Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kuzenim aldı ve kullandı.kendisi belçikada oturıyor.1,5 aydır kullanıyor ve çatlakların morunu ve çirkin görüntüsünü bir hayli silmiş.valla en çok karın bölgesine kullanmış.harita gibiydi göbüşü.çünkü 5 kiloluk bir tosun doğurmuştu ama bayagı azalmış.hemde karın bölgesini sıkıştıryormuş.sarkıkları toparlıyormuş.bilginize bayanlar:)
ben hamileliğim boyunca fitolastil diye bir krem kullandım yalnız okunusu bu yazılışını hatırlamıyorum kutuda yok..vücudumda çatlagın ç si olmadı ayrıca dogumdan sonrada bir kaç ay sürdüm karnım dumduz..eczanelerde olur ama ben tekin acar dan almıştım..
bakın canlarım bunlara para vermeye degmez bende çok kullandım bu urunlerden ama hep hüsran yakın zamanda bi arkadaşın tavsiyesi üzerine at kestanesi kullandım ve süper etki yaptı inanamadım aktara gidip at kestanesi alıyosunuz< rendeleyin vazelinle karıştırın her akşam sürüp sitreç flimle kapatın yatıun sabah temizleyin sonuca inannamayacaksınız
benim kuzenim aldı ve kullandı.kendisi belçikada oturıyor.1,5 aydır kullanıyor ve çatlakların morunu ve çirkin görüntüsünü bir hayli silmiş.valla en çok karın bölgesine kullanmış.harita gibiydi göbüşü.çünkü 5 kiloluk bir tosun doğurmuştu ama bayagı azalmış.hemde karın bölgesini sıkıştıryormuş.sarkıkları toparlıyormuş.bilginize bayanlar:)
ya biri diyo o faydalı öbürü diyo yok değil bu faydalı kafam karıştı40 sayfada bi netice yok sinirden çatlıycam şimdi