merhaba...
ben 2008 yılında usui reiki 1'e uyumlanmıştım ve 21 günlük arınma süremde de çok ilginç deneyimler yaşamıştım. İstanbul'da Berna hanımdı master'ım. İlk kontrollere gittim ve iyi ilerliyordum da ama sonra iş yoğunluğum nedeniyle haftasonları da çalışmak durumundaydım ve diğer kontrollere gidemedim.. sonra farklı sağlık sorunları yaşadım ve ardından hamile kaldım.. bebek oldu hep aralarda reikiyi denedim hiç aklımdan çıkmadı ama işte master'ımı arayamadım irtibatımız koptu.. şimdi kızım büyüdü sayılır artık, en azından birine bırakınca aklım kalmıyor.. tekrar bi gidip konuşmak istiyorum ve hazır olduğumda da UR2'e uyumlanmak istiyorum. Ama bu kadar ara vermiş olmak ta beni endişelendiriyor. Gerçi biliyorum reiki bir kere uyumlandıktan sonra terk etmez, o zamanki ödevlerimi tekrar aynı şekilde yapsam yine devam edebilir miyim? bir de Berna hanım beni yine kabul eder mi? :) kendisine sormam lazım tabi...
benim merak ettiğim şu; yaklaşık 2 yıldır doğru dürüst reiki ile ilgilenemedim.. yaptığım zamanlarda enerjiyi yoğun hissederdim ve rahatlardım sonrasında ama şimdilerde aynısı gibi olmuyor.. nerdeyse hiçbir şey hissetmiyorum.. ne yapmalıyım bunun için? sabırla devam mı etmeliyim? ne önerirsiniz?