz ben hergün onu düşnüom yaaa ama bulamıom tabikide neden bizde şu çatlamaynlar kısmına girmedik allahım :1no2:

benim kuzenim aldı ve kullandı.kendisi belçikada oturıyor.1,5 aydır kullanıyor ve çatlakların morunu ve çirkin görüntüsünü bir hayli silmiş.valla en çok karın bölgesine kullanmış.harita gibiydi göbüşü.çünkü 5 kiloluk bir tosun doğurmuştu ama bayagı azalmış.hemde karın bölgesini sıkıştıryormuş.sarkıkları toparlıyormuş.bilginize bayanlar:)

gerçektenmi yaa merak ettim şimdi acep görüntüsü derken çatlaklar azalmışmı reklamdaki gibi yoksa sadece görüntüdeki morluklarmı azalmış sıkılaştırmayı zaten yapan kremler var normalde

ben hamileliğim boyunca fitolastil diye bir krem kullandım yalnız okunusu bu yazılışını hatırlamıyorum kutuda yok..vücudumda çatlagın ç si olmadı ayrıca dogumdan sonrada bir kaç ay sürdüm karnım dumduz..eczanelerde olur ama ben tekin acar dan almıştım..

canım o kremi bende kullandım 65 tl idi fiyatı doktorum vermişti ama hiiiç bir işe yaramadı benim çatlaklar ilk kızımdan buyana duruyordu yenileri ve fecileri eklendi krem sadece paramın gitmesine yardımcı oldu yanii ayrıca badem yağı zeytin yağıda sürğyordum karnıma ben

bakın canlarım bunlara para vermeye degmez bende çok kullandım bu urunlerden ama hep hüsran yakın zamanda bi arkadaşın tavsiyesi üzerine at kestanesi kullandım ve süper etki yaptı inanamadım aktara gidip at kestanesi alıyosunuz< rendeleyin vazelinle karıştırın her akşam sürüp sitreç flimle kapatın yatıun sabah temizleyin sonuca inannamayacaksınız

bu at kestanesi nasıl kullanılıyor çatlak içinmi sıkılaştırıcımı bilgi verirmisin canım

merhaba arkadaslar bende bu urunu kullandim hala da kullaniyorum ama fazla bisey yapmiyo sadece biraz rengini duzeltiyo mor gibiyken beyazlastiriyo baska faydasini gormedim yaklasik 2aydir kullaniyorum

slm arkadaşlar bende rejene yi kullanıp hüsrana ugrayanlardanım bende hiç bir işe yaramadı rejene tam bi fiyaskoydu

yaaaa bende almayı düşünüyodum benimkiler öle mor falan diil çatlaklarım beyaz çizgi halindeleri kalça kısmamda ama bunlar küçükken oldu :KK43:(( neese almiim ozaman ya :KK43:((

benim kuzenim aldı ve kullandı.kendisi belçikada oturıyor.1,5 aydır kullanıyor ve çatlakların morunu ve çirkin görüntüsünü bir hayli silmiş.valla en çok karın bölgesine kullanmış.harita gibiydi göbüşü.çünkü 5 kiloluk bir tosun doğurmuştu ama bayagı azalmış.hemde karın bölgesini sıkıştıryormuş.sarkıkları toparlıyormuş.bilginize bayanlar:)

Merhaba Arkadaşım, bilgini paylaştığın için teşekkür ederim ve birşey sormak istiyorum peki kuzenin hangi markayı kullanmış acaba Renue kremmi? yoksa Rejene kremmi?
biri 99 tl diğeri 49 tl. ve bizim bitçe de malum ama tabii etkide önemli..
bunu da bildirirsen çok memnun kalıcam çünki hemen sipariş edicem teşekkür ederim :):emir_bebek:

yaa ikilemde kaldım vallahii
nasıl kurtulucam ben bu çatlaklardan ya vallahi bıktım feci derecede görünüyor bende ki sanki krıbaçlanmışım gibi ve psikolojimi feci derecede etkiliyor yaabenneyaptımki

selam arkadaslar ben ve 5 arkadaslar rejeneyi siparis verdik duzenli olarak kulandik hic birimiz faydasini görmedik okdar para bosuna giti anlicaniz birdaha da tvden birsey almicam

vallahi arkadaşlar sakın rejene adlı kremi kullanmayın. bazı arkadaşlar faydasını gördüm desede ben asla faydasını göremedim.. şiddetle almayın diyorum benim gibi sonra paranız boşa gider. hadi gitti paranız ya psikolojiniz. benim altüst oldu.. siz de yaşamayın diyorumm..
bu arada bonia çatlak kremide sıfır sonuç .........:KK43:((
ben şimdi kahve limonda karar kıldım. ne varsa doğallıkta var diyorumm...

ya biri diyo o faydalı öbürü diyo yok değil bu faydalı kafam karıştı40 sayfada bi netice yok sinirden çatlıycam şimdi

walla kızlar bende aldım 2 aydır kullanıyorum hiç bir işe yaramadı..yaz geldi yaza kadar geçer diordum ama hiçç bi etkisi olmadı hatta daha derin daha koyu çatlaklıklarım başladı diyebilirim :KK43:

evet kızlar benimde eltim kullandı doğum sonrası hiç çatlağı kalmadı işe yarıyor ben de alıcam bebişim doğunca

X