'Reis-i Cumhurumuz uygun görürse zevcesi olabilirim' diyen kadın AKP'li belediyede çalışıyormuş

bencede hacklenmiş. yada fake iyice baktımda.

Hacklenmiş olabilir de olmayabilir de. Her şeyin altında komplo teorisi aramamak lazım değil mi :)

Eğer hacklenmemişse, ablacım, sen "saray"ı çok yanlış anlamışsın. O öyle saray değil.

Bu tarz insanlar oy kullanıp ülkemin geleceğini yönlendiriyorlar ya..!
neyse Allah akıl fikir versin ne deyim..Bazen Aysun Kayacı'ya hak veriyorum, haklıymış gerçekten de..

Bi teyze çıkar bilmemneresinin gılıyım der bir manyak çıkar bi tarafını bi porsiyon baklava gibi ikram eder noluyoz la

Pööfff..
Bi yürü git bacım Allasen ikram ne ya.
İnsan kendini bu kadar alçaltabilir.

Peygamber yapacaklar adamı artık valla Allahım sen büyüksün. Akıl fikir ver şunlara.

Şuanda şoktayım nereye gidiyoruz böyle anlamış değilim,şaka gibi gerçekten

O kıl muhabbetini çok yanlış anlamissiniz yalnız haha :)

Onu anlatmaya kalkınca uzuv kılı olmakla gurur duyan şahıs olarak etiketleniyorsun haberin olsun kontes .

Daha benim kıllığı kökten çözecek bir epilasyon aleti yokken , senin durum hepten vahim

Dip not : Off bu notları düşmezsem de hemen etiket . Söylediği söz çirkindi ama birinci tekil şahısla kurulmuş bir cümle değil , 3. tekil şahısa seslenişti

Haseki sultan Emine Erdoğan, Meryemi yolar atarmış, Meryemde şehzade verme telaşı yaşarmış
Bunlar hep Muhteşem yüzyıl özentisi
Bence muhteşem yüzyılda masum kaldı Cumhuriyet ile yönetilen ülkemizde..

Ben de onu anlatmaya çalışıyorum ama ısrarla izledim diyor :))))

Ne acı değil mi ? hesabın hackleniyor ama sen yine akıllarda Erdoğan'a kendini sunan kadın olarak kalıyorsun .

Kendini savunsan , ne var canım sen demediysen de böyle düşünenler yok mu deniliyor ?

İşte bunlar hep sosyal medya oyunu

Hesabinin hacklendigi cok acik ortada. Buna ragmen niye hala kadin uzerinden goygoy yapiliyor bunu da anlamiyorum. Hacklenmeden once turkce karakterler kullanmiyor, hacklendikten sonra turkce karakterler kullanilarak twitler atilmis. Ben bu halde soz konusu kadin hakkinda atip tutulmasini hele de hemcinsleri tarafindan yerden yere vurulmasini cirkin buluyorum.

Fakat anlamadigim, kimse mi demez bacim hesabin hacklenmis geri al diye? Hal boyle ise 2 gundur hacklenmis durumda o hesap. Hacklenen hesabi geri almak bu kadar mi zor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…