oyyy cnmm benimmm inşallahh bitanemmm:Saruboceq:keşke herkes hamile olsaydı yaaabenim adetim 24 nisanda ama olma olasılıgı cok az buna eminim
canımmm inşalllahh görücez çift cizgiyi bitanem kaydirigubbakcemile3 kız aynen bende öyle diyorum biliormusun adet gelcksen gelde kan testine bosuna para vermimm hihihikaydirigubbakcemile3hattaa bikere günüm geçtiiii test yaptım 4 5 tane hepsindede hayalen 2çizgi görmüşümmm kaydirigubbakcemile3 eşime bile GÖRDÜRTTÜM kaydirigubbakcemile3 YANİ ZORLA İKNA ETTİM ADAMII :kedi: sonra taksiye bindik hastanede indikkk ben bi bekle haytım lavaboya gidim dedim bi baktım regl olmusummmm :kedi:kötükedihüso
cnmm inşallah buay emekleriniz boşa cıkmasınnnnn:Saruboceq:
öyleyiz valla bende aşılama yaptırdığımda
tüm gebelik belirtileri vardı :1shok:
hastaneye gittik kan verdim
sonuçu aldım negatif wc ye gittim geldi :bbo:
sanırım çok sıkıyoruz kendimizi ondan vucudumuz bu belirtileri veriyor
inşallah bu zorlukların mukafatını göreceğiz :Saruboceq:
iNanin tuvaletten ciktiktan hemen sonra size yazdim regl oldugumu. Dun agla agla bittim. İlk denemeydi ama bende nasil bir kendine guven vardi anlatamam. Napalim hayirli degilmis hakkimizdaki olmadi canlarim bizlere.
Daha regl olmayanlar icin de İnsallah hayirli haberleri aliriz:) ne kadar acayip ya insan kendi olumsuzlugunu unutup hic bilmedigi arkadaslari icin umutlaniyor. Bu cok guzel bir dayanisma!
Bana destekk oldugunuz icin ayni mesajda hepinizden alinti yaparak tesekkur etmek istiyorum, beceremedim.
cnm benimmm sende hiç üzülme inşşaallah bidahaki ay kuzum beniimm:Saruboceq: ben kaldım bi kızlar sanırımeyvahedigeldismile benimde yarın günüm zaten olurum şaşmaz!..:1closedeyes:bende bugun adet oldum umutlar bida ki aya kaldı artık... inşallah sizlerden güzel haberler alırız kızlar
Ama cok guzel bir bag oldu aramizda, insanin ici rahatliyor. Cok tesekkurler. Bugun annem dedi ki demek ki hayirli bir evlat olmayacakmis, hakkaten boyle bakmak lazim. Unutmayin kizlar, SECRET. olumlu dusunelim, ben bu enerjiye cok inaniyorum. Hadi bakalim.
MeleGim sende sartlama kendini hemen oyle du bakalim. Belki hamilesin :)
Ben nadil kotu regl oldum anlatamam, hem istifra ettim sabaha kadar hem de karin ve bel agrisindan kendimi bi o fayansa bi bu fayansa attim. Niye boyle olduysa( size yazmamisim baska bi topige yazdim anlatayim da bir fikir verin lutfeeeen. Ben regl olmadan oncekigun salak gibicamasir sepetime takilip dustum. duserken cok guzel dustum ama, karnimi korudum elimle. Simdi kafam allak bullak oldu. Benim sakarligimdan miadet oldum sizce kizlar bi fikir verin???
]
cnm benimmm sende hiç üzülme inşşaallah bidahaki ay kuzum beniimm:Saruboceq: ben kaldım bi kızlar sanırımeyvahedigeldismile benimde yarın günüm zaten olurum şaşmaz!..:1closedeyes:
son bir günüm kaldı kızlar bu mubarek günde dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar
bu akşama kadar hastalanmazsam test yaptıracağım
bennn yaptımm ama tek çizgi...boshayallersmile
arkadaşlar ben bu sabah kırmızıları gördümmhemen kendimii doktorun yanına attımm :). aynı tedaviye devam dedi. serophene adlı ilacı verdii sonra pregnly iğneye devam dedii inşallah bu ay bebeğim tutunurrr :Saruboceq: :lepi:
bennn yaptımm ama tek çizgi...boshayallersmile