• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim Gecikti ?

gün çok önemli ama ben düşük yapmadan önce adetime 2 gün kala hamile kalmıstım.mewsimseldir o diye dusunuyorum.varsada hayırlısı olsun :)

hayırlısı olsun
hastaneden böyle bir birim olduğunu ilk kez duydum:53:
demek ki yaygın bir durum bende çok çekinirdim gidemezdim herhalde :1:

hayırlısı olsun
hastaneden böyle bir birim olduğunu ilk kez duydum:53:
demek ki yaygın bir durum bende çok çekinirdim gidemezdim herhalde :1:

sanırım benim dediğimden bahsediyorsun yani rahimden yabancı cisim çıkarılması lafından
yok canım bu bir birim değil sadece devletin yaptığı ödemeye verdiği isim, yani tıpkı geniz eti ameliyatı veya muayene gibi bunuda devlet karşılıyor demek istemiştim
5-6 yıl önce bir kadının vajinasından yabancı cisim olarak patlıcan çıkarmışlardıda hastanede ordan biliyorum :9::9::9:

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Kızlar pazartesı aksam adet oldum , bebek yokmus üzülmedim ama olsa sevinirdim :)

Son düzenleme:
sanırım benim dediğimden bahsediyorsun yani rahimden yabancı cisim çıkarılması lafından
yok canım bu bir birim değil sadece devletin yaptığı ödemeye verdiği isim, yani tıpkı geniz eti ameliyatı veya muayene gibi bunuda devlet karşılıyor demek istemiştim
5-6 yıl önce bir kadının vajinasından yabancı cisim olarak patlıcan çıkarmışlardıda hastanede ordan biliyorum :9::9::9:

hımm ben öyle anlamıştım canım
patlıcan mı yuh artık ya:53:
cutemom hakkında hayırlısı buymuş demek ki canım
:16:

Kız cutemom ben orayı kaçırmışım bu prez. içinde kaldığı olayda meğer hamile mi kalmıştınn:53:
Kürtaj olmaya korkmadın mı:53:
Ben niyeyse o konuyu bilmioyrum atlamışım herhalde, şaşkınım...:6:
Bi daha olmazsa diye korkardım heralde ben ..

Back