1 aydır hackliymiş.Hesabinin hacklendigi cok acik ortada. Buna ragmen niye hala kadin uzerinden goygoy yapiliyor bunu da anlamiyorum. Hacklenmeden once turkce karakterler kullanmiyor, hacklendikten sonra turkce karakterler kullanilarak twitler atilmis. Ben bu halde soz konusu kadin hakkinda atip tutulmasini hele de hemcinsleri tarafindan yerden yere vurulmasini cirkin buluyorum.
Fakat anlamadigim, kimse mi demez bacim hesabin hacklenmis geri al diye? Hal boyle ise 2 gundur hacklenmis durumda o hesap. Hacklenen hesabi geri almak bu kadar mi zor?
1 aydır hackliymiş.
Ama hacklendikten sonraki ilk tweet köprüde intiharla ilgili, sonrası bu ikram konusu.
Hayır 1 aydır hackli olduğunu bugün açtığı twitter hesabıyla duyurmuş. Yani muhtemelen bir aydır biliyordu eğer hackliyse.Tarihe dikkat etmemistim, haklisiniz 1 ay once atilmis son twit. Hakikaten 1 ay sonra mi insanin akli basina gelir? Gerci hesabina girip bakmamissa olabilir diyecegim de atilan twitler kac sefer rt'lenmis, nasil haberi olmamissa. Sonuc alinir alinir da, atilan twitler de ortada. Kadin ismini nasil temizler bilemiyorum.
savaş esirleri ve başkasının nikahlı karısını ikram etme olayını karıştırmayın... islam tarihini bir daha okuyun derim ben...
savaş hukuku farklı bir durumdur... bugünden kalkıp o günleri eleştirme hakkım yok benim... bugün için kesinlikle tasvip etmem ama o gün zaten çok eşlilik normal bir durum ki bahsi geçen dönem asrı saadet benim için kutsal bir dönem bu yüzden asla olumsuz bişey diyemem... ama savaş esirlerinde de gönülsüz rızası alınmadan nikahlanan yok bu yüzden islam tarihi okuyun dedim zaten...Savaşta eşini kaybeden kadınların ganimet olarak görülmesi normal yani?
Tovbe Ya Rabyahu biz hoslandigimiz adama hoslandigimizi belli edemiyoruz, kadin koskoca evli cumhurbaskanina evlenme teklifi etmis
savaş hukuku farklı bir durumdur... bugünden kalkıp o günleri eleştirme hakkım yok benim... bugün için kesinlikle tasvip etmem ama o gün zaten çok eşlilik normal bir durum ki bahsi geçen dönem asrı saadet benim için kutsal bir dönem bu yüzden asla olumsuz bişey diyemem... ama savaş esirlerinde de gönülsüz rızası alınmadan nikahlanan yok bu yüzden islam tarihi okuyun dedim zaten...
hay ağzına sağlık :)Şimdi hacklendiğini kabul etselerde iki gün sonra bi olay olduğunda temcit pilavı hesabı Erdoğan'a kendini ikram edenler diye başlarlar.
ayyy bu kadın yazmamış mı çok utandım şimdiNeyse ki , önce kadının hesabını inceleyerek yorum yazdım .
Yoksa attığı yorumlara cevabım direk küfür/hakaret içerecekti (ausca tabii , bilirsiniz çok naif bir insanımdır)
Son mesajlardaki üslup değişikliği ve imla düzelmesi , bir de klavye değişikliği bana enteresan gelmişti , neyse sevinmeliyiz bu mesajların sadece hayal ürünü olduğuna .
ayyy bu kadın yazmamış mı çok utandım şimditwiter adresim yok hack şu bu anlamamda bodoslama daldım bende
yalan olduğunu öğrenip etiket yapıştıran utansın artıkYazmadığı yönünde deliller daha kuvvetli
Ayrıca kişinin beyanı da yazmadığı yönünde .
Ama kadına etiket yapıştı bir kere