• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim 4 gun gecikti. Beta hcg degerim.. kizlar acil yorum ve yaşadıklarınızi duymaya ihtiyacim var..

Kizlae merhaba bende 15 gun once aşılama oldum bugun kan verdim 0.338 çıktı ne oldugunu anlayamadim daha once hep 0.2 cikiyordu bilgisi olan varmi

KİZLAR EVDE IDRAR TESTI YAPARAK HAMILE OLDUĞUMU OGRENDIM. BUGUN TAM 4 GUN REGL GECIKMESI YAŞIYORUM.
SONRA DUN 4 Nisan, kan verdim acilde
Beta hcg değerim 100.32 çıktı. Çok mutlu oldum ağladım mutluluktan.
Bugün 5 Nisan kasiklarim da çok ağrı olunca hemen bir kadın doğumdan randevu aldık eşimle ilk bebeğimiz olunca korktuğumuz için hem de bir düşük yapmıştım yine de gidelim dedik
Doktor beta hcg ölçtü yine Beta hcg 5 Nisan değerim ise 135 çıktı.
24 saatte sadece 35 artması sizce nasıl. Doktor şuanda sorun olmadığını hamile olduğumu söyledi.
3 gün sonra yani 10 Nisan tekrar gidip Beta hcg bakılacak bir süre sonra kese gorulurmus. İlk bebegim.
. Hepiniz aynı yollardan mi geçtiniz. Stres yapıyorum Beta artar mı inşallah hanımlar.. Allah hepinizden okuyandan yazandan razı olsun.
Merhaba canım bende seninle aynı gün kan verdim 5 Nisan da sonucumu aldım son adet tarihim 2 Mart 2 gün gecikince sağlık ocağına gittim beta hcg kan değerim 217 çıktı bugün tekrar gittim ultrason kese görülmedi kan alındı 15 gün sonra sonuç çıkacak dedi doktorum folik asit verdi bakalım canım hayırlısı hakkımız da bende merak ediyorum artışı

Merhaba canım bende seninle aynı gün kan verdim 5 Nisan da sonucumu aldım son adet tarihim 2 Mart 2 gün gecikince sağlık ocağına gittim beta hcg kan değerim 217 çıktı bugün tekrar gittim ultrason kese görülmedi kan alındı 15 gün sonra sonuç çıkacak dedi doktorum folik asit verdi bakalım canım hayırlısı hakkımız da bende merak ediyorum artışı
Canim bugün tam 5 gün sonrası 1486 çıktı değerim. Keseyide gördük. Darısı sana inşallah ne kuzum kan sonucu mu 15 gün sonra çıkacak. O nasıl beta hcg , beta değeri 3 saate kalmadan çıkıyor 🙈Allah gönlünce versin. Kucağımıza bos birakmasin

Canim bugün tam 5 gün sonrası 1486 çıktı değerim. Keseyide gördük. Darısı sana inşallah ne kuzum kan sonucu mu 15 gün sonra çıkacak. O nasıl beta hcg , beta değeri 3 saate kalmadan çıkıyor 🙈Allah gönlünce versin. Kucağımıza bos birakmasin
Ne güzel canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Saglıkla 🥰 farklı bir kan aldı doktor beta değil canım ☺️ Amin inşallah

Kızlar benim adet düzensizliğim var bazen 35 40 50 günde adet olduğumu biliyorum nazende tam gününde duphaston kullandım evlenemden önce bir süre düzene girdi sonra tekrar bozuldu 9 aylık evliyim ama eşim görev nedeiyle yanımda değil evliliğimiz boyunca da sadece 1 ay yan yana kalabildik en son adet tarihim 8 Mart eşim yanimdaydi k zaman şimdi adetim 6 gün geçti ve idrar testi yaptım negatif çıktı sizce hamile olma olasiligim var mı adetlerimin düzensizliğinden bilemeiyorum da ama hormonlar düzenli çıktı rahim filmis de güzel geldi yumurta rezervim de cevaplarsanız sevinirim biraz uzun oldu ama sizce ne kadar daha beklemeliyim cuma günü doktor randevum var orda eğer varsa kanda çıkar mi

KİZLAR EVDE IDRAR TESTI YAPARAK HAMILE OLDUĞUMU OGRENDIM. BUGUN TAM 4 GUN REGL GECIKMESI YAŞIYORUM.
Bugün 5 Nisan kasiklarim da çok ağrı olunca hemen bir kadın doğumdan randevu aldık eşimle ilk bebeğimiz olunca korktuğumuz için hem de bir düşük yapmıştım yine de gidelim dedik
24 saatte sadece 35 artması sizce nasıl. Doktor şuanda sorun olmadığını hamile olduğumu söyledi.
3 gün sonra yani 10 Nisan tekrar gidip Beta hcg bakılacak bir süre sonra kese gorulurmus. İlk bebegim.
. Hepiniz aynı yollardan mi geçtiniz. Stres yapıyorum Beta artar mı inşallah hanımlar.. Allah hepinizden okuyandan yazandan razı olsun.
Sıkıntı yok canım çok sükür iyisin bebekte iyi zaten azar azar artar sağlıklı olsun da o bize yeter 🥰🧿

