'Reis-i Cumhurumuz uygun görürse zevcesi olabilirim' diyen kadın AKP'li belediyede çalışıyormuş

bana da hacklenmiş gibi geldi, şimdi baktım da, gerçi yine de yabancı olduğumuz konular değil, anam babam karım feda tarzında söylemleri olanlar, hatta bunlarla alakalı pankart yaptırıp, otobüsünün önünü kesenler vardı, hatırladığım kadarıyla

yanlız ben biskolatanın şu fal bakan yeni ürününün reklamını çok beğeniyorum

Konu dışı olacak ama anam babam sana feda olsun denilir karım feda olsunu ilk kez duydum

hala bunu yazması son 3 saat önce,bendede hesabının çalındığını düşündürüyor. israr etmesi garip değilmi. çalınmadysa linç edilmek hoşuna gidiyor yada psikolojisi bozuk

Konu dışı olacak ama anam babam sana feda olsun denilir karım feda olsunu ilk kez duydum

ya canım işte aşırı abartılı sevgi gösterileri anlamında yuvarlak yazım, ama sanki öyle bişeyler de hatırlıyorum seçim zamanlarından bulursam ekliyim

ama çocuğunu feda eden hiç hatırlamıyorum bak

hala bunu yazması son 3 saat önce,bendede hesabının çalındığını düşündürüyor. israr etmesi garip değilmi. çalınmadysa linç edilmek hoşuna gidiyor yada psikolojisi bozuk

Yada ilgi cekmek istiyor. Kadin daha yüksek yerlere gelmek istiyor kim bilir.
Erdogan ile ilahi ask yasayanlar vardi, bu niye olmasin? Sonucta hacklendigi anda hemen yeni profil yapip hacklendigini söyleyebilirdi, sikayette bulunabilirdi.

Neyse ki , önce kadının hesabını inceleyerek yorum yazdım .

Yoksa attığı yorumlara cevabım direk küfür/hakaret içerecekti (ausca tabii , bilirsiniz çok naif bir insanımdır )

Son mesajlardaki üslup değişikliği ve imla düzelmesi , bir de klavye değişikliği bana enteresan gelmişti , neyse sevinmeliyiz bu mesajların sadece hayal ürünü olduğuna .

Nolur nolur luppoyu bana ver ay bide bu var Çok saçma oldu ama ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…