Reglim 4 gun gecikti. Beta hcg degerim.. kizlar acil yorum ve yaşadıklarınızi duymaya ihtiyacim var..

yeniAnne99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2023
22
31
3
25
KİZLAR EVDE IDRAR TESTI YAPARAK HAMILE OLDUĞUMU OGRENDIM. BUGUN TAM 4 GUN REGL GECIKMESI YAŞIYORUM.
SONRA DUN 4 Nisan, kan verdim acilde
Beta hcg değerim 100.32 çıktı. Çok mutlu oldum ağladım mutluluktan.
Bugün 5 Nisan kasiklarim da çok ağrı olunca hemen bir kadın doğumdan randevu aldık eşimle ilk bebeğimiz olunca korktuğumuz için hem de bir düşük yapmıştım yine de gidelim dedik
Doktor beta hcg ölçtü yine Beta hcg 5 Nisan değerim ise 135 çıktı.
24 saatte sadece 35 artması sizce nasıl. Doktor şuanda sorun olmadığını hamile olduğumu söyledi.
3 gün sonra yani 10 Nisan tekrar gidip Beta hcg bakılacak bir süre sonra kese gorulurmus. İlk bebegim.
. Hepiniz aynı yollardan mi geçtiniz. Stres yapıyorum Beta artar mı inşallah hanımlar.. Allah hepinizden okuyandan yazandan razı olsun.

Selam canım benimde ilk betam 113 çıkmıştı sabırlı ol kese var daha sonra kalp atışı bunlar hep sabr gerektirir. Ben şu an 7 haftalık kalp atışıni duydum dua et ve bekle rabbim olmayanlar nasip etsin

Selam canım benimde ilk betam 113 çıkmıştı sabırlı ol kese var daha sonra kalp atışı bunlar hep sabr gerektirir. Ben şu an 7 haftalık kalp atışıni duydum dua et ve bekle rabbim olmayanlar nasip etsin
İnşallah canim inşallah artışlar normal yani değil mi.

Adetime 2 gün var test negatif ama sağ kasık agrim var asiri derecede hı böyle olmazdim acaba test te çıkmayan kanda cikarmi baktirsam

Öncelikle hayırlı olsun..
Sağlıklı bir gebelik olup olmadığını anlamak için 2 güne 1 kan testi yapılmalı 2 katı artmalı beta..
O yüzden bizim burdan ne kadar yorum yapsak da bir önemi yok siz doktorunuzla görüşüp detaylı bilgi verip yönlendirecektir..

Canım ben adetimin dördüncü gününde 34 le öğrendim sıkıntı etme kasik ağrılarım yerleşme ağrıları benim ilk iki ay oldu alışırsın zamanla sıkıntı etme rahat ol hayırlı olsun

Canım ben adetimin dördüncü gününde 34 le öğrendim sıkıntı etme kasik ağrılarım yerleşme ağrıları benim ilk iki ay oldu alışırsın zamanla sıkıntı etme

Kızlar merhaba 7 Nisan regl günümdü ama yumurta çatlaması geç oldu regl den 9 gün önce o zaman ilişki oldu 7 nisanda kan verdim negatif sonra pozitif olabilir mi günümde geçiyor

Merhaba yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız acaba? Ben 2 gün önce test verdim yumurtlamanın. 12. Günü 0.100 çıktı. Yarın adet olmam gerekiyor 14. Günüm sizce hala umut var mı

Merhaba yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız acaba? Ben 2 gün önce test verdim yumurtlamanın. 12. Günü 0.100 çıktı. Yarın adet olmam gerekiyor 14. Günüm sizce hala umut var mı
Canim bence de hala umut var. Adet olmama bir gün kala hamile olduğumu öğrendim. Umudunu asla kaybetme. Rabbimiz her zaman var olandır.

Canim bence de hala umut var. Adet olmama bir gün kala hamile olduğumu öğrendim. Umudunu asla kaybetme. Rabbimiz her zaman var olandır.
İnşallah vardır ama her an adet olacak gibiyim karnımda ağrı var sol bacağıma kadar atıyor. 12. Günde kanda yoksa kesindir diyorlar genelde yumurtlama günümden de eminim geç döllenme ihtimali de yok bakalım ama salı gününe kadar olmazsam testi tekrarlıycam

Allah büyük canim. Kan verdin mi

Evet kan verdim yumurtlamanın 12. Günü 0.100 çıktı. Sizin adet günü kaç çıkmıştı değer. Kan testi verdiğim için umudum yok aslında
Evet canim kan da kesin diyorlar.
Benim adet günü 1 gün gecikme beta hcg: 100.32
Sonraki gün 135 çıktı kuzum. 1. 2 haftalık gebesin dedi doktorum.

Evet canim kan da kesin diyorlar.
Benim adet günü 1 gün gecikme beta hcg: 100.32
Sonraki gün 135 çıktı kuzum. 1. 2 haftalık gebesin dedi doktorum.
O zaman bende gebelik kesin yoktur olsa 10 2 bir şey çıkması lazımdı hayırlısı diyelim size de hayırlı olsun sağlıcakla kavuşursunuz inşallah

O zaman bende gebelik kesin yoktur olsa 10 2 bir şey çıkması lazımdı hayırlısı diyelim size de hayırlı olsun sağlıcakla kavuşursunuz inşallah
Sana hep dua edeceğim. İnşallah sende müjdeli haberini yaz bu postta. Bende 7 aydır istiyordum yeni aldım müjdeyi. Allah geciktirirse güzelleştirir dostum. Sakın üzülme. Dualarım seninle. Allah gönlünce versin inşallah. Amin bana da dua et inşallah sağlıklica kavuşayim hayırlı haberlerini alayım yavrumun.

İnşallah bir sorun olmadan mutlu sağlıklı ve güzel yaşarsınız hep beraber. Benimde 4. Denemem daha umut var güzel haberi bende yazıcam bir gün buraya benimde dualarımda olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…