Reglinin 16. 17. ve 18. günü kalınan gebelikler de erkek çocuk olasılığı yüksekmiş..

Hemennolsun istiyorum saglik problemimn var ilaclara baslamdan olsun istiyurm ovulasyonntesti pahlai birseymi acaba adetten sonra kiz olur dyorlar ama ayyy cok tatlisiniz cvp veriyosunuzya icim rahatliyor burda allah razinolsun
Rice ederim ovulasyon testi fiyatlari ne kadar tam bilmiyorum ama pahali değil. Adet bitiminden sonraki ilk 5 gün içinde erkek olma ihtimali de var ama daha sonraki 5 gün içinde kız ihtimali daha yüksek oluyor, tabii hergün ilişki olması lazım.

Allah hakkınızda hayırlısını versin, hayırlısı ile bir kızınız olsun, dua ediyorum size :)
Allah razi olsun usanmadan cevap verdiginiz icin rabbim dualarimizi karsiliksiz birakmaz umarim bende sizin icin dua ediyorum suan cvp verdiginiz icin hakkinizda hayirlisi ne varsa tum dilekleriniz kabul olmasi dilegiyle hoscakalin 5gun saymaya basladim bile sonrasinda alah kerim olursa bilgilendiriim allaha emanet olun

Yani anladihim kadariyla 10 gunmu sayacagim adet bitiminden yoksa 5gunmu

Yani anladihim kadariyla 10 gunmu sayacagim adet bitiminden yoksa 5gunmu
Adet bittiği günden itibaren 5 gün korunmalı, sonraki 5 gün hergün korunmasız ilişki olmalı ama dediğim gibi herşey nasip kısmet :) Allah ne yazdıysa o. Su an yatsı okunuyor, benim de dualarım sizin için. Hayırlısı ile bir kızınız olsun inşallah

Merhabalar 28 gunde bir adet oluyorum 21 nısanda adetım bitti ve korumasız ilişki mayıs 1-2-4 de oldu suan hamıleym tahmin de bulunurmsnz

Ben reglin 13 üncü günü kaldım buna göre ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…