Sabah ilk idrarla denicem birde.insallah seninde güzel haberlerin gelir toplu halde sevinirizCok hafif kasik bel agrim var birde koku hassasiyetm var ama onunla mi ilgili bilemiyorm
Adetin gecrse tekrarla cnm erken yapma
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Regliden 1 gün önce kahverengi lekeler
- Konu Sahibi Dilos14
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Test yaptın mı erken gebelik testi falan 10 gün öncesinden ögrenenler varmışCok hafif kasik bel agrim var birde koku hassasiyetm var ama onunla mi ilgili bilemiyorm
Adetin gecrse tekrarla cnm erken yapma
- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
Insallah cnm beni de etiketle hayirli haberller gelsnSabah ilk idrarla denicem birde.insallah seninde güzel haberlerin gelir toplu halde seviniriz
- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
Daha erken 1 hafta var gecrse yaparm insTest yaptın mı erken gebelik testi falan 10 gün öncesinden ögrenenler varmış
Tabikii insallah ya.Insallah cnm beni de etiketle hayirli haberller gelsn
Ben simdiye kadar 3 tane test yaptim. Dayanamadım içim içimi kemirdi resmen valla iyi sabrediyorsun senDaha erken 1 hafta var gecrse yaparm ins
- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
En dogru sonuc adet gecikmesini beklemek yoksa hayalkirikligi oluyor cok dusunmemeye calisiyormBen simdiye kadar 3 tane test yaptim. Dayanamadım içim içimi kemirdi resmen valla iyi sabrediyorsun sen
Tamam sonucu yazarım tabiki
Insallah heycaniniz bosa cikmaz hayirli haberlerinizi aliriz
Bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı ve kahverengi lekeler devam ediyor. Normalde sabah uyandıgımda regli oldugumu görürdüm ama 24 - 25 günde bir oldugu icin yarın sabahı beklicem bugun 24.günüm. Test yaparken o kadar emindim ki pozitif görecegime.ne biliyim öyle bi his geldiInsallah cnm beni de etiketle hayirli haberller gelsn
- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
Canim bazen reglin ilk gunu khverengi lekelenmeler oluyor sonraki gunler kirmizilasiyor oyle olabilir miBugün sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı ve kahverengi lekeler devam ediyor. Normalde sabah uyandıgımda regli oldugumu görürdüm ama 24 - 25 günde bir oldugu icin yarın sabahı beklicem bugun 24.günüm. Test yaparken o kadar emindim ki pozitif görecegime.ne biliyim öyle bi his geldi
Evet haklısın daha önce olmadıgı icin bende yerleşme falan diye düsündü. ama az önce normal reglim gelmeye basladıCanim bazen reglin ilk gunu khverengi lekelenmeler oluyor sonraki gunler kirmizilasiyor oyle olabilir mi
- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
Hayirlisi olsun canim bu ay olur insalalh her ay bir umut ne kadar zamandir istiyordnzEvet haklısın daha önce olmadıgı icin bende yerleşme falan diye düsündü. ama az önce normal reglim gelmeye basladı
2 yıl olucakHayirlisi olsun canim bu ay olur insalalh her ay bir umut ne kadar zamandir istiyordnz
- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
Rabbim en kisa zamanda hepimize nasip etsn ins2 yıl olucak
Aminn inşallah. Sen ne zamandir istiyosunRabbim en kisa zamanda hepimize nasip etsn ins
- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
1.5 seneAminn inşallah. Sen ne zamandir istiyosun
Allahım nasip etsinde birlikte sevinelim birgün ya dün akşam acaba mı diyodum simdi sancıdan bayılıcam bugun guzel bi haber almış olabilirdim.sen ne yaptın1.5 sene
- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
insallah yas kac ? Benim de sancim ve bel agrim artti daha 6 gun var ama adet olucam galiba (((( bende umutluydm bu ay simdi cok uzgunummm etrafimda herkea hamile yada dogum yapmis insanlarn sorularindan her syden skldm Rabbimin vardir bir bildgi olmayan dada hayir vardir bize sabir ve dayanma gucu versinAllahım nasip etsinde birlikte sevinelim birgün ya dün akşam acaba mı diyodum simdi sancıdan bayılıcam bugun guzel bi haber almış olabilirdim.sen ne yaptın
24 benim. Az önce doktora gittim hormon testi yaptir demisti aylar önce gittim muayenede. Sperm testi istedi eşimden de simdiye kadar hic muayene olmadık biz. Nerdeyse 2 yıl olucak hala tık yok bi baktiralim dedik. Sen kaç yasindasin. Benim annemde dogru söyle bi sikıntimı var diye sıkıstirip duruyor nolucak boyle bilmiyorum ya. 6 gun var daha umudunu kaybetme belli olmaz adet agrisiyla erken gebelik belirtileri benziyomus.insallah yas kac ? Benim de sancim ve bel agrim artti daha 6 gun var ama adet olucam galiba (((( bende umutluydm bu ay simdi cok uzgunummm etrafimda herkea hamile yada dogum yapmis insanlarn sorularindan her syden skldm Rabbimin vardir bir bildgi olmayan dada hayir vardir bize sabir ve dayanma gucu versin
- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
25. Ben hormon testi vermistm normaldi her sey esim benimde hala test vermedi annen bilmiyor mu bndn ondan dgilde diger akrabalardan skldm sanmiyorm her sey ayni agri ve her ay kirmizilar geliyor24 benim. Az önce doktora gittim hormon testi yaptir demisti aylar önce gittim muayenede. Sperm testi istedi eşimden de simdiye kadar hic muayene olmadık biz. Nerdeyse 2 yıl olucak hala tık yok bi baktiralim dedik. Sen kaç yasindasin. Benim annemde dogru söyle bi sikıntimı var diye sıkıstirip duruyor nolucak boyle bilmiyorum ya. 6 gun var daha umudunu kaybetme belli olmaz adet agrisiyla erken gebelik belirtileri benziyomus.
Insallah olmazsinda haftaya enazindan senin adina sevinirim.annem neden olmuyor simdiye kadar olmasi gerekiyordu deyip duruyor. Eşinde versin mutlaka doktor sende olabilecegi kadar eşindede olabilir dedi sperm falan sayiliyor. 1 yil cocugu olmayalara bu testler yapılmasi gerekiyormuş.25. Ben hormon testi vermistm normaldi her sey esim benimde hala test vermedi annen bilmiyor mu bndn ondan dgilde diger akrabalardan skldm sanmiyorm her sey ayni agri ve her ay kirmizilar geliyor