Regliye 8 gün kala gebelik testi

Glcn19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
679
284
53
37
Merhaba hanımlar reglime 8 gün var bu sabah ilk idrarla test yaptim sizce 2.silik cizgi varmi. Hem filtreli hemde filtresiz foto koyuyorum

Ben çizgi göremedim ama zaten 8 gün kala cıkması imkansız bişe

Reglimin 15.günü yani 5 ocak biliyorum daha çok erken ama yıllardır istediğim icin elimde değil böyle erken test yapmaya başlıyorum

Reglimin 15.günü yani 5 ocak biliyorum daha çok erken ama yıllardır istediğim icin elimde değil böyle erken test yapmaya başlıyorum
Seni anlıyorum canım bende her ay yapıp hayal kırıklıgına ugruyordm sonra ögrendmki eşimde varikosel varmış

Seni anlıyorum canım bende her ay yapıp hayal kırıklıgına ugruyordm sonra ögrendmki eşimde varikosel varmış
Eşimde ve bende hicbir problem yok canim 2015 de doğaldan gebe kaldim kalp atışları durduğu icin kürtaj olmak zorunda kaldim. O zaman bu zaman neyazikki olmuyor

Eşimde ve bende hicbir problem yok canim 2015 de doğaldan gebe kaldim kalp atışları durduğu icin kürtaj olmak zorunda kaldim. O zaman bu zaman neyazikki olmuyor
Canım mutlaka bir sebebi vardır ben sebepsiz oldgna inanmıyorum iyi bir doktor bulun Allah büyüktür

Canım mutlaka bir sebebi vardır ben sebepsiz oldgna inanmıyorum iyi bir doktor bulun Allah büyüktür
Kaç doktora gittim canim medicalpark acıbadem yeditepe zeynep kamil her gittigim doktor normalden olmasını engelleyecek bir sebep yok dedi buna rağmen 2 tüp bebek tedavisi 2 yumurta catlatma tedavisi 1 aşılama tedavisi oldum ama sonuç hep negatif tabi buarada ben 3 kerede histeroskopi operasyonu oldum.

Eşinizin testleri nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…