• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim Gecikti ?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Merhaba kızlar
biraz tedirginim mart 26 reglı oldum 26 gunde döngüm bu sabah reglı olmadıgımı fark ettım ..
reglime 6 gun kalada (16-)18-19-20-21-22 günler zaten regli olucam diye korunmasız beraber olduk ,yalnız 16 nısandan emın degılım hatırlamıyorum :S ama beraber oldugumuz ılk gun reglıme 6 gun vardı dıye rahattım
neyse sımdı sızce ben hamıle olabılırmıyım , bılıyorum cok tuhaf gozukuyor konu bende bu tarz konu acanalara bu sekılde bakıyorum ama ınsan acayıp stres oluyor test yapıp umutlanmakta ıstemıyorum acıkcası suanda bebek sahıbı olmak ıstemıyoruz yanı plan bu sekılde degıldı 2-3 sene fılan ..
ama acaba varsa fılan dıyede dusunuyorum .. buarada 1 cocugum var 3 yasında

Merhaba kızlar
biraz tedirginim mart 26 reglı oldum 26 gunde döngüm bu sabah reglı olmadıgımı fark ettım ..
reglime 6 gun kalada (16-)18-19-20-21-22 günler zaten regli olucam diye korunmasız beraber olduk ,yalnız 16 nısandan emın degılım hatırlamıyorum :S ama beraber oldugumuz ılk gun reglıme 6 gun vardı dıye rahattım
neyse sımdı sızce ben hamıle olabılırmıyım , bılıyorum cok tuhaf gozukuyor konu bende bu tarz konu acanalara bu sekılde bakıyorum ama ınsan acayıp stres oluyor test yapıp umutlanmakta ıstemıyorum acıkcası suanda bebek sahıbı olmak ıstemıyoruz yanı plan bu sekılde degıldı 2-3 sene fılan ..
ama acaba varsa fılan dıyede dusunuyorum .. buarada 1 cocugum var 3 yasında

günaydın canım :) öncelikle sizin hakkınızda hayırlısı neyse o olur inşallah ama burda evet hamilesin yada değilsin demek çok yanlış bence.en iyisi ya kendin evde test yap yada sağlık ocağında gebelik testi yaptır.ve sonuca göre hareket et.Allah korusun regli olmanı etkileyen başka bişey vardır belki bunun için önlem almış olursun ben test yap tatlım hayrlısı olsun sıkma canını stres yapma sakın ;)

Son düzenleme:
valla biz kadınların hormonları herşeyden etkileniyor malesef:31::31: benimde 16 yada 17 sinde regl olmam gerekiyordu dün gece başladı,mevsimler geçişler,stres,kullandığın ilaçlar etkili olabilir belkide bebiştir en iyisi test yaptır için rahat eder

1 tane kurtajım var ondan sonrakı donemlerde bıraz reglım duzensızlesmıstı erken fılan ooluyordum dr gıdıp hem muayne hemde kan testleri yapılmıstı hersey normaldı benım sımdı kafamı yoran regliye 6 gun kala yada 5 gun kala gıbı hamıle kalma ıhtımalı olabılırmı?herhangı bı belırtı fılan hıssetmıyorum tabıkı olursa üzülmem sevinirim ama istediğimiz bişey değildi, buarada bebekleri cok seviyorum zamanı geldiğinde oğluma kardes olması elbette cok ıstedıgım bısey karısık hallerdeyım bugun yarın daha beklemelıyım dıye dusunuyorum zaten gecıktıgımıde bı kac saat once fark ettim
hayırlısı olsun ınsallah herhangıb ı ılac kullanmamıstım bu ay

cute mom
regline 5-6 gün kala yumurtlama ihtimalin oldukça düşük olsada var, özellikle düzenli regli olan kişi için bu ihtimal dahada düşük
ama bazen bakıyorsunki çok düşük ihtimalli şeyler bile gerçekleşiyor,

bence bir kaç gün daha bekle ayrıca bu mevsim regl değişiklikleri gayet normal görünüyor bence bi kaç güne reglin gelir
biraz sabır zira stres gelmesini geciktirir

