- 17 Mayıs 2007
- 44
- 5
- 54
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili anifora,İzmir'de harika bir master var:Turgay Köyağasıoğlu.İnternette sitesi de var.Google'dan adını yazıp bulabilirsin.Sevgiler...
reiki mastırıyım elimden geldiğince yardımcı olmak isterimÜhüüüüü!!Hıck hıck!!Kimse reiki yapmıyor mu yaaa??
Evet.Reiki için uyumlanma lazım enerjiye kanal olabilmek için.Ama bu imkanınız yoksa,bioenerjinizi yükselterek de hem kendinize,hem başkalarına şifa verebilirsiniz.Bioenerji ile reiki arasındaki fark,bioenerjide kendinizi bir pil gibi kullanırsınız.Yani sizin enerjinizden gider.Bunun için enerjinizi artıracak faaliyetler-meditasyon,zikir gibi-yapmalısınız.Reikide uyumlanma aldıktan sonra,evrendeki enerjiye kanal olursunuz.Evlerimizin çatılarına kurduğumuz güneş kollektörleri gibi.Kollektörler nasıl güneş enerjisini toplar,suyumuzu ısıtırsa,biz reikiciler de evrendeki enerjiye kanal olarak yansıtabiliriz.Bu çok güzel bir duygudur.Çünkü hem siz şifa bulursunuz,hem insanlara şifa verirsiniz.Başkasına enerji verirken kendi enerjinizi kaybetmez,tersine,o enerjiden siz de istifade edersiniz.Bu konuyu derinlemesine araştırın derim ben.Çünkü yapılan uygulamaları kendi öz kültürümüzün süzgecinden geçirmemiz şart.Eskiden Anadolu'da ocakçılar varmış.Bu da ona benzer birşey.Uyumlama almak kaydıyle 8 yaşındaki bir çocuk bile reiki yapabilir.Eğer uyumlama isterseniz,doğru eğitmeni bulmanız lazım.Çünkü bazı art niyetliler çok fahiş fiyatlar isteyebiliyor.Şimdilik bu kadar.Okuldan yeni geldim.Biraz dinlenmem lazım.Herkese kucak dolusu sevgiler...
ankarada reiki master tanıyan var mı aranızda?
Oky ben araştırıdm.Bir arkadaş buldum uyumlama yollıycak bana ama ne dedii?Bankaya 200 lira yatır ben sana uyumlama yollıycam dedi!Bende inanmadım tabi.200 lira enerjemi aldı yafuu:)):uhm:Hayrınıza uyumlama yollayında bizde istifade edelim.Yoksa bende acayip böyle bir güç var ve nasıl kullanacağımı bilmiyorum..