Ne demek kuzum yardımcı olabileceğim yerde filriöi belirtiyorum:) Konuyu tam olarak hatırlayamadım ama seni hatırladım :) Amin inşallah ikimizde mutlu haberi veririz bu ay bende yasak bitiminde yapacağım hemen meraktan çatlıyorumCanım benim, daha önce ki açtığım konuma da cevap yazmıştın çok teşekkür ederim sana ❤ Yumurtlama ağrımda cevap vermiştin. 9 mayıstı yanlış hatırlamıyorsam. Belirtilerim bunlar işte kuzum2 gün kaldı zaten zar zor bekleyeceğim el mahkum. Yasak bitiminde test yapmayı düşünüyorum. İkimiz içinde hakkımızda hayırlısı olsun. Mutlu haberi burdan vermek nasip olsun inşallah
Ben dayanamadım, az önce test yaptım. Görüntüyü atıcam canım bir bakar mısın sendeNe demek kuzum yardımcı olabileceğim yerde filriöi belirtiyorum:) Konuyu tam olarak hatırlayamadım ama seni hatırladım :) Amin inşallah ikimizde mutlu haberi veririz bu ay bende yasak bitiminde yapacağım hemen meraktan çatlıyorumsonucu buraya da yaz canım merak ederim
Ayy keşke sabahı bekleseydin silik çıkmış emin olamadım 5 dk sonra cıkmış ya acaba kuruma çizgisi mi diye şüphelendimİkinci silik çizgiyi bir tek eşimle ben mi görüyoruz yoksa çizgiyi sizde görüyor musunuz kızlar ? Ay kafayı yicem az kaldı. Silik çizgi ilk 5 dakikanın içinde belirdi. İlk başta yoktu. Allahım lütfen ya tutmuş olsun
Canııımm tebrik ederiiimmİkinci silik çizgiyi bir tek eşimle ben mi görüyoruz yoksa çizgiyi sizde görüyor musunuz kızlar ? Ay kafayı yicem az kaldı. Silik çizgi ilk 5 dakikanın içinde belirdi. İlk başta yoktu. Allahım lütfen ya tutmuş olsun
Ayy kuzum benim, inşallah hamileyimdir ve rabbim sanada nasip etsingozunaydin darisi bana
Kuzum yüzüm yanmaya başladı hatta ateşim var sanıp korktum da virüsten dolayı malumAyy keşke sabahı bekleseydin silik çıkmış emin olamadım 5 dk sonra cıkmış ya acaba kuruma çizgisi mi diye şüphelendim
Gerçekten hamile olduğumu mu düşünüyorsun canım yaCanııımm tebrik ederiiimmNedense kendim yapmış gibi bi heyecan oldu çizgin gayet net görünüyor Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım tebrik ederim bencede hamilesinİkinci silik çizgiyi bir tek eşimle ben mi görüyoruz yoksa çizgiyi sizde görüyor musunuz kızlar ? Ay kafayı yicem az kaldı. Silik çizgi ilk 5 dakikanın içinde belirdi. İlk başta yoktu. Allahım lütfen ya tutmuş olsun
Canım kuruma çizgisi 1 saat sonra falan çıkıyor hem de pembelik hiç olmuyor bu gözler sürekli kuruma çizgisinden ümitlendi de fos cıktıGerçekten hamile olduğumu mu düşünüyorsun canım ya ❤ Allahım inşallahBen kuruma çizgisi olmasından çok korkuyorum açıkçası. Rabbim tez zamanda hem sana hem bana sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ayy inşallah kuzum benimCanım tebrik ederim bencede hamilesin
İnşallah dediğin gibidir kuzumCanım kuruma çizgisi 1 saat sonra falan çıkıyor hem de pembelik hiç olmuyor bu gözler sürekli kuruma çizgisinden ümitlendi de fos cıktıSenin ki 5 dk içinde çıkmış ve gözle görülüyor :) Amin kuzum bana da bu ay çift çizgi görmeyi nasip etsin ama benim bu son olacak Allahın izniyle:)
Normal testte çizgin koyulaşmış canım erkek gebelik testinde de çizgi var. Yarın yada 2 gün sonra tekrar yaparsan normal testi daha çok koyulaşır sağlıklıysa eğer. Ama sen en iyisi hemen yarın git bi kan tahlili yaptır. Normal testler erken gebelik testlerine göre daha güvenilir sonuç gösteriyorSelam kızlar, ben geldim ama nasıl geldimİkilemler içerisindeyim. 11 gibi uyandım ve direk testleri yaptım. Hem erken gebelik testi hem de normal gebelik testi. Görüntüyü ekledim. Ne yalan söyleyim ümidim kırıldı benim Bebiş yok gibi geliyor artık
Canım silik de olsa çizgi var gibi en iyisi kan vermekSelam kızlar, ben geldim ama nasıl geldimİkilemler içerisindeyim. 11 gibi uyandım ve direk testleri yaptım. Hem erken gebelik testi hem de normal gebelik testi. Görüntüyü ekledim. Ne yalan söyleyim ümidim kırıldı benim Bebiş yok gibi geliyor artık
Canım yerleşme kanaması olabilir yuksek olasılıkla gelen giden yok degil mi? Teslim hala pozitif gösteriyor. Bence yuksek ihtimalle yerlesme yasiyosun benimde kaset teslim adet gunu bu sekilde silik cizgiydiKızlar iyi akşamlar. Sizi birkaç gündür fazla meşgul ettim ama tekrar bilgilerinize ihtiyacım varBugün regl günüm. Yarım saat önce kasıklarıma ve belime sancı girdi, kırmızılar geliyor dedim. Lavaboya geçtim, çamaşırımda bir şey yoktu ama peçeteyle sildiğimde yoğun bir yapışkan şeklinde sarımtırak akıntıyla beraber kahve rengi ve pembe karışık leke geldi. Elimde 2 farklı marka gebelik testi vardı hemen yaptım ve sonuç bu Lütfen yardım edin. Regl mi oluyorum, yoksa yerleşme kanaması mı bu yaşadığım ?
Şimdilik kahverengi akıntı haricinde bir şey yok canım. Ağrım sızım da yok. Kafama takılan şey şu, diyelim ki hamile değilim bu silik çizgi yine de çıkar mıydı ? Testler hatalı desem 3 günde 5 tane test yaptım farklı marka hepsi silik çizgi şeklinde. Bütün bozuk testlerin bana gelmiş olma ihtimaliCanım yerleşme kanaması olabilir yuksek olasılıkla gelen giden yok degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?