1 kurtajım var dedıgımde yenı evlıydım ıste o zamanda reglıden 3 gun sonra korunmasız olmustu korunmasız derken prez.ıcımde kalmıstı o sekılde hamıle kalmıstım o zamanda reglım duzenlıydı ama yumurtalama olmayan bır tarıhte denk geldı doktorda spermlerın ıcerıde bır sure yasadıgından dolayı olabılecegını fılan soyledı bılemıyorum acıkcası bu kada rkolay hamıle kalmayı beklememıstım cunku ılk cocugum tüp bebek yontemıyle baya ugrastırıcı olmustu ..
bılemıyorum hayırlısı olsun hakkımzıda ınsallah

1 kurtajım var dedıgımde yenı evlıydım ıste o zamanda reglıden 3 gun sonra korunmasız olmustu korunmasız derken prez.ıcımde kalmıstı o sekılde hamıle kalmıstım o zamanda reglım duzenlıydı ama yumurtalama olmayan bır tarıhte denk geldı doktorda spermlerın ıcerıde bır sure yasadıgından dolayı olabılecegını fılan soyledı bılemıyorum acıkcası bu kada rkolay hamıle kalmayı beklememıstım cunku ılk cocugum tüp bebek yontemıyle baya ugrastırıcı olmustu ..
bılemıyorum hayırlısı olsun hakkımzıda ınsallah

ene prenin içinde kalmasımı :53::53::53:
hep bundan çok korkmuşumdur ya demek kaldığıda oluyo aboooooo
iyice tırstım ayıp sorması nasıl çıkardınız peki, hastaneye falanmı gittiniz sorun olmazsa cevaplarmısın

bu arada en son yazan arakdaş evet bu cutemomun ikinci evliliği daha önceden okuduğum yorumlarındna anladığım kadarıyla

Test yaptiginda umutlanacagina gore, demekki gonlunun bi tarafi istiyor bebek…Allah gonlune gore versin..en temizi kan testi tabiiki..

ene prenin içinde kalmasımı :53::53::53:
hep bundan çok korkmuşumdur ya demek kaldığıda oluyo aboooooo
iyice tırstım ayıp sorması nasıl çıkardınız peki, hastaneye falanmı gittiniz sorun olmazsa cevaplarmısın

bu arada en son yazan arakdaş evet bu cutemomun ikinci evliliği daha önceden okuduğum yorumlarındna anladığım kadarıyla
valla baya bı ugrasmıstık zaten once bı sure nerede bu dıye aradık sonra fark edince baya bı ugrastık eşim cıkardı cok kotu bı deneyım dıyebılırım

Test yaptiginda umutlanacagina gore, demekki gonlunun bi tarafi istiyor bebek…Allah gonlune gore versin..en temizi kan testi tabiiki..

evet istiyor galiba hiç bir zaman evet istiyorum diye acık olamıcam galiba bilemiyorum bakalım inşallah eşimde normalde benimle aynı fıkırde olmasına ragmen ev borcu bıtene kadar yapmıcaz dıye sımdı bana heycanla haber beklıyorum senden demıs regli olursam uzulmem ama bakalım

ne cesaret sizdeki canım yaa.. biz hiç o şekilde korunmasız yapamıyoruz. yani ne olursa olsun ister bir gün ister 5 gün bellimi olur belki yumurtlama geç gerçekleşir.

Allah gönlünüze göre versin ne diyim :1: ama olursa bunu aldırma yaa...

ne cesaret sizdeki canım yaa.. biz hiç o şekilde korunmasız yapamıyoruz. yani ne olursa olsun ister bir gün ister 5 gün bellimi olur belki yumurtlama geç gerçekleşir.

Allah gönlünüze göre versin ne diyim :1: ama olursa bunu aldırma yaa...

