Reglim Çok Gecikti

iyi canım sevindim senin için..
bende tes yaptım az önce,ikinci çizgi nin rengi daha açık ama çift çizgiyi gördüm...
şimdi ben hamilemi oluyorum???

evet canım tebrik ederim. Yarın git hemen bir kan testi yaptır tam emin ol bende senin adına sevindim güzelim

arkadaşlar bi ara çıkmıştım geç yazdım kusura bakmayın..
iyi dilekleriniz içinçok teşekkür ederim,hepinizden allah razı olsun..ben hala şoktayım ve hala inanmıyorum ve kendimi inandırmak istemiyorum..yarınki kan tahlilinde görmeden de inanmıcam,hatta kalp atışlarını duyana kadar da çok sevinmicem bile..
yinede bu idrar tahlilinde görme mutluluğunu allah bana yaşattıya şükürler olsun..dilerim sizlerde,tüm isteyenler bu mutluluğu yaşarsınız.
ben 3.5 sene vajinismusla uğraştım,çok zor günler yaşadım..daha mart ayında yendim..ve bu bizim bu ay ilk denememizdi.
bundan 3 ay öncesine kadar diğer sayfaya takılıyorudum,vajinismusu nasıl yenebilirim diye uğraşıyordum.nerden nereye geldimmm..
darısı herkesin başına..

bnde ugrastım tam 6 ay bu ıllet hastalıklan
sımdıde evlat sahıbı olmak ıcın ugrasıorum
hayırlı olsun canm
bızede dua et

3.5 sene çok uzun bir süre şimdi üzerine bebiş ilaç gibi gelmiştir . Allah tamamına erdirsin. Artık yeni bir topiğin var canım :) 2012 şubat annelerine koş bakalım. Sonuç belli ama kan testi sonucunuda yazarsın güzelim.

günaydınn. Umarım hamilesindir çok istiyosun belli bizde böyle bişey söz konusu olamıycağı için endişeleniyoruz ama sen rahatsın tabii ne güzel:) herşey gönlünce olsun:))

malesef 8 gün geçikmeme rağmen hamile filan değilmişim ama onca mide bulantısı baş dönmesi kandırmacası bedenimin bana yaptığı bir oyunmuş ee tabi bukadar düşünürsem olacağı budur dimi ama neyse neyapıyoruz yılmıyor devam ediyoruz

az önce doktordan geldim.pozitif..1425 çıktı sonucum.ama ultradonla görmek için 1hafta sonraya gün verdi.
darısı herkesin başına..

8 gün gecikmeden sonra regl olmak harika :)

merhaba bayanlar yardımınıza cok ihtiyacım var en son nisan 4 te hasta oldumm daha sonra mayıs ayında yne 4 ü 5 i gbi 10 süren kahverengi akıntı seklinde lekeler geldi haziran btyo hc bir tık yok her belrti var kasıklarım agrıyo gögüslerim sişti ay basında ama suan sadece kasık agrım var civan percemi içiyrum bi faydası yok sanki 2 gündür içiyrm doktorada gtmek istemyrm suan hasta olayım snra gidicem yardım edin lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…