Canım biraz anlatır mısın ? Test yaparak mı öğrendin ? Hastaneye mi gittin yoksa adetinin gecikmesini mi bekledin ? Çok merak ediyorum gerçekten.Evet ben göğüsler özellikle ve uyku kasik ağrısı
Canım ben adetime 3 gün kala öğrendim. Sonu gelmedi ne yazıkki nasip olmadı.....Canım biraz anlatır mısın ? Test yaparak mı öğrendin ? Hastaneye mi gittin yoksa adetinin gecikmesini mi bekledin ? Çok merak ediyorum gerçekten.
Zamanını bekliyor demek ki canım, vardır bunda da bir hayır. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. Ben adetimin gecikmesini beklesem daha iyi olacak sanırım. Havaların ısınmasından kaynaklı gecikme olabilir diye düşünüyorum. 1 hafta gecikirse idrar testiyle de uğraşmam direk kan vermeye giderim hastaneye.Canım ben adetime 3 gün kala öğrendim. Sonu gelmedi ne yazıkki nasip olmadı.....
Amin canım inşallahZamanını bekliyor demek ki canım, vardır bunda da bir hayır. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin. Ben adetimin gecikmesini beklesem daha iyi olacak sanırım. Havaların ısınmasından kaynaklı gecikme olabilir diye düşünüyorum. 1 hafta gecikirse idrar testiyle de uğraşmam direk kan vermeye giderim hastaneye.
Maşallah canım. Sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunuBende sizin gibiydim regliye bi kac saat kala ağrım olurdu anlardım öyle. İlk defa 1 hafta önceden başlamıştı kasık ağrılarım ve regli günü kesildi. Ondan şüphelendim ertesi gün sabah idrarıyla test yaptım cift çizgiyi gördüm. Sonra gecikmenin 5. günü doktora gittik keseyi gördük hcg testine bile gerek kalmadı :)
Ya inanmıyorum, bende öyleyim. Allahım bir insan kafasında saçma sapan şeyler kurup ağlar mıBende seninle aynı belirtileri yaşamıştım göğüslerim aşırı hassas kasıklarım inanılmaz ağrıyordu her an adet olacakmışım gibi adetimden 3 gün önce normal test yapmıştım negatif çıkmıştı sonra değil demek ki dedim tamamen kafamdan çıkardım o sırada adetimin gecikmesinin 4. Günü 5-6 damla kırmızı kan lekesi gördüm karnım sürekli ağırdığı için adet olduğumu sanmıştım sonra ki 3 gün boyunca hiç kan falan gelmedi o sırada sürekli herşeye ağlıyordum gördüğüm reklamlara bile ağlıyordum sonra baktım bende tuhaf haller var ve adetim artık 7 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı ertesi gün doktora gittim betam 11900 olmuştu kese bile oluşmuştu bence hamile olabilirsin ama yine de sabret ve biraz daha bekle bence
Amiin Allah isteyen herkese nasip etsinMaşallah canım. Sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunuİçim daha da kıpır kıpır oldu bak şimdi Rabbim bana ve benim gibi çok isteyen herkese nasip etsin inşallah anneliği
Canım benim, daha önce ki açtığım konuma da cevap yazmıştın çok teşekkür ederim sanaBütün belirtileri umursamayıp adetinizi bekleyin, böyle hamile miyim diye düşündükçe adette gecikiyor. Bende de var belirtiler sakin sakin bekliyorum ilk defa bakalım:) Ama bu kadar belirti yaşadığınıza göre test yapsanız çıkar diye düşünüyorum. Gönlünüze göre olsun
Mutlaka haber vericem canım. Dua et ne olurAmiin Allah isteyen herkese nasip etsintest yapınca yazarsın merak ettim :)
Sabah ilk idrarla yapılan daha doğru sonuç veriyo canımArkadaşlar testleri herzaman sabahmi yapiyorsunuz? Guniçinde yapmakla sabah yapmak farkediyormu?
Ya inanmıyorum, bende öyleyim. Allahım bir insan kafasında saçma sapan şeyler kurup ağlar mıNormalde de sulu gözüm ama bu aralar her şeye ağlar oldum. En iyisi adetimin gecikmesini beklemek sanırım. Oda olursa sanırım bu sefer oldu gibi inşallah Düşüncesi bile bu kadar güzelken hamile olduğumu öğrenmek... Düşünemiyorum ne hale geleceğimi Canım benim, sağ salim kucağına alırsın inşallah yavrunu Ömrü uzun, bahtı açık olsun.
İnşallah canımTeşekkür ederim amin insallah sende hamilesidir ve doğru hissetmissindir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?