Hayır canım aldırmayacagız asla o bır acemılık oldu ıyı dusunemedık bılmıyorum

valal ne bilim eskiden bu yonteme gore korunuyolarmıs reglıye az kala yapıyolarmıs fılan oyle cok bı bılgıden bıle degıl bılmıyorum bakalım ne oldu sonucu zaten eger varsada bu kadar surede ıdrarda cıkmaz dıye dusunuyorum

valla baya bı ugrasmıstık zaten once bı sure nerede bu dıye aradık sonra fark edince baya bı ugrastık eşim cıkardı cok kotu bı deneyım dıyebılırım

evet istiyor galiba hiç bir zaman evet istiyorum diye acık olamıcam galiba bilemiyorum bakalım inşallah eşimde normalde benimle aynı fıkırde olmasına ragmen ev borcu bıtene kadar yapmıcaz dıye sımdı bana heycanla haber beklıyorum senden demıs regli olursam uzulmem ama bakalım

ay bolmuydu neydide kaldı bazı markalar öyle bol falan kalıyo tam sarmıyo yani,
bunun için hastaneye gidenler var, devlet parasını bile ödüyo :)) vajinadan yabancı cisim çıkarılması diye bi kalem var düşün yani ne kadar çok oluyorsa artık, siz yine iyi becermişsiniz çıkarmayı, ay allah göstermesin bir daha :30:

şimdi tekrar günlere baktım maşallah :nazar::nazar::nazar: hiç akşamlarıda boş geçirmemişsiniz :1::1::1::1:

korunmasız derken örn. bizde kondom takmıyoruz ama içeri gelimiyoruz. siz sanırım bunu yaptınız yani geri çekilmedi...
vallahi biz bunu hiç yapmıyoruz Allah korusun çok hamile kalan oluyor böyle.

eğer buda tuttuysa :) sonrasında artık kocan ceket meket atmasın üstüne dikkat et :52::52::52:

şimdi tekrar günlere baktım maşallah :nazar::nazar::nazar: hiç akşamlarıda boş geçirmemişsiniz :1::1::1::1:

korunmasız derken örn. bizde kondom takmıyoruz ama içeri gelimiyoruz. siz sanırım bunu yaptınız yani geri çekilmedi...
vallahi biz bunu hiç yapmıyoruz Allah korusun çok hamile kalan oluyor böyle.

eğer buda tuttuysa :) sonrasında artık kocan ceket meket atmasın üstüne dikkat et :52::52::52:

tutarmıkı :) bilemedim şimdi :)

:) utandımmm dermişim şimdi sevcan :))) gerı cekılmedı buarada evet

bilim ; cok utanırıdm doktora gıtseydım eger cnaıma rdından ertesı gun hapıda ıctım ama olan olmus ıste olacagı varmıs :S buarada prez.markası kotu degıldı yanı en yaygın olanı :)

tutarmıkı :) bilemedim şimdi :)

:) utandımmm dermişim şimdi sevcan :))) gerı cekılmedı buarada evet

bilim ; cok utanırıdm doktora gıtseydım eger cnaıma rdından ertesı gun hapıda ıctım ama olan olmus ıste olacagı varmıs :S buarada prez.markası kotu degıldı yanı en yaygın olanı :)

seni anlıyorum bende çok utanırdım kesin,
ve bence en iyi korunma yöntemi doğum kontrol ilacı
aslında eşlere bırakmamak lazım kontrolü
he bende bırakıyorum ama yinede korkuyordum korunurken, şimdi zaten korunmuyorum istiyorum bebişşşşşşşşşşşşşşş

seni anlıyorum bende çok utanırdım kesin,
ve bence en iyi korunma yöntemi doğum kontrol ilacı
aslında eşlere bırakmamak lazım kontrolü
he bende bırakıyorum ama yinede korkuyordum korunurken, şimdi zaten korunmuyorum istiyorum bebişşşşşşşşşşşşşşş

Allah gonlune gore versınc anım benım ılkı tüping oldugu için dk hapı korkuyorum acıkcası cevremdekı herkezde dıyor sen korunma esımede dıyolarmıs yapın bebeks onra ararsınız dıye sımdı ılkı tup ya fılan
ama hepte kılıfla hepte poşetle nereye kadar dedik :)

Allah gonlune gore versın bılım en kısa zamanda ınsallah

Allah gonlune gore versınc anım benım ılkı tüping oldugu için dk hapı korkuyorum acıkcası cevremdekı herkezde dıyor sen korunma esımede dıyolarmıs yapın bebeks onra ararsınız dıye sımdı ılkı tup ya fılan
ama hepte kılıfla hepte poşetle nereye kadar dedik :)

Allah gonlune gore versın bılım en kısa zamanda ınsallah

amin canım inş. hayırlısıyla versin herkese

Back