Reglime 2 gün var, belirtiler kafamı karıştırıyor 😒

EN0107

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2019
73
41
38
30
Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun kızlar Rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah, kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Gelelim konuya. Reglime 2 gün var, bende de deli gibi belirtiler. 10 gün kala göğüslerimde şişme meydana geldi. Ağrı ve sızısı hala ara ara devam ediyor. En kötüsü de göğüs uçlarım. Kopacak gibi hassaslar. Dokununca ağrı oluyor. Eşimde farkında durumun. Oda şaşkın. Çünkü normalde regl belirtisi olan göğüs şişmesi hayatımda ilk defa başıma geliyor. Kasıklarımda batma, yer yer yoğun ağrılar oluyor. Bu ağrılar bazen belime ve bacaklarıma da vuruyor. Acayip sinirliyim bu aralar. Patlamaya hazır bomba gibi geziyorum ortalıkta. Ara sıra sıcak basıyor, vücut ısım yüksek. Ama böyleyken de sürekli üşüyorum. Hatta titrediğim bile oluyor. Tuhaf Yorgunluk hat safhada. Sürekli uyku halindeydim, yataktan hiç çıkasım yok. Akıntımı takip ediyorum ama onda belirgin bir şey yok. Kokusuz normal miktarda ama koyu şekilde akıntım var. İdrar rengim bazen koyu bazen şeffaf apaçık bir renk. Reglime 1 hafta kala yani 5 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Dediğim gibi şu an 2 gün var ama test yapmak istemiyorum. Bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim

Evet ben göğüsler özellikle ve uyku kasik ağrısı

Canım biraz anlatır mısın ? Test yaparak mı öğrendin ? Hastaneye mi gittin yoksa adetinin gecikmesini mi bekledin ? Çok merak ediyorum gerçekten.
Canım ben adetime 3 gün kala öğrendim. Sonu gelmedi ne yazıkki nasip olmadı.....

Canım ben adetime 3 gün kala öğrendim. Sonu gelmedi ne yazıkki nasip olmadı.....
Zamanını bekliyor demek ki canım, vardır bunda da bir hayır. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. Ben adetimin gecikmesini beklesem daha iyi olacak sanırım. Havaların ısınmasından kaynaklı gecikme olabilir diye düşünüyorum. 1 hafta gecikirse idrar testiyle de uğraşmam direk kan vermeye giderim hastaneye.

Amin canım inşallah . En güzeli heyecan yapma akışına bırak rabbim en doğru zamanda nasip etsin isteyen herkese

Yok mu başka bu belirtilerle hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar ? Göğüs şişmesi ilk defa oldu, kasık batmaları ve ağrısı ilk defa oldu. Normalde reglim gelmeden birkaç saat önce sadece regl sancısı çekerim ardından hastalığım başlar. Onun haricinde bu belirtileri gerçekten ilk defa yaşıyorum. Ciddi anlamda eşimde durumun farkında. Hatta direk hamile olduğumu söyledi ve bu durumu tam anlamıyla kabul etmek üzere. Ben hayal kırıklığı yaşamak ve yaşatmak istemiyorum ama belirtiler bizi sürüklüyor gerçekten hamile haberine.

Bende sizin gibiydim regliye bi kac saat kala ağrım olurdu anlardım öyle. İlk defa 1 hafta önceden başlamıştı kasık ağrılarım ve regli günü kesildi. Ondan şüphelendim ertesi gün sabah idrarıyla test yaptım cift çizgiyi gördüm. Sonra gecikmenin 5. günü doktora gittik keseyi gördük hcg testine bile gerek kalmadı :)

Bende seninle aynı belirtileri yaşamıştım göğüslerim aşırı hassas kasıklarım inanılmaz ağrıyordu her an adet olacakmışım gibi adetimden 3 gün önce normal test yapmıştım negatif çıkmıştı sonra değil demek ki dedim tamamen kafamdan çıkardım o sırada adetimin gecikmesinin 4. Günü 5-6 damla kırmızı kan lekesi gördüm karnım sürekli ağırdığı için adet olduğumu sanmıştım sonra ki 3 gün boyunca hiç kan falan gelmedi o sırada sürekli herşeye ağlıyordum gördüğüm reklamlara bile ağlıyordum sonra baktım bende tuhaf haller var ve adetim artık 7 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı ertesi gün doktora gittim betam 11900 olmuştu kese bile oluşmuştu bence hamile olabilirsin ama yine de sabret ve biraz daha bekle bence

Maşallah canım. Sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu İçim daha da kıpır kıpır oldu bak şimdi Rabbim bana ve benim gibi çok isteyen herkese nasip etsin inşallah anneliği

Ya inanmıyorum, bende öyleyim. Allahım bir insan kafasında saçma sapan şeyler kurup ağlar mı Normalde de sulu gözüm ama bu aralar her şeye ağlar oldum. En iyisi adetimin gecikmesini beklemek sanırım. Oda olursa sanırım bu sefer oldu gibi inşallah Düşüncesi bile bu kadar güzelken hamile olduğumu öğrenmek... Düşünemiyorum ne hale geleceğimi Canım benim, sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu Ömrü uzun, bahtı açık olsun.

Bütün belirtileri umursamayıp adetinizi bekleyin, böyle hamile miyim diye düşündükçe adette gecikiyor. Bende de var belirtiler sakin sakin bekliyorum ilk defa bakalım:) Ama bu kadar belirti yaşadığınıza göre test yapsanız çıkar diye düşünüyorum. Gönlünüze göre olsun

Maşallah canım. Sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu İçim daha da kıpır kıpır oldu bak şimdi Rabbim bana ve benim gibi çok isteyen herkese nasip etsin inşallah anneliği
Amiin Allah isteyen herkese nasip etsin test yapınca yazarsın merak ettim :)

Canım benim, daha önce ki açtığım konuma da cevap yazmıştın çok teşekkür ederim sana Yumurtlama ağrımda cevap vermiştin. 9 mayıstı yanlış hatırlamıyorsam. Belirtilerim bunlar işte kuzum 2 gün kaldı zaten zar zor bekleyeceğim el mahkum. Yasak bitiminde test yapmayı düşünüyorum. İkimiz içinde hakkımızda hayırlısı olsun. Mutlu haberi burdan vermek nasip olsun inşallah

Arkadaşlar testleri herzaman sabahmi yapiyorsunuz? Guniçinde yapmakla sabah yapmak farkediyormu?

Teşekkür ederim amin insallah sende hamilesidir ve doğru hissetmissindir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…