benimde uzun zamandır reıkı ye ilgi ve merakım var
Antalya da yaşıyorum ve nasıl bir yol izlemeliyim sizce reıkı öğrenmek için?
yardımcı olursanız sevinirim..sevgiyle kalın..
Bende reiki öğrencisiyim. Halen ilgileniyorum. Usul reiki öğretisi için tavsiye bulunabilirim. :)
İkilemde kalınan konularda nasıl bir faydası oluyor?merhabalar ben reiki master im ve profesyonel olarak reiki egitmenligi ve kisisel gelisim egitmenligi yapıyorum. Uzun senelerdir reıkı kullanıyorum ve hayatımda cok faydasını gordum :) daha cok ıkılemde kaldıgım zamanlar da yardımını cok aldıgımı soylıyebılırım ve fızıksel rahatsızlıklarımın ıyılesme surecını hızlandırdıgınıda eklıyebılırım ama en cok hangı derecesını sevdın dıye sorucak olursanın 2. derecesını dıyebılırım bana cok daha eglencelı geldı . Eger reıkı hakkında merak ettıgınız bırsey olursa seve seve yardımcı olurum ...
Aura rengi nasıl öğreniliyor ?Bende reiki aldım. 1. seviyedeyım bılmıyorum faydalandım mı aslında reiki veren hocadan emın degılım. Guvenılır bırısı olup olmadıgına cok dıkkat edemıyorsun. Reiki masterım dıyor ama kım demıs nerden almıs. Ha bi suru sertifikası fılan var ama bılemıyorum ıste. Tabıkı enerjı akısına ınanıyorum o kısım dogrudur bence. Reiki aldıgım donemde ozellıkle kısının aura rengı konusuna cok ılgı sarmıstım. Benım rengım pembe ve turuncu karısımıdır hep. Gercekten emın oldugum bır hocadan 2. sevıyeye devam etmek ısterım sahsen.
Ben bir arkadaşa gitmiştim biraz bahsetmişti ama çok ilgimi çekiyor bu konu bunu nasıl yapıyorsunuz, ya da ben nasıl yapabilirim bilgi verebilir misiniz?merhabalar ben reiki master im ve profesyonel olarak reiki egitmenligi ve kisisel gelisim egitmenligi yapıyorum. Uzun senelerdir reıkı kullanıyorum ve hayatımda cok faydasını gordum :) daha cok ıkılemde kaldıgım zamanlar da yardımını cok aldıgımı soylıyebılırım ve fızıksel rahatsızlıklarımın ıyılesme surecını hızlandırdıgınıda eklıyebılırım ama en cok hangı derecesını sevdın dıye sorucak olursanın 2. derecesını dıyebılırım bana cok daha eglencelı geldı . Eger reıkı hakkında merak ettıgınız bırsey olursa seve seve yardımcı olurum ...
gerçekten doğru mu bu, bana hep abartılıyor gibi gelirdi duyduğumda, eğer gerçekse mucizevi birşeyReiki gerçekten harika birşey.En başta kendimize uyguladığımızda çok faydasını görüyoruz.Özellikle 2.dereceye uyumlandıktan sonra hem zihinsel,hem de fiziksel uygulamalarla birçok yarar elde edebiliyor,uzaktaki bir insana bile enerji ve şifa gönderebiliyoruz.1.derecedeyken küçük oğlumun (1 yaşında)ayağına çekmece düşmüştü.Tam ayak başparmak tırnağının üzerine.Tırnak morardı,ayak şişti,ağrısı bir yandan,ne yapacağımı şaşırdım ilkönce.Sonra sakin bir şekilde 15 dak. kadar ayağına reiki verdim.Ağrısı geçti,çocuk rahatladı.Tırnağı birkaç gün içinde ağrısız sızısız düştü,yerine yenisi çıktı.Kundalini reiki,zamanım dar diyenler için ideal.Ben her iki enerjiyi de kullanıyorum.Vakit buldukça sizlere bu konuda bilgi vermeye çalışırım.İrem Hocam,sizin de bilgilerinizle aydınlanmak isteriz.Şimdilik bu kadar.Baccuum,sana hemen en tazesinden enerji gönderiyorum.Herkese kucak dolusu sevgiler...
Çok sevindim sıkıntılarınızdan kurtuldugunuzaHerkese merhaba
Reiki 1 ve Reiki 2 inisiye oldum. İlk başlarda faydasını gördüğümü düşündüm öyle olmalıydı çünkü öyle deniyordu ve 3 buçuk sene önce 600 lira ödedim çok ünlü bir Reiki mastera. Ama içim yinede birtürlü rahat değildi. Masterim reenkarnasyona inanıyordu mesela, tamamen islama ve birazda içgüdülerime tersti. Bir süre devam ettim. Sonra Allaha sordum ve çok net bir cevap aldım reenkarnasyon diye birşey yok. Yüce Rabbim beni bana göre en doğru yola iletti. Kendi yoluna. Ne reiki ne meditasyon ne yoga, hiçbiri içimi huzurla doldurmadı. O kadarda para verdim inisiye için diye üzülmedim bile çünkü bunlarida yapıp yaşamam gerekiyormuşki doğru ve yanlışı ayırt edebileyim kendim deneyimlemiş oldum. Şimdi inşallah namazda, sadece Allahtan istemekte, zikrimde huzurluyum. Ne panik atak ne depresyon kalmadı çok şükür.
Kalp sadece Allahı anıp sevmekle huzur bulur. Ruhun gıdası budur.
Bunun dışında para ile mucize ne alınır nede satılır. Allah hiçbir ücret istemeyene uyun diye buyurmuş Kuranda. Ben onu uyguluyorum. Sadece Allah ve ona güvenmek ondan istemek. O zaten heran heryerde. Bize bizden yakın. Kalbimizden geçeni biliyor o yüzden hiç gerek duymuyorum artık böyle gereksiz araçlara veya aracılara. Bunlar benim düşüncelerim benim yaşadıklarım. Kimseye ders vermek değil niyetim. Birine faydam dokunduysa ne mutlu bana.