'Reis-i Cumhurumuz uygun görürse zevcesi olabilirim' diyen kadın AKP'li belediyede çalışıyormuş

yalan olduğunu öğrenip etiket yapıştıran utansın artık :KK12:

Yani hem bu var , bilse de bilmezmiş olmak işine gelen ...

Hem de (daha yaygın) sadece haberi okuyan , sonraki yorum ve gelişmeleri takip etmeyenler var .

O yüzden çok tehlikeli bulurum sosyal medyayı , çamur at izi kalsına çok açık bir platform , yeter ki ağlarına düş :KK12:

Akıl hastanesine kaldırılmalı diyeceğim de orası bile uygun değil bu kadına.

Hep akıl yoksunu, hem cahil hem de ...

Son mesajlardan anladığım kadarıyla yalan habermiş. Bu medya kuyuya taş misali. Çoğu zaman balıklama atlanıyor araştırmadan.
Bende okuyup okumaz çok sinirlenenlerdenim.
Bir taş da benden gelmiş oldu.

bu ne yaaa bu neee bizim dinimizi nasıl tanıtıyor bu insanlar, ikram nedir yaaaa, tükürsem tükürüğüm ziyan yaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ayyy çok sinirlendim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

islamiyeti karalayan Müslüman olmasın artık yaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elin yabancısı dediğimiz Yusuf İslam bile diyorki iyiki Müslümanları tanımadan önce İslamiyeti tanımışım , önce Müslümanları tanısaydım asla islamiyeti seçemezdim.

Yazıklar olsun şu zihniyetlere, ne içiyo ne yiyo bu insanlar da böyle düşünüyo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

komşu tabak içerisinde helva getirdiğinde tabağı boş göndermemek adına kendisini ikram eder bu herhalde :)

Neyse ki yalanmış. Gerçek de olsaydı benim için haber değeri taşımayacak bir konuydu :)

Bu insanlar ne yiyip ne iciyor ben anlamiyorum :-) psikolojik sprunlari var belliki yazik uzuldum ben bu kadina kesinlille tedavi olmali. Kendini sunulacak bir mal olarak goruypr.

Bu sosyal medya beni acayip korkutmaya başladı.
Ne çirkin, ne sapık insanlar var :KK67:
Amaç ne?
Hesabı hackleyip bunları niye yazar insan?
Rabbim düşmanın bile ahlaklısını, vicdanlısını versin.
Yazık değil mi bu kadına,bu kadar da belaltı vurulur mu ?
Milyonlarca insan tarafından dalga konusu oldu.
Hep kadınlar mağdur ediliyor ülkemde.
Gerçekten yeter artık!!!

Ben okumaktan, yeni bilgiler öğrenmekten zevk alırım, tavsiye için teşekkürler.

Okuduğunuz dönem hakkında eleştirel düşünemeyecekseniz, bu konu hakkında tartışmaya girmemiz anlamsız oluyor o halde. Düşünce dünyası geniş, öğrenmeye açık insanlarla tartışmayı severim. Bu nedenle, iyi günler.
bencede tartişmaya gerek yok sizede iyi günler...

Böyle çirkin planlar hangi beyinden çıkıyor acaba. İnsanları galeyana getiriyorlar resmen. Dalavere işleri güçleri

Hacklenmis adresi. Cok şükür boyle bir kadın yok:KK12:

Ama cok cirkin degil mi? Hic tanimadigi bi kadının namusuna dil uzatıyor vebaline giriyor. Pesini birakmaz insallah o kadin da

Son düzenleme:
'Reis-i Cumhurumuz uygun görürse zevcesi olabilirim' diyen kadın AKP'li belediyede çalışıyormuş
Sahabenin Muhammed'e eşlerini ikram etmesini örnek göstererek Erdoğan'a eş olmak istediğini söyleyen Meryem Okumuş'un AKP'li Sancaktepe Belediyesi'nde çalıştığı ortaya çıktı.
ekran_resmi_2015-12-27_11.18.54.png

Pazar, 27 Aralık 2015 11:12

Twitter'da "Meryem Gündoğmuş" adlı kullanıcı, Cumhurbaşkanına eş olmak istediğini belirterek sahabelerin de eşlerini peygambere "ikram ettiğini" iddia etti.

Büyük tepki alan paylaşımı yapan Gündoğmuş'un, AKP'li Sancaktepe Belediyesi çalışanı olduğu öğrenildi.

OdaTV'de yer alan habere göre, profil bilgisinde Sivas Derneklerinde Kadın Kolları Başkanı olduğunu ve Sancaktepe Belediyesi'nde çalıştığını belirten Meryem Gündoğmuş, Twitter hesabından "Reis-i Cumhurumuz uygun görürse onun zevcesi olabilirim. Sahabe hazretleri de cihat eden Peygamber efendimize zevcelerini ikram etmişlerdir." diye yazdı.

Bu sözlere birçok kişinin tepki göstermesi üzerine ise "Cahil cahil konuşacağınıza açın da biraz kitap okuyun. Sapkınlık olarak nitelediğiniz şey bir nezakettir. İkram diyorum ikram." açıklamasında bulundu.

PEYGAMBER DE AYNISINI YAPARDI
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın intihar etmek isteyen bir genci ikna ettiğine dair haberlere de değinen Meryem Gündoğmuş, "Reis-i Cumhurumuz dün bir genci köprüde intihardan kurtardı. Hz. Muhammed de olsa aynısını yapardı. Sen ne yüce insansın reisim" ifadelerini kullandı.

untitled-3.jpg

AKP'Lİ BELEDİYEDE ÇALIŞIYOR

Meryem Gündoğmuş'un AKP'li Sancaktepe belediyesinde çalıştığı öğrenildi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Gündoğmuş'un da aralarında bulunduğu birçok kişiyi kadroya aldığını Twitter hesabından duyurmuştu.

untitled-51.jpg

dfgdghh.jpg

http://haber.sol.org.tr/turkiye/rei...rim-diyen-kadin-akpli-belediyede-calisiyormus
Cokkkkk sinirlendimmmmmm cokkkkkkkkk sen nasil peygamber efendimiz S.A.V normal bir insanmis gibi mukayeese edersin utann rezil kadinn o bir peygamber ve evli bir adam esi var ac gozlu insan ya tabiki c. Baskanimiz degerli bir insan herkezin gozu ustunde ama evli bir insana nasil gozle bakarsin sana mi kaldi c.baskani gul gibi esi var yaninda nasil terbiyesizliktir bu ya deli oldm okuyunca yakinimda olsa sacini yolardimm

saçmalığın daniskası. kadının twitterı hackleniyor. Oda tv de bundan nemalıyor! çocuk uğraşaları resmen...

X