arkadaşlar en son regli tarihimin üzerinden (olduğum ilk günü de sayarsak) 33-34 gün geçti. hala regli olamadım. hamile olmak gibi bir durum söz konusu bile değil. çok huzursuzum. inim cinim tepemde, suratımı sivilce bastı.. bunun normal olarak maksimum gecikme süresi 35 gündür diye duydum. daha önce hayatımda sadece 1 kez böyle birşey oldu. o zaman olmam gereken tarihten 15 gün sonra gelmiştibu 35 gün kısmı doğru mu?
yalnız olmadığımı bilmek biraz içimi rahatlattı doğrusu... demek ki gerçekten havalardan olabilir..
günaydınlaarrr ;
kızlar ben 6 ay önce düşük yaptım
aslıda 2 gün önce adet görmem gerekliydi daha olmadı çok karnım ağrıyor
İnşallah olmamda hamile kalmışımdır diye dua ediyorum
eğer kırmızıları görürsem hayal kırıklığı yaşıyacağım yine çünkü bu ay hiç boşum yok neredeyse
sanki daha erken test için birkaç gün geçsin belki sadece havalardan yada stresten geçikmiş olabilir umutlanmak istemiyorum ama ben kuduruk oldugum için sabredemiyorum umutlandım bile bakalım hafta sonuda olmamışsam yaptırayım diyorum
aynı şey bende de olmuştu kışın tam 58 gün gecikmişyi tabi ben bu arada habire tarçın tüketiyordum meğer o yapıyormuş tarçını kesip maydonoz ve ada çayını bol içince geldi ve ondan sonra düzene girdimarkadaşlar en son regli tarihimin üzerinden (olduğum ilk günü de sayarsak) 33-34 gün geçti. hala regli olamadım. hamile olmak gibi bir durum söz konusu bile değil. çok huzursuzum. inim cinim tepemde, suratımı sivilce bastı.. bunun normal olarak maksimum gecikme süresi 35 gündür diye duydum. daha önce hayatımda sadece 1 kez böyle birşey oldu. o zaman olmam gereken tarihten 15 gün sonra gelmiştibu 35 gün kısmı doğru mu?
arkadaşlar en son regli tarihimin üzerinden (olduğum ilk günü de sayarsak) 33-34 gün geçti. hala regli olamadım. hamile olmak gibi bir durum söz konusu bile değil. çok huzursuzum. inim cinim tepemde, suratımı sivilce bastı.. bunun normal olarak maksimum gecikme süresi 35 gündür diye duydum. daha önce hayatımda sadece 1 kez böyle birşey oldu. o zaman olmam gereken tarihten 15 gün sonra gelmiştibu 35 gün kısmı doğru mu?
offf bende olamıorum kızlar.. 14 gün geçti benim.. bütün vücudum şişti3 gündür içim dışım civanperçemi oldu.. ama yok gelmio ( en son bugün gittim ilaç aldım farlutal die adet söktürücü.. inş.. yan etkisi olmaz.. gelenlerin gözü aydın darısı başıma inş.. ( 59:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?