Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanimlaaaar hanımlar. İlk gebeligimde adetim bittikten sonra gebe oldugmu ogrendim şuan adetime 3 gün kala lekelenme yaşadım ve hangi test daha iyi sonuç verir. Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim deneyeyim yarın ola hayr ola. Kızımda geç döllenme olmuştu 1 aylık hamile iken kanda yükselme oldu günlük yasantima dikkat etmemiştim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum yarın bakayım bunlara teşekkür ederim
Teşekkür ederim deneyeyim yarın ola hayr ola. Kızımda geç döllenme olmuştu 1 aylık hamile iken kanda yükselme oldu günlük yasantima dikkat etmemiştim aynı şeyleri yaşamak istemiyorum yarın bakayım bunlara teşekkür ederim