İnşallah bebektir korkuyorum ya değilse diyeMaaşallah kalp atışını da duyarsınız bence.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Reglime 5 gün kala beta hcg 174, kimyasal mıdır?
- Konu Sahibi Hulua
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- betahcg gebeler buraya
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Hiç korkmanıza gerek yok stres yapmayın.İnşallah bebektir korkuyorum ya değilse diye
- 12 Mayıs 2021
- 23
- 3
- 1
- 29
Arkadaşlar merhaba ben bir şey danışmak istiyorum lütfen yardım edin.Son adet tarihim 3-8 nisan arasındaydı ve 2 nisanda birlikteliğim oldu. Pepapp 29 nisanda adet olacağımı gösterdi ama o tarihlerde benim kahverengi lekelenmem (2 kere) bir kaç kez de sümükümsü yapıda akıntım oldu,şuanda sadece şeffaf akıntım var.Sizce bunun sebebi nedir?Herkese merhaba 8 ay kadar önce bir kimyasal gebelik yaşadım, sonrasında korunmadan devam ettik gebelik göremiyordum, nisan reglim 11-16 arasında oldu, birliktelik ise nisan 18 ve 21 günlerinde oldu.
Kahverengi akıntım olunca gebelik testi yaptım silik çizgiyi gördüm. Dün ise kan verdim beta 174 çıktı ve reglime 5 gün kaldı. Biraz endişeliyim aynı şeyleri yaşarmıyım diye.
Bu tarihlere ve betaya göre ne kadarlık gebeyim ve normal
İnşallahHiç korkmanıza gerek yok stres yapmayın.
- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.590
- 53
Hamile olabilir misinArkadaşlar merhaba ben bir şey danışmak istiyorum lütfen yardım edin.Son adet tarihim 3-8 nisan arasındaydı ve 2 nisanda birlikteliğim oldu. Pepapp 29 nisanda adet olacağımı gösterdi ama o tarihlerde benim kahverengi lekelenmem (2 kere) bir kaç kez de sümükümsü yapıda akıntım oldu,şuanda sadece şeffaf akıntım var.Sizce bunun sebebi nedir?
- 12 Mayıs 2021
- 23
- 3
- 1
- 29
Bilmiyorum aslında dediğim gibi son birlikteliğimin ertesi günü regl pldum gayet normal şekildeHamile olabilir misin
- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 1
- 4.796
- 133
2 Nisanın üstünden çok geçmiş. Gebelik testi yaparsanız çıkar aslındaBilmiyorum aslında dediğim gibi son birlikteliğimin ertesi günü regl pldum gayet normal şekilde
- 12 Mayıs 2021
- 23
- 3
- 1
- 29
Yani ihtimal olabilir mi dersiniz ben hormonsal olabilir diye düşünmüştüm2 Nisanın üstünden çok geçmiş. Gebelik testi yaparsanız çıkar aslında
Yumurta döllendikten 6-12 gün arasında yerleşme kanı gelebilirmiş, yada regl sonrasında sende ki o akıntı daha önce yaşanmadıysa belki geç döllenmedir ve yerleşme kanıdır. Bende de o akıntı iki gün ve sadece iki kere geldi. Tabi sen yine de erken gebelik testi alıp bir bak istersen için rahat ederArkadaşlar merhaba ben bir şey danışmak istiyorum lütfen yardım edin.Son adet tarihim 3-8 nisan arasındaydı ve 2 nisanda birlikteliğim oldu. Pepapp 29 nisanda adet olacağımı gösterdi ama o tarihlerde benim kahverengi lekelenmem (2 kere) bir kaç kez de sümükümsü yapıda akıntım oldu,şuanda sadece şeffaf akıntım var.Sizce bunun sebebi nedir?
- 12 Mayıs 2021
- 23
- 3
- 1
- 29
Ben ilişki gününün akşamı ya da ertesi günü regl oldum. 29nisan gibi de o bahsettiğim kahverengi akıntı ve lekelenme oluştu 5-6 gün. Siz regl olduktan sonra da yerleşme kanaması gelebilir mi diyorsunuz yaniYumurta döllendikten 6-12 gün arasında yerleşme kanı gelebilirmiş, yada regl sonrasında sende ki o akıntı daha önce yaşanmadıysa belki geç döllenmedir ve yerleşme kanıdır. Bende de o akıntı iki gün ve sadece iki kere geldi. Tabi sen yine de erken gebelik testi alıp bir bak istersen için rahat eder
Pardon regl tarihini yanlış anlamışım. Bilemedim gerçi insan vücudu bu ne zaman ne sürpriz yapacağı belli olmaz. Üstüne görme durumu da olabiliyor ama senin ilişki ve regl tarihin yakınBen ilişki gününün akşamı ya da ertesi günü regl oldum. 29nisan gibi de o bahsettiğim kahverengi akıntı ve lekelenme oluştu 5-6 gün. Siz regl olduktan sonra da yerleşme kanaması gelebilir mi diyorsunuz yani
- 12 Mayıs 2021
- 23
- 3
- 1
- 29
Açıkçası ben hamilelik istemiyorum henüz erken bizim için:)Pardon regl tarihini yanlış anlamışım. Bilemedim gerçi insan vücudu bu ne zaman ne sürpriz yapacağı belli olmaz. Üstüne görme durumu da olabiliyor ama senin ilişki ve regl tarihin yakın
Ooo öyleyse haberdar et bizi:)Açıkçası ben hamilelik istemiyorum henüz erken bizim için:)
- 12 Mayıs 2021
- 23
- 3
- 1
- 29
Siz ne düşünüyorsunuz? İlişki ve regl tarihinin yakınlığı gebelik ihtimalini srttırır mı yaniOoo öyleyse haberdar et bizi:)
- 17 Mayıs 2021
- 32
- 14
- 3
- 38
Ben çizgi goruyorum. Pozitif bence. Sonucunuz belli oldu mu? Kaçıncı gün yaptınız?Var mıdır sizce Eki Görüntüle 2848424
Yarın sabah kan vericem inşallahBen çizgi goruyorum. Pozitif bence. Sonucunuz belli oldu mu? Kaçıncı gün yaptınız?
- 17 Mayıs 2021
- 32
- 14
- 3
- 38
Rabbim sağlıkla ve hayırla gönlünüzdekini versin.Yarın sabah kan vericem inşallah
Amin inşallah maalesef kan veremedim aile hekimi olmadığı içinRabbim sağlıkla ve hayırla gönlünüzdekini versin.
- 2 Ocak 2015
- 3.482
- 1
- 4.796
- 133
Gölge bir çizgi var sanki? İnşallah pozitiftir1 gün kala yaptimEki Görüntüle 2851548