Gebeliğe Hazırlık Reglim 1 gün geçti ikinci çizgi silik hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulosyon testi denemiyorsaniz tavsiye ederim internette toplu halde satiliyor.Doktorlar catlama gunu harici cocuk olmasi cok dusuk diyor.Bide keciboynuzu pekmezi bitter cikolata esiniz ve siz yerseniz faydasi olur insAllah bide cakşir otu ibrahim saracoglu soyluyor
Çakşırı kullanmayın faydası oldumu bilmiyorum ama bi hafta kadar eşim kullandı zararı daha çok rahatsızlandı.maalesef herkese faydalı olmuyor

İnsallah Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü gönlümüze göre evlatlar tez vakitte. Ne kadar süredir olmuyo cnm ilk mi
Evet ilk 2 buçuk yıllık evliyiz zaten bu süre içinde 7 ay eşim Suriye’de kaldı döndü şubatta artk bebek olsun dedik zaten eşim çok istiyor die 😣 Eylül de düşük yaptım ikiz gebelikti şimdi tekrar olsun istiyorum ama galiba yine uzun sürecek olması yada olmayacak

Evet ilk 2 buçuk yıllık evliyiz zaten bu süre içinde 7 ay eşim Suriye’de kaldı döndü şubatta artk bebek olsun dedik zaten eşim çok istiyor die 😣 Eylül de düşük yaptım ikiz gebelikti şimdi tekrar olsun istiyorum ama galiba yine uzun sürecek olması yada olmayacak
Olur mu canım bikez hamile kalmışsın neden olmasın olmayacak diye çağırma kötü düşünme vaktini zamanını bekliyo öyle düşün vakti geldiğinde tabiki olcak. Tedbir bizden takdir Allah'tan sen elinden geleni yap çabala gerisini Rabbime bırak en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim sanada tüm isteyen kullarinada

Olur mu canım bikez hamile kalmışsın neden olmasın olmayacak diye çağırma kötü düşünme vaktini zamanını bekliyo öyle düşün vakti geldiğinde tabiki olcak. Tedbir bizden takdir Allah'tan sen elinden geleni yap çabala gerisini Rabbime bırak en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim sanada
Olur mu canım bikez hamile kalmışsın neden olmasın olmayacak diye çağırma kötü düşünme vaktini zamanını bekliyo öyle düşün vakti geldiğinde tabiki olcak. Tedbir bizden takdir Allah'tan sen elinden geleni yap çabala gerisini Rabbime bırak en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim sanada tüm isteyen kullarinada
İnşallah dediğiniz gibi olur sizde bende tekrar hamile kalırız 🥰 ama bir sorum olacak benim geçen ay ve özellikle bu ay ovülasyon dönemindeki gibi vücut ısım çok aşırı yüksek bildiğiniz yanıyor gibi neden böyle birsey olabilir ki enfeksiyon flan mı die düşündüm ben

İnşallah dediğiniz gibi olur sizde bende tekrar hamile kalırız 🥰 ama bir sorum olacak benim geçen ay ve özellikle bu ay ovülasyon dönemindeki gibi vücut ısım çok aşırı yüksek bildiğiniz yanıyor gibi neden böyle birsey olabilir ki enfeksiyon flan mı die düşündüm ben
Amin canim. Ovulasyon dönemi vücut ısısı daha yüksek olurmuş. Enfeksiyondan şüphe ediyosaniz mutlaka görünün kadın doğuma enfeksiyon hamilelikte sorun yaratabiliyo

Senin minik sıpa burdayım diyor resmen 🥰🥰 hiç bekleme kan ver birimiz daha bu dertten kurtulmuş olalım 🤣 ıhmm maşallah demeyide unutmayım😘
Canım yaa ne güzel konuşuyorsunuzz ama daha adet olmadim diye korkuyorum heran olur muyum diye... Sürekli tuvalete gidip kontrol etmekten gına geldi artık 🤗🤗 yaa bide sabah yine yaptim gebelik testi. Yine silik cikti, ama sanki oncekilerden daha silikti. Koyulasmasi gerekmiyor mu 😐

Kızlar merhaba ben dün test yaptım biraz bekledim bişey yoktu ama sonradan baktığımda silik bi çizgi gördüm sizce kuruma mı yoksa gebelik var mıdır bi bakar mısınız

Eklentiler

• DD789AD9-A664-4998-AB12-3EBF1E69C489.jpeg
    DD789AD9-A664-4998-AB12-3EBF1E69C489.jpeg
    65,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 26B3D9BD-41EA-4A25-9D83-10962B913154.jpeg
    26B3D9BD-41EA-4A25-9D83-10962B913154.jpeg
    78,9 KB · Görüntüleme: 49
  • F43DA67A-FDEA-40F1-A0EA-49DE919E192E.jpeg
    F43DA67A-FDEA-40F1-A0EA-49DE919E192E.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 45
  • BD334822-9198-4459-8369-FA1BC8F76D1E.jpeg
    BD334822-9198-4459-8369-FA1BC8F76D1E.jpeg
    52,7 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar merhaba ben dün test yaptım biraz bekledim bişey yoktu ama sonradan baktığımda silik bi çizgi gördüm sizce kuruma mı yoksa gebelik var mıdır bi bakar mısınız
Canim 2. Cizgiler cok belirgin bir sekilde cikmis, gozunaydin 🤗😍😍Adet zamanini gecirdin mi.

İnşallah canım, iyi haberlerini bekliyoruz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ya benim de canım sıkıldı az önce. 3 gundur kaset testlerden yapıyordum hep silik cizgi cikti. Az once de prodoctor marka erken gebelik testi yaptim, ilk 5 dakikada birsey goremedim. Ama 5-10 dakikadan snra silik cizgiyi gordum. Hemen ustune de kaset test yaptim. Onda da cok hafif silik cizgi belirdi. Gun gectikce koyulasmasi gerekmiyormu.. Dun adet olmam gerekiyordu. Elim yuregimde adet olacam diye. Zaten adet sancisi gibi kasiklarimda sanci var..

İnşallah canım, iyi haberlerini bekliyoruz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ya benim de canım sıkıldı az önce. 3 gundur kaset testlerden yapıyordum hep silik cizgi cikti. Az once de prodoctor marka erken gebelik testi yaptim, ilk 5 dakikada birsey goremedim. Ama 5-10 dakikadan snra silik cizgiyi gordum. Hemen ustune de kaset test yaptim. Onda da cok hafif silik cizgi belirdi. Gun gectikce koyulasmasi gerekmiyormu.. Dun adet olmam gerekiyordu. Elim yuregimde adet olacam diye. Zaten adet sancisi gibi kasiklarimda sanci var..
beta çok yukselirse koyu cikiyor benim 221 de hala silikti sonradan koyulasiyor 15 20 gecerse sanirim

X