sen inşallah bebiş yoktur diye üzülüyosun.ben de inşallah bebiş vardır diye kendimce ümitleniyorum ..(bu ay gebelik oluşma olslığım çok düşük olmasına rağmen bi umuttur bekliyorum):))ilerleyen günlerde belli olur zaten:))
eheh benim bitane var allah isteyenlere versin canım şu an istemiyorum daha oğlum küçük
Yihuuuu sonunda olduuum
iyi canım sevindim senin için..
bende tes yaptım az önce,ikinci çizgi nin rengi daha açık ama çift çizgiyi gördüm...
şimdi ben hamilemi oluyorum???
iyi canım sevindim senin için..
bende tes yaptım az önce,ikinci çizgi nin rengi daha açık ama çift çizgiyi gördüm...
şimdi ben hamilemi oluyorum???
evet canım tebrik ederim. Yarın git hemen bir kan testi yaptır tam emin ol bende senin adına sevindim güzelim
arkadaşlar bi ara çıkmıştım geç yazdım kusura bakmayın..
iyi dilekleriniz içinçok teşekkür ederim,hepinizden allah razı olsun..ben hala şoktayım ve hala inanmıyorum ve kendimi inandırmak istemiyorum..yarınki kan tahlilinde görmeden de inanmıcam,hatta kalp atışlarını duyana kadar da çok sevinmicem bile..
yinede bu idrar tahlilinde görme mutluluğunu allah bana yaşattıya şükürler olsun..dilerim sizlerde,tüm isteyenler bu mutluluğu yaşarsınız.
ben 3.5 sene vajinismusla uğraştım,çok zor günler yaşadım..daha mart ayında yendim..ve bu bizim bu ay ilk denememizdi.
bundan 3 ay öncesine kadar diğer sayfaya takılıyorudum,vajinismusu nasıl yenebilirim diye uğraşıyordum.nerden nereye geldimmm..
darısı herkesin başına..
günaydınn. Umarım hamilesindir çok istiyosun belli bizde böyle bişey söz konusu olamıycağı için endişeleniyoruz ama sen rahatsın tabii ne güzel:) herşey gönlünce olsun:))
arkadaşlar bi ara çıkmıştım geç yazdım kusura bakmayın..
iyi dilekleriniz içinçok teşekkür ederim,hepinizden allah razı olsun..ben hala şoktayım ve hala inanmıyorum ve kendimi inandırmak istemiyorum..yarınki kan tahlilinde görmeden de inanmıcam,hatta kalp atışlarını duyana kadar da çok sevinmicem bile..
yinede bu idrar tahlilinde görme mutluluğunu allah bana yaşattıya şükürler olsun..dilerim sizlerde,tüm isteyenler bu mutluluğu yaşarsınız.
ben 3.5 sene vajinismusla uğraştım,çok zor günler yaşadım..daha mart ayında yendim..ve bu bizim bu ay ilk denememizdi.
bundan 3 ay öncesine kadar diğer sayfaya takılıyorudum,vajinismusu nasıl yenebilirim diye uğraşıyordum.nerden nereye geldimmm..
darısı herkesin başına..
az önce doktordan geldim.pozitif..1425 çıktı sonucum.ama ultradonla görmek için 1hafta sonraya gün verdi.
darısı herkesin başına..
Hayırlı olsun canımm. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?