slm,
hayırlısı olsun 21 gün çalışmanı yap ve kontrollerini aksatma hocanla bağlantını koparmassan senin için
daha iyi olur.Ben öyle yaptım.:)
ben reiki 1-2 aşama
kundalini 1-2-3
voilet flame
tacyon
ra sheba eğitimleri aldım, fizikzel ve ruhsal olan hastalıkların daha çabuk iyileşmesini sağlaya bilirsin
tabi başta kendini, kendisine şifa veremeyen başkasına veremez.
:))))beni de sevin bende insanım :)
kundalini reikinin usiu reikiden sonra alınma şartı önceden vardı artık yok nedenini ben de tam olarak bilmiyorum.okudum ama hatırlamıyorum üstünde de durmadım açıkçası. usui reiki bana göre daha geniş daha faydalı ama zaman darlığı olduğu zamanlarda kundalini daha kullanışlı geldi.bunların sıralaması var herhalde.kundalini usui reikiden sonra alınıyor diye biliyorum ben doğrumu.en çok hangisini kullanıyorsunuz.
şimdi nasıl canım bebeğin? umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebişinizle mutlu bir hayatınız olur.ben de hamileyken hergün reiki yapıyordum ve gerçekten çok faydasını gördüm hem ruhsal hem bedensel.. sevgilerherkese selamlar...
erken hamilelik dönemindeyim henüz 4. ve 5. haftalarımın arasındayım ve karın ağrılarım ver, bebişim tutunmaya çalışıyor. hatta doktorum destek olsun diye iğne yaptırdı. Neyse neden reiki forumuna yazıyorum? yaklaşık 4 gündür düzenli olarak karnımın alt bölgesine reiki veriyorum. Eşim de benimle aynı zamanda reiki ye uyumlandığı için o da bazen reiki veriyor bana. ve her ikimiz de karnımın aynı bölgesinde iken elimizde yanma, karıncalanma hissediyoruz. Bu müthiş bir deneyim. SAdece paylaşmak istedim. hem bebişimize destek olmak hem de benim daha rahatlamam için yapıyoruz ve ben de eşim de kesinlikle iyi ki reiki öğrenmişiz diyoruz. Özellikle hamilelikte bebeğe reiki vermenin onun için çok yararlı olacağı düşüncesindeyim. Yeter ki o tutunsun da, hayırlısıyla aramıza gelsin.
Arkadaşlar ben reiki masterım uzaktan uyumlama olmazzzzz.... Sakın öyle 1 şey yapmayın. Ve hocanızın sizile aynı şehirde olmasına özen gösterin daha faydalı oluyooo. ıstediğiniz her konuda yardıma hazırımm.
Sevgi ile kalınn
sevgili aysha ben reiki alırken 2 ( yıl oldu yaklaşık ) hocam bana 21 gün süren bir eğitimden bahsetmedi sizce gercek bir master değilmiydi
kendime enerji verirken ben cok birşey hissetmiyorumm neden(
Enerji renklerini nasıl görebiliyorsunuz?
Bende reikiyle ilgileniyorum bir ay araştırdıktan sonra 15 yıllık reiki deneyimi olan iyi bir mastır hocasından reiki 1 uygulaması aldım ankarada yaşıyorum...reiki alalı tam bir hafta oldu ..uyumlama esnasında hiçbirşey hissetmedim ve bu bir hafta süre içinde her akşam kendime reiki uyguladım ama yine hiçbirşey hissetmedim....buda beni üzdü sizin deneyimlerinizden faydalanmak isterim...bu duyguyu hissetmek için ne yapmam gerekir ?