ne zaman iliskiye girsem adetim o ay gecikiyor nedeni hamilelik degil test yaptiriyorum negatif çıkıyor ama ne zaman iliskiye girsem gecikiyor nedenini bilen var mi lütfen
Pcos olabilirmisiniz bi hormon testin yaptırın . Kaldıki 5/7 hünlük gecikmeler normal içerisinde sayılıyor . İlişkilerden sonra eğer stres yapıyorsanız ondanda gecikiyordur .
Pcos olabilirmisiniz bi hormon testin yaptırın . Kaldıki 5/7 hünlük gecikmeler normal içerisinde sayılıyor . İlişkilerden sonra eğer stres yapıyorsanız ondanda gecikiyordur .
iliski sirasinda cok stres yapıyorum vajinismus vardi fakat aştım sayılır iliskiye girdigim kisi cok gec geliyor nerden baksaniz 2 saat kadar bir surede bundan dolayi korunmasiz yapıyoruz zevk suyu bile gelmiyor
yani şöyle 3 defa yaptim aralarinda zaman farki var diyelim ki reglmden önce veya sonra yaptim o ay regl olacaksam olmuyorum diger ay oluyorum ama hem de hep olduğum tarihte 2 ayda 1 oluyorum