Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ne zaman iliskiye girsem adetim o ay gecikiyor nedeni hamilelik degil test yaptiriyorum negatif çıkıyor ama ne zaman iliskiye girsem gecikiyor nedenini bilen var mi lütfen
Pcos olabilirmisiniz bi hormon testin yaptırın . Kaldıki 5/7 hünlük gecikmeler normal içerisinde sayılıyor . İlişkilerden sonra eğer stres yapıyorsanız ondanda gecikiyordur .
Pcos olabilirmisiniz bi hormon testin yaptırın . Kaldıki 5/7 hünlük gecikmeler normal içerisinde sayılıyor . İlişkilerden sonra eğer stres yapıyorsanız ondanda gecikiyordur .
iliski sirasinda cok stres yapıyorum vajinismus vardi fakat aştım sayılır iliskiye girdigim kisi cok gec geliyor nerden baksaniz 2 saat kadar bir surede bundan dolayi korunmasiz yapıyoruz zevk suyu bile gelmiyor
yani şöyle 3 defa yaptim aralarinda zaman farki var diyelim ki reglmden önce veya sonra yaptim o ay regl olacaksam olmuyorum diger ay oluyorum ama hem de hep olduğum tarihte 2 ayda 1 oluyorum