• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglime 2 gün var, belirtiler kafamı karıştırıyor 😒

Kızlar iyi akşamlar. Sizi birkaç gündür fazla meşgul ettim ama tekrar bilgilerinize ihtiyacım var 🧐 Bugün regl günüm. Yarım saat önce kasıklarıma ve belime sancı girdi, kırmızılar geliyor dedim. Lavaboya geçtim, çamaşırımda bir şey yoktu ama peçeteyle sildiğimde yoğun bir yapışkan şeklinde sarımtırak akıntıyla beraber kahve rengi ve pembe karışık leke geldi. Elimde 2 farklı marka gebelik testi vardı hemen yaptım ve sonuç bu 🤦🏻‍♀️ Lütfen yardım edin. Regl mi oluyorum, yoksa yerleşme kanaması mı bu yaşadığım ?
Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle canım ama testin koyulaşmaması kafamı karıştırdı, sanırım akşam olduğundan dolayı. Yarın hiç ihmal etmeden bir kan ver garantiye al işini doktor daha iyi yönlendirir

Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle canım ama testin koyulaşmaması kafamı karıştırdı, sanırım akşam olduğundan dolayı. Yarın hiç ihmal etmeden bir kan ver garantiye al işini doktor daha iyi yönlendirir
Sabah ilk işim kan vermek olacak canım, böyle olmuyor çünkü. Sürekli silik çizgiyi görmek üstüne bir de bugün ki lekelenmeler kafamı allak bullak etti. En azından kan sonucuna göre ya hamileyim ya da değilim o netleşecek.

Kırmızılar geldi maalesef, şunu anladım. Kesinlikle gününüz 1 hafta 10 gün geçmeden test yapmayın. Silik çizgi muhabbeti resmen boş çıktı. 3 günde tam 5 tane farklı marka test yaptım. Sizin de gördüğünüz gibi hepsi silik çıktı umutlandım. Ama boşmuş. Hayırlısı artık 🤲🏻 Kan vermeye gitmeyeceğim. Gerek kalmadı sanırım. Üstüne görmüş olamam.

Kırmızılar geldi maalesef, şunu anladım. Kesinlikle gününüz 1 hafta 10 gün geçmeden test yapmayın. Silik çizgi muhabbeti resmen boş çıktı. 3 günde tam 5 tane farklı marka test yaptım. Sizin de gördüğünüz gibi hepsi silik çıktı umutlandım. Ama boşmuş. Hayırlısı artık 🤲🏻 Kan vermeye gitmeyeceğim. Gerek kalmadı sanırım. Üstüne görmüş olamam.
Canım çok üzüldüm :( O kadar marka testin hepsi hatalı olamaz kimyasal yaşamış yada düşük yapıyor olabilirsin. Birinde çıksa diğerinde çıkmazdı çünkü ltfen yarın hemen doktora git

Şimdilik kahverengi akıntı haricinde bir şey yok canım. Ağrım sızım da yok. Kafama takılan şey şu, diyelim ki hamile değilim bu silik çizgi yine de çıkar mıydı ? Testler hatalı desem 3 günde 5 tane test yaptım farklı marka hepsi silik çizgi şeklinde. Bütün bozuk testlerin bana gelmiş olma ihtimali 😂😂😂😂 yok artık dedirtti doğrusu.
Çok şaşırdım kanamanın başlamasına bu kadar testin yanılması hic normal degil umarim kimyasal faln degldr canm

Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun kızlar :KK54: Rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul etsin inşallah, kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin :KK200: Gelelim konuya. Reglime 2 gün var, bende de deli gibi belirtiler. 10 gün kala göğüslerimde şişme meydana geldi. Ağrı ve sızısı hala ara ara devam ediyor. En kötüsü de göğüs uçlarım. Kopacak gibi hassaslar. Dokununca ağrı oluyor. Eşimde farkında durumun. Oda şaşkın. Çünkü normalde regl belirtisi olan göğüs şişmesi hayatımda ilk defa başıma geliyor. Kasıklarımda batma, yer yer yoğun ağrılar oluyor. Bu ağrılar bazen belime ve bacaklarıma da vuruyor. Acayip sinirliyim bu aralar. Patlamaya hazır bomba gibi geziyorum ortalıkta. Ara sıra sıcak basıyor, vücut ısım yüksek. Ama böyleyken de sürekli üşüyorum. Hatta titrediğim bile oluyor. Tuhaf :KK57: Yorgunluk hat safhada. Sürekli uyku halindeydim, yataktan hiç çıkasım yok. Akıntımı takip ediyorum ama onda belirgin bir şey yok. Kokusuz normal miktarda ama koyu şekilde akıntım var. İdrar rengim bazen koyu bazen şeffaf apaçık bir renk. Reglime 1 hafta kala yani 5 gün önce erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Dediğim gibi şu an 2 gün var ama test yapmak istemiyorum. Bu belirtileri yaşayıp hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim:KK15:
Bende aynı durumum aynısı bende beklemdeyim dört gün var

Bende aynı durumum aynısı bende beklemdeyim dört gün var
Sakın evde kendin test yapma. 5 farklı marka test yaptım, hepsi pozitif çıktı ama hamile değilmişim. Pozitifi görüp hamile olmamak, büyük yıkım oldu benim için. En iyisi direk kan tahlili canım. Varsa vardır yoksa yoktur. Hakkında hayırlısı, Rabbim gönlüne göre versin 🤲🏻

Sakın evde kendin test yapma. 5 farklı marka test yaptım, hepsi pozitif çıktı ama hamile değilmişim. Pozitifi görüp hamile olmamak, büyük yıkım oldu benim için. En iyisi direk kan tahlili canım. Varsa vardır yoksa yoktur. Hakkında hayırlısı, Rabbim gönlüne göre versin 🤲🏻
Dogru

Back