reglm sürekli gecikiyor

nsburcu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2021
6
1
24
ne zaman iliskiye girsem adetim o ay gecikiyor nedeni hamilelik degil test yaptiriyorum negatif çıkıyor ama ne zaman iliskiye girsem gecikiyor nedenini bilen var mi lütfen

Pcos olabilirmisiniz bi hormon testin yaptırın . Kaldıki 5/7 hünlük gecikmeler normal içerisinde sayılıyor . İlişkilerden sonra eğer stres yapıyorsanız ondanda gecikiyordur .

Pcos olabilirmisiniz bi hormon testin yaptırın . Kaldıki 5/7 hünlük gecikmeler normal içerisinde sayılıyor . İlişkilerden sonra eğer stres yapıyorsanız ondanda gecikiyordur .
iliski sirasinda cok stres yapıyorum vajinismus vardi fakat aştım sayılır iliskiye girdigim kisi cok gec geliyor nerden baksaniz 2 saat kadar bir surede bundan dolayi korunmasiz yapıyoruz zevk suyu bile gelmiyor

yine de ister istemez hamile miyim diye sıkıntı yapıyorum ama 1 ay gecikmesi normal mi onu bilmiyorum hormon testi yaptiracagim

Benimde korunmayı bıraktığımda gecikmeler oluyordu da. 1 ay demişsiniz normal değil önceden böyle bir durum yoksa

Beta negatif ise progesteron strese bağlı o ay geç salgılanıyor dur bir sonraki aya olması gereken değer tamamlanınca adet görüyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…