iliski sirasinda cok stres yapıyorum vajinismus vardi fakat aştım sayılır iliskiye girdigim kisi cok gec geliyor nerden baksaniz 2 saat kadar bir surede bundan dolayi korunmasiz yapıyoruz zevk suyu bile gelmiyorPcos olabilirmisiniz bi hormon testin yaptırın . Kaldıki 5/7 hünlük gecikmeler normal içerisinde sayılıyor . İlişkilerden sonra eğer stres yapıyorsanız ondanda gecikiyordur .
yine de ister istemez hamile miyim diye sıkıntı yapıyorum ama 1 ay gecikmesi normal mi onu bilmiyorum hormon testi yaptiracagimPcos olabilirmisiniz bi hormon testin yaptırın . Kaldıki 5/7 hünlük gecikmeler normal içerisinde sayılıyor . İlişkilerden sonra eğer stres yapıyorsanız ondanda gecikiyordur .
Yok 1 ay çok fazla beta baktırdınız mı ?yine de ister istemez hamile miyim diye sıkıntı yapıyorum ama 1 ay gecikmesi normal mi onu bilmiyorum hormon testi yaptiracagim
yani şöyle 3 defa yaptim aralarinda zaman farki var diyelim ki reglmden önce veya sonra yaptim o ay regl olacaksam olmuyorum diger ay oluyorum ama hem de hep olduğum tarihte 2 ayda 1 oluyorumYok 1 ay çok fazla beta baktırdınız mı ?
nerdeyse 2 kere boyle bir gecikme yasadim bu ay yine iliskiye girdim 8inde olmam lazim bu ay olmadimBenimde korunmayı bıraktığımda gecikmeler oluyordu da. 1 ay demişsiniz normal değil önceden böyle bir durum yoksa
Bi kontrole gidin derimnerdeyse 2 kere boyle bir gecikme yasadim bu ay yine iliskiye girdim 8inde olmam lazim bu ay olmadim