• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regliden 1 gün önce kahverengi lekeler

Dilos14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
231
87
48
28
5-6 gündür falan süren bel ve keskin bir baş agrım var buna sırt agrısıda eşlik ediyor bazen. 10 gündür ara ara bi şişkinligim oluyor ama komple bedenen kilo almışım gibi.birde regli sancım var 10 gündür. Yarın yada ertesi gün regli günüm (24-25 günde bir regli oluyorum o yüzden) bügün öğlen iğne ucu büyüklüğünde küçük küçük kahverengi damlalar gördüm iç çamaşırımda az önce aynı şekilde biraz daha gelmiş. Daha önce boyle bisey yasamamıştım. Pembe pembe çogalarak reglim gelirdi.Bu yerleşme kanaması mı yoksa reglimi olucam yaşayan var mı ??

5-6 gündür falan süren bel ve keskin bir baş agrım var buna sırt agrısıda eşlik ediyor bazen. 10 gündür ara ara bi şişkinligim oluyor ama komple bedenen kilo almışım gibi.birde regli sancım var 10 gündür. Yarın yada ertesi gün regli günüm (24-25 günde bir regli oluyorum o yüzden) bügün öğlen iğne ucu büyüklüğünde küçük küçük kahverengi damlalar gördüm iç çamaşırımda az önce aynı şekilde biraz daha gelmiş. Daha önce boyle bisey yasamamıştım. Pembe pembe çogalarak reglim gelirdi.Bu yerleşme kanaması mı yoksa reglimi olucam yaşayan var mı ??
Benimde bir kere oyle olmusdu sonrasinda adet olmusdum ama ole olunca bana yumurtlama zamanin adetten hemen sonra islemlere basla demisdiler ama tabi ozamnda nasip olmamisdi bebek

Benimde bir kere oyle olmusdu sonrasinda adet olmusdum ama ole olunca bana yumurtlama zamanin adetten hemen sonra islemlere basla demisdiler ama tabi ozamnda nasip olmamisdi bebek
Bu ay adet bitiminin 5 günü piki görmüştüm bende.üzüldüm simdi var mi peki 😏

Merhaba 🌸
Şu an ben de seninle aynı durumda sayılırım. Senin inşallah yerleşmedir🙏🏼
Ama ben regl olacam gibi hissediyorum😐 hayırlısı 🍀

Evet simdi var cnm benim beklenmedik anda oldu ole pik falan vs seylerlede deil adet bitti dus aldim ertesi gun iliski oldu birgun duruldu ondan sonrasi gunde iliski oldu o ayda olmus zaten kizim 2 kez iliskiyle beklemedigim ay geldi 🤗
Maşallah allah bagışlasın 😍 inşallah banada nasip olur. Interntte okumustum bu sekilde olup hamilelik ögrenenler olmus galiba heyecanlandim bende 😔

Reglim 29Eylül’de. İki gündür az az açık kahverengi akıntılarım oluyor. Benimki regli başlangıcı olduğunu düşünüyorum😐
Senin daha 2 günün varken baslamis garip 😯 benimde yarın yada 29 unda oda belli degil ilk defa boyle oluncada sevindim bende ya ne biliyim 😞 iyi birlikte bekleriz enazında sonucunu yaz banada merak ettim 😄

Maşallah allah bagışlasın 😍 inşallah banada nasip olur. Interntte okumustum bu sekilde olup hamilelik ögrenenler olmus galiba heyecanlandim bende 😔
Insallah heycaniniz bosa cikmaz hayirli haberlerinizi aliriz 🤲

Merhaba canim bende 25 gunde bir adet oluyorm yumurtlama adet bitimi 4.- 5. gun oliyor genelde Seninle ayniymisz bat 5 ekim bu ay degerlendirdk hayirlisiyla tutmustur insallah sende test ypsana

Merhaba canim bende 25 gunde bir adet oluyorm yumurtlama adet bitimi 4.- 5. gun oliyor genelde Seninle ayniymisz bat 5 ekim bu ay degerlendirdk hayirlisiyla tutmustur insallah sende test ypsana
Bu lekelenmeden 1 saat önce falan yapmıştım canım negatifti. Senin varmış daha sende belirti var mı

Bu lekelenmeden 1 saat önce falan yapmıştım canım negatifti. Senin varmış daha sende belirti var mı
Cok hafif kasik bel agrim var birde koku hassasiyetm var ama onunla mi ilgili bilemiyorm
Adetin gecrse tekrarla cnm erken yapma

Back