Reglim Çok Gecikti

ne kadar çok kişiyiz ya bu ay geciken. biyolojik silah fln atmış olmasınlar adet söktürücüyü kendin mi aldın yoksa doktor tavsiyesiyle mi?

kendim aldım cnm.. doktorumu aradım bana gebelik olabilir dedi ama gebelik falan yok.. biras daha bekle gelmesse gel bakalım dedi. ben de gittim eczaneye anlattım derdimi bu ilacı verdi bana kalıcı yan etkisi olur mu die de sordum herhangi bişi olmaz dedi. şişti bütün vücudum başka çarem kalmadı

tek degilmişim demekki... benım normalde cok duzenlıdır.. dugun oncesı hesap yapıyordum, normalde tam dugun gunum bıtıyordu adetım ama bu ay ne oldu anlamadım.
29.gunum bugun, yarın 30. gun olcak. hala olmadım normalde 27.gunde olurdum hep

adetin 15 gün geçtikten sonra tedavisini uygulamalısın.önce bi farlutal kullan.adet xolduktan 3.günüde hormon tahlili yaptır canım

işe başlayalı 1 ay olmadığı için sskdan yararlanamıyorum. özele gitmem lazım bir regl için de o kdr para bayılmak istemiyorum. birkaç gün daha bekleyeceğim bakalım bugün tam 16 gün gecikmiş oldu.

ooff bende olamıyorum benım adetımde ne garıp yaa ya bır olur bır ay bıtmez yada hıc olmaz mınık kıstın var demıstı bır doktor bana ama ondan mı bılemedım kı

ooooofff bende olamadım normalde gecikmez hiç ama 3 gün gecikti ve regl olma belirtisi bile yok ilaç alsam işe yarar mı ki ?

evet bugünkü planım eve gidip duş alıp abur cuburlarımla birlikte hürrem'i seyretmek. böyle parti vericem kendime

ahhh ahhh darısı benm başıma :S

gaktaş herhangi birşey yazmamışsın sonuçla ilgili merak ettim umarım hamilesindir bende 3 ay kadar önce düşük yaptım çok istiyorum yeniden hamile kalmayı bakalım artık hepimiz için hayırlısı olsun :)

Kızlar bende regl olamadım 4 gün geciktim dün sabah 1 damla geldi sonunda oldum dedim ama ondan sonra hiçbirşey gelmedi. İlk defa böyle birşey oldu şaşırdım. Beklemedeyim hala

bende olamadım...mayıs ayında 8 inde olmuştum.bu ay 6-7 si gibi olmam gerekiyor hesaplarıma göre(30-31 günde oluyorum ben)ve hep düzenlidir..bugün ayın 11 i ve tık yok!aslında okadar çok belirtim varki,1o günden beri bel ve kasık ağrısı ve göğüslerimde aşırı hassasiyet..niye olomıyorum anlamadım..

bende 8 inde oldum canım işin kötüsü bende hiçbir belirti yok doğumdan beri karnımda ağrımıyor zaten. Hadi gecikti havalardandır diyelimde niye bir pembelik geldi gitti öyle ona aklım çok takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…