'Reis-i Cumhurumuz uygun görürse zevcesi olabilirim' diyen kadın AKP'li belediyede çalışıyormuş

Hesabı 1 ay önce hacklendiyse, keşke hacklendiğini 3 saat önce hesap açarak duyurmasaymış da daha önce bir şeyler yapsaymış.

Hackerlar da yani 1 aydır hiçbir paylaşım yapmayıp hesabı öylece bırakmış. Köprüde intihardan sonra akıllarına geldi herhalde yazmak.

Savcılığa verecekmiş, sonuç alabilir umarım.

1 aydır hackliymiş.
Ama hacklendikten sonraki ilk tweet köprüde intiharla ilgili, sonrası bu ikram konusu.

1 aydır hackliymiş.
Ama hacklendikten sonraki ilk tweet köprüde intiharla ilgili, sonrası bu ikram konusu.

Tarihe dikkat etmemistim, haklisiniz 1 ay once atilmis son twit. Hakikaten 1 ay sonra mi insanin akli basina gelir? Gerci hesabina girip bakmamissa olabilir diyecegim de atilan twitler kac sefer rt'lenmis, nasil haberi olmamissa. Sonuc alinir alinir da, atilan twitler de ortada. Kadin ismini nasil temizler bilemiyorum.

Bu memlekette bu kadar salak olmasi.. Yok artık valla benim bunyem kaldirmiyo catlicam artık sinirden hergun sinir ola ola bende bünye munye kalmadı psikopat baglicem yakında
Bide peygamber efendimizi ornek vermezmi tam dayaklik ruh hastası şey

Hayır 1 aydır hackli olduğunu bugün açtığı twitter hesabıyla duyurmuş. Yani muhtemelen bir aydır biliyordu eğer hackliyse.

neresinden tutsam elimde kalıyor konuEfendimiz'e sahabeye atılan iftirayamı yanayım yapılan benzetmeye mi yada bi kadının kendini ikramlık atıştırmalık görmesine mi ?bilemedim

Kendisi mi atmış, hesabı mı hacklenmiş, milleti mi trollemek istemiş bilemem ama tarihimizde yeri olmayan birşeye değinmemiş. Padişaha 'ikram' edilmek üzere düzinelerce kadından oluşan haremler var mıydı? Vardı. Cihat yapılırken kazanılan ganimetler arasında kadınlar da sayılıyor muydu? Evet. Başkumandanın ganimetten aldığı pay (safiy hakkı) ve Hz. Safiyye'yi bir araştırın.

Neo-osmanlıcılık oynamadan önce Osmanlıyı iyi tanıyın, sonra savunduğunuz fikirlere ters düşmeyin.

savaş esirleri ve başkasının nikahlı karısını ikram etme olayını karıştırmayın... islam tarihini bir daha okuyun derim ben...

Savaşta eşini kaybeden kadınların ganimet olarak görülmesi normal yani?
savaş hukuku farklı bir durumdur... bugünden kalkıp o günleri eleştirme hakkım yok benim... bugün için kesinlikle tasvip etmem ama o gün zaten çok eşlilik normal bir durum ki bahsi geçen dönem asrı saadet benim için kutsal bir dönem bu yüzden asla olumsuz bişey diyemem... ama savaş esirlerinde de gönülsüz rızası alınmadan nikahlanan yok bu yüzden islam tarihi okuyun dedim zaten...

Ben okumaktan, yeni bilgiler öğrenmekten zevk alırım, tavsiye için teşekkürler.

Okuduğunuz dönem hakkında eleştirel düşünemeyecekseniz, bu konu hakkında tartışmaya girmemiz anlamsız oluyor o halde. Düşünce dünyası geniş, öğrenmeye açık insanlarla tartışmayı severim. Bu nedenle, iyi günler.

ayyy bu kadın yazmamış mı çok utandım şimdi twiter adresim yok hack şu bu anlamamda bodoslama daldım bende

bu nasıl bırsey ya...
ıkram etmek mı
bıde kıyasladıgı seye bak peygamber efendımızle kıyasladıgı gıbı hıc olmayan bırseyle ıftıra da atmıs peygamberımızı resmen sapık yapmıs
bu nasıl bı kafa
bunlar nasıl cumleler
nasıl bı kadın nasıl bı ınsan ööğğğhhh

dıpnot:
bu haber gercek degılmıymıs
suan resmen cok sevındım sahsen aynı cınsıyetde olma ıstemezdım
cok sukur ya
ama boyle yalan haberın cezasıda cok agır olmalı ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…