'Reis-i Cumhurumuz uygun görürse zevcesi olabilirim' diyen kadın AKP'li belediyede çalışıyormuş

Bu mesajları her kim yazdı ise ; içinde zerre kadar İslam bilgisi ya da sevgisi barındırmadığı gibi bilakis nefreti ve karalaması var .

Hesabı uzun uzun inceledim . Cinsim biliyorum hiç bir olaya görür görmez yorum yazamıyorum .

Kadının Türkçe nedense bu son mesajlarda birden düzelmiş , klavye Türkçe karakter oluvermiş falan falan .

Ha ben böyle düşünen kımıl zararlıları hiç yok demiyorum , var elbet :KK62:

Ama bu kadın bu sözleri yazan kişi değil bence .

bence bu haber gerçek bence ilkin fake mi dedim ama baktım kadının akp li belediyenin icaatlerinde fotoğrafları falan var, gerçi belli de olmaz, sosyal medyada hiç bir yalan yalan olarak kalmıyor

Olayın gerçekliği tartışılır. Ama var böyle kadınlar bizzat denk gelmisligim var.
Çağlayan meydanındayız bi kaç akraba ile birlikte eniştem de var. Bi kadın geldi yanımıza enişteme beni nikahına al deyip durdu. Biz şok:KK57:
Gayette hanım bi kadına benziyordu. Deli galiba dedik uzaklaştık.

ne diyelim umarım gerçekten çalınmıştır:KK53:

Yada sevdigi belediye baskani biraz kullagini cekmis olabilir :KK53:

Ciddi konusursam bu rezillikten baska birsey degil. Gollem ile fotograf paylasan biri isinden oluyorda, bu kadar belediyeyide rezil eden insan ne oluyor? Üstelik memur olarak kimlerin hakkini yemistir torpil ile girdigi icin. Iste bunlar hep oksijen israfi.. Ne diyeyim:KK14:

X