Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedense yuklemiyorFotoğraf yüklenmemiş
Teşekkür ederim umut fakirin ekmeğidir diyip yaptim işteBen çizgi göremedim ama zaten 8 gün kala cıkması imkansız bişe
Acele etme en erken üç gün kala silik çıkar çünkü erken ögrenenler erken yumurtlayan kadınlar sen yumurtlama gününü biliyomusunTeşekkür ederim umut fakirin ekmeğidir diyip yaptim işte
Seni anlıyorum canım bende her ay yapıp hayal kırıklıgına ugruyordm sonra ögrendmki eşimde varikosel varmışReglimin 15.günü yani 5 ocak biliyorum daha çok erken ama yıllardır istediğim icin elimde değil böyle erken test yapmaya başlıyorum
Eşimde ve bende hicbir problem yok canim 2015 de doğaldan gebe kaldim kalp atışları durduğu icin kürtaj olmak zorunda kaldim. O zaman bu zaman neyazikki olmuyorSeni anlıyorum canım bende her ay yapıp hayal kırıklıgına ugruyordm sonra ögrendmki eşimde varikosel varmış
Canım mutlaka bir sebebi vardır ben sebepsiz oldgna inanmıyorum iyi bir doktor bulun Allah büyüktürEşimde ve bende hicbir problem yok canim 2015 de doğaldan gebe kaldim kalp atışları durduğu icin kürtaj olmak zorunda kaldim. O zaman bu zaman neyazikki olmuyor
Kesinlikle katıyorum.Canım mutlaka bir sebebi vardır ben sebepsiz oldgna inanmıyorum iyi bir doktor bulun Allah büyüktür
Kaç doktora gittim canim medicalpark acıbadem yeditepe zeynep kamil her gittigim doktor normalden olmasını engelleyecek bir sebep yok dedi buna rağmen 2 tüp bebek tedavisi 2 yumurta catlatma tedavisi 1 aşılama tedavisi oldum ama sonuç hep negatif tabi buarada ben 3 kerede histeroskopi operasyonu oldum.Canım mutlaka bir sebebi vardır ben sebepsiz oldgna inanmıyorum iyi bir doktor bulun Allah büyüktür
Eşinizin testleri nasıldıKaç doktora gittim canim medicalpark acıbadem yeditepe zeynep kamil her gittigim doktor normalden olmasını engelleyecek bir sebep yok dedi buna rağmen 2 tüp bebek tedavisi 2 yumurta catlatma tedavisi 1 aşılama tedavisi oldum ama sonuç hep negatif tabi buarada ben 3 kerede histeroskopi operasyonu oldum.
Ondada hicbir problem cikmadi spermiogrami olması gerektiğinin üzerinde çıktı canim. 2019dan sonra artik vakti zamanı var diyip her tedaviden kendimizi geri cektikEşinizin testleri nasıldı