ne kadar çok kişiyiz ya bu ay geciken. biyolojik silah fln atmış olmasınlaradet söktürücüyü kendin mi aldın yoksa doktor tavsiyesiyle mi?
arkadaşlar en son regli tarihimin üzerinden (olduğum ilk günü de sayarsak) 33-34 gün geçti. hala regli olamadım. hamile olmak gibi bir durum söz konusu bile değil. çok huzursuzum. inim cinim tepemde, suratımı sivilce bastı.. bunun normal olarak maksimum gecikme süresi 35 gündür diye duydum. daha önce hayatımda sadece 1 kez böyle birşey oldu. o zaman olmam gereken tarihten 15 gün sonra gelmiştibu 35 gün kısmı doğru mu?
heyoooo sonunda geldiiiiiiii çok mutluyum :) tam 18.günde...
gaktaş herhangi birşey yazmamışsın sonuçla ilgili merak ettim umarım hamilesindir bende 3 ay kadar önce düşük yaptım çok istiyorum yeniden hamile kalmayı bakalım artık hepimiz için hayırlısı olsun :)günaydınlaarrr ;
kızlar ben 6 ay önce düşük yaptım
aslıda 2 gün önce adet görmem gerekliydi daha olmadı çok karnım ağrıyor
İnşallah olmamda hamile kalmışımdır diye dua ediyorum
eğer kırmızıları görürsem hayal kırıklığı yaşıyacağım yine çünkü bu ay hiç boşum yok neredeyse
sanki daha erken test için birkaç gün geçsin belki sadece havalardan yada stresten geçikmiş olabilir umutlanmak istemiyorum ama ben kuduruk oldugum için sabredemiyorum umutlandım bile bakalım hafta sonuda olmamışsam yaptırayım diyorum
bende olamadım...mayıs ayında 8 inde olmuştum.bu ay 6-7 si gibi olmam gerekiyor hesaplarıma göre(30-31 günde oluyorum ben)ve hep düzenlidir..bugün ayın 11 i ve tık yok!aslında okadar çok belirtim varki,1o günden beri bel ve kasık ağrısı ve göğüslerimde aşırı hassasiyet..niye olomıyorum anlamadım..
bende 8 inde oldum canım işin kötüsü bende hiçbir belirti yok doğumdan beri karnımda ağrımıyor zaten. Hadi gecikti havalardandır diyelimde niye bir pembelik geldi gitti öyle ona aklım çok takıldı[/QUben
kansızlıktanda şüpheleniyorum aslında kendimden..belki bünyem kansız kalmıştır ondan hala gelemedi diye düşünüyorum ama..bende belirtiler fazlasıyla var çünkü..sendede belki öyle bi durum olabilir,yada doğum dan sonra olabilen doğal bi gecikmede olabilir, bilemicem yani hiç doğumda yapmadımki ben..:))
ben pazartesiye kadar bekleyip hala olmamışsam idrar testi yapıcam negatifse doktora gidip görünücem..iyice stres yaptım..çatlıcak gibiyim..
bende 8 inde oldum canım işin kötüsü bende hiçbir belirti yok doğumdan beri karnımda ağrımıyor zaten. Hadi gecikti havalardandır diyelimde niye bir pembelik geldi gitti öyle ona aklım çok takıldı[/QUben
kansızlıktanda şüpheleniyorum aslında kendimden..belki bünyem kansız kalmıştır ondan hala gelemedi diye düşünüyorum ama..bende belirtiler fazlasıyla var çünkü..sendede belki öyle bi durum olabilir,yada doğum dan sonra olabilen doğal bi gecikmede olabilir, bilemicem yani hiç doğumda yapmadımki ben..:))
ben pazartesiye kadar bekleyip hala olmamışsam idrar testi yapıcam negatifse doktora gidip görünücem..iyice stres yaptım..çatlıcak gibiyim..
canım doğumun üzerinden 1.5 yıl geçti ondan kaynaklı değildir. Arada kan testi yaptırıyorum kan değerlerimde normal. Yan komşumun nöbet gününde bende yaptırıcam bir kan testi. İnşallah bebiş falan yoktur yaa. Üstüne mi gördüm acaba offf offffff
canım doğumun üzerinden 1.5 yıl geçti ondan kaynaklı değildir. Arada kan testi yaptırıyorum kan değerlerimde normal. Yan komşumun nöbet gününde bende yaptırıcam bir kan testi. İnşallah bebiş falan yoktur yaa. Üstüne mi gördüm acaba offf offffff
sen inşallah bebiş yoktur diye üzülüyosun.ben de inşallah bebiş vardır diye kendimce ümitleniyorum ..(bu ay gebelik oluşma olslığım çok düşük olmasına rağmen bi umuttur bekliyorum):))ilerleyen günlerde belli olur zaten:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?