Reglime 2 gün var, belirtiler kafamı karıştırıyor 😒

Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle canım ama testin koyulaşmaması kafamı karıştırdı, sanırım akşam olduğundan dolayı. Yarın hiç ihmal etmeden bir kan ver garantiye al işini doktor daha iyi yönlendirir

Sabah ilk işim kan vermek olacak canım, böyle olmuyor çünkü. Sürekli silik çizgiyi görmek üstüne bir de bugün ki lekelenmeler kafamı allak bullak etti. En azından kan sonucuna göre ya hamileyim ya da değilim o netleşecek.

Kırmızılar geldi maalesef, şunu anladım. Kesinlikle gününüz 1 hafta 10 gün geçmeden test yapmayın. Silik çizgi muhabbeti resmen boş çıktı. 3 günde tam 5 tane farklı marka test yaptım. Sizin de gördüğünüz gibi hepsi silik çıktı umutlandım. Ama boşmuş. Hayırlısı artık Kan vermeye gitmeyeceğim. Gerek kalmadı sanırım. Üstüne görmüş olamam.

Canım çok üzüldüm O kadar marka testin hepsi hatalı olamaz kimyasal yaşamış yada düşük yapıyor olabilirsin. Birinde çıksa diğerinde çıkmazdı çünkü ltfen yarın hemen doktora git

Çok şaşırdım kanamanın başlamasına bu kadar testin yanılması hic normal degil umarim kimyasal faln degldr canm

Bende aynı durumum aynısı bende beklemdeyim dört gün var

Bende aynı durumum aynısı bende beklemdeyim dört gün var
Sakın evde kendin test yapma. 5 farklı marka test yaptım, hepsi pozitif çıktı ama hamile değilmişim. Pozitifi görüp hamile olmamak, büyük yıkım oldu benim için. En iyisi direk kan tahlili canım. Varsa vardır yoksa yoktur. Hakkında hayırlısı, Rabbim gönlüne göre versin

Dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…