Kızlar benim adet düzensizliğim var bazen 35 40 50 günde adet olduğumu biliyorum nazende tam gününde duphaston kullandım evlenemden önce bir süre düzene girdi sonra tekrar bozuldu 9 aylık evliyim ama eşim görev nedeiyle yanımda değil evliliğimiz boyunca da sadece 1 ay yan yana kalabildik en son adet tarihim 8 Mart eşim yanimdaydi k zaman şimdi adetim 6 gün geçti ve idrar testi yaptım negatif çıktı sizce hamile olma olasiligim var mı adetlerimin düzensizliğinden bilemeiyorum da ama hormonlar düzenli çıktı rahim filmis de güzel geldi yumurta rezervim de cevaplarsanız sevinirim biraz uzun oldu ama sizce ne kadar daha beklemeliyim cuma günü doktor randevum var orda eğer varsa kanda çıkar mi
Evet cnm varsa kan da çıkar kesinlikle.. idrar testini de tekrarla derim. Bak ben de hamileyim mesela ilk idrar testini çok silikti sonraki yaptığım çift çizgi koskoyu... ama kan da kesinlikle çıkıyor cnm duam seninle inşallah. Kaç kere birlikte oldunuz mesela ovulasyon testi yaparak mı girdiniz iliskiye o da önemli. Doğurgan dönemde yapın.

Evet cnm varsa kan da çıkar kesinlikle.. idrar testini de tekrarla derim. Bak ben de hamileyim mesela ilk idrar testini çok silikti sonraki yaptığım çift çizgi koskoyu... ama kan da kesinlikle çıkıyor cnm duam seninle inşallah. Kaç kere birlikte oldunuz mesela ovulasyon testi yaparak mı girdiniz iliskiye o da önemli. Doğurgan dönemde yapın.
İzin süresi boyunca 20 gün kalabildi ve o süre zarfında aktif birlikteliğimiz oldu ama ovulasyon testi yapmadım daha ilk denememiz diye ama eşim gittiğinde beklenen adetime 7 gün vardı düzensiz oldugum için de yine de dayanamadım 6 gün günüm geçince test yaptım negatif çıktı cuma günü de randevu aldım kan da baktırmak için o zaman 10 gün olacak canım inşallah vardır çok istiyoruz sürekli yan yana olmadığımız için de sknti bizim icin 9 ay oldu evleneli ama daha 1 ay ancak evli kalabildik yan yana o yüzden tecrübelerinizden yararlanmak istedim 🤲🏻

Takvime göre de doğurgan donemdeydim birlikteliğimiz sırasında ama yumurtlama oldu mu olmadı mi bilmiyirum düzensiz olduğum için kestiremedim

Yaptım tekrar yine çıkmadı 8 gün bugün yok galiba 😑

Merhaba yumurtlamadan kaç gün sonra yaptınız acaba? Ben 2 gün önce test verdim yumurtlamanın. 12. Günü 0.100 çıktı. Yarın adet olmam gerekiyor 14. Günüm sizce hala umut var mı
Ben 7.gün kan verdim <0,1 çıktı.10.gün 0,162 çıktı.Benim için hala umut var mı??

Sana hep dua edeceğim. İnşallah sende müjdeli haberini yaz bu postta. Bende 7 aydır istiyordum yeni aldım müjdeyi. Allah geciktirirse güzelleştirir dostum. Sakın üzülme. Dualarım seninle. Allah gönlünce versin inşallah. Amin bana da dua et inşallah sağlıklica kavuşayim hayırlı haberlerini alayım yavrumun.
Merhaba güzel anne gebelik öğrenirsem yazıcam demiştim duaların için teşekkür ediyorum bugün 21 beta ile gebeliği öğrendim umarım sağlıklı bir şekilde ilerler ve kavuşuruz yavrularımıza ❤️❤️

Merhaba güzel anne gebelik öğrenirsem yazıcam demiştim duaların için teşekkür ediyorum bugün 21 beta ile gebeliği öğrendim umarım sağlıklı bir şekilde ilerler ve kavuşuruz yavrularımıza ❤️❤️
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sizin adınıza ❤️

Öncelikle hayırlı olsun kasik ağrıları yerleşme ağrısı olduğu için normal kanama olmadığı sürece yukselisiniz için iki güne bir verin kanını inşallah güzel yükselir bol bol dinlenin folik asit kullanmaya mutlaka başlayın

Back