Merhaba canim çok güzel kimyasal olacak olsa bu kadar yüksek çıkmazdı kahverengi leke yerleşme olabilir yine de dikkat et eğer tekrar lekelenmen olursa mutlaka doktora git ilaç verebilir yoğun ve kırmızı kanama olmadığı sürece endişelenmeHerkese merhaba 8 ay kadar önce bir kimyasal gebelik yaşadım, sonrasında korunmadan devam ettik gebelik göremiyordum, nisan reglim 11-16 arasında oldu, birliktelik ise nisan 18 ve 21 günlerinde oldu.
Kahverengi akıntım olunca gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördüm. Dün ise kan verdim beta 174 çıktı ve reglime 5 gün kaldı. Biraz endişeliyim aynı şeyleri yaşarmıyım diye.
Bu tarihlere ve betaya göre ne kadarlık gebeyim ve normal mi?
Merhaba canim çok güzel kimyasal olacak olsa bu kadar yüksek çıkmazdı kahverengi leke yerleşme olabilir yine de dikkat et eğer tekrar lekelenmen olursa mutlaka doktora git ilaç verebilir yoğun ve kırmızı kanama
Ah inşallahMerhaba canim çok güzel kimyasal olacak olsa bu kadar yüksek çıkmazdı kahverengi leke yerleşme olabilir yine de dikkat et eğer tekrar lekelenmen olursa mutlaka doktora git ilaç verebilir yoğun ve kırmızı kanama olmadığı sürece endişelenme
Ben halbuki ovulasyon testi almıştım yumurtlama takibi yapıyordum tabii geç başladım, yumurta çatlamaya hazırlarken kahverengi akıntı olunca bir arkadaşım yerleşme kanı olabilir dedi de testi öyle yaptım. 1 kere oldu sadeceErken yumurtlama olmuş bence canım değerin çok güzel maşşallah sağlıkla gelsin hayırlısı olsunyerleşme kanamasıdır muhtemelen ama doktoruna haber ver artarsa progestan verebilir...
Hıım bilmiyordum, peki onun takibini ne kadar süre yapmak lazımKimyasalda değerin kaç olduğundan ziyade sonradan azalıp azalmadığına bakıyorlar diye biliyorum. İnşallah hayırlısı olur kalbinizi ferah tutun.
Hıım bilmiyordum, peki onun takibini ne kadar süre yapmak lazım
Ne güzel bak bir hafta 10 gün sonra kese bile görünür muhtemelenBen halbuki ovulasyon testi almıştım yumurtlama takibi yapıyordum tabii geç başladım, yumurta çatlamaya hazırlarken kahverengi akıntı olunca bir arkadaşım yerleşme kanı olabilir dedi de testi öyle yaptım. 1 kere oldu sadece
UmarımNe güzel bak bir hafta 10 gün sonra kese bile görünür muhtemelen
Allah hepimize nasip eder inşallah2 günde 1 yapılan hcg testinin sebebi bu. Gebelik sağlıklı mı ilerliyor yoksa düşüyor mu kimyasal falan mı diye bakıyorlar.
Ben kimyasal gebeliğimi idrar testiyle takip etmiştim. Her geçen gün çizgi silikleşmişti. Son 2 gün kanla takip etmiştik sıfırlandı mı diye.
Allah hepimize nasip eder inşallah
Siz de erken yumurtlama oluyormuş o dikkatimi çektiHerkese merhaba 8 ay kadar önce bir kimyasal gebelik yaşadım, sonrasında korunmadan devam ettik gebelik göremiyordum, nisan reglim 11-16 arasında oldu, birliktelik ise nisan 18 ve 21 günlerinde oldu.
Kahverengi akıntım olunca gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördüm. Dün ise kan verdim beta 174 çıktı ve reglime 5 gün kaldı. Biraz endişeliyim aynı şeyleri yaşarmıyım diye.
Bu tarihlere ve betaya göre ne kadarlık gebeyim ve normal mi?
Lekelenmeler devam etmiyorsa endişe edecek bişey yokturKızlar bugün betaya baktırdık 997 olmuş. Çok hızlı bir artış var sanki, pazartesi günü 174 idi
Kese gözüktü müKızlar bugün betaya baktırdık 997 olmuş. Çok hızlı bir artış var sanki, pazartesi günü 174 idi
keseye bakmak için değerlerin 6000 olduğunda bakacaklardı, birde 6 haftalık olmadan önce gidersem alttan ultrasonla bakılacakmış bunun da tehlikeleri olduğunu öğrenince erteledim 2 hafta sonra gıdeceğım inşallahKese gözüktü mü
Değerler 6000 olunca bakılacaktı, dün de kan verdim 11400 olmuş, keseye salı günü baktıracağım sanırım görünürKese gözüktü mü
Maaşallah kalp atışını da duyarsınız bence.Değerler 6000 olunca bakılacaktı, dün de kan verdim 11400 olmuş, keseye salı günü baktıracağım sanırım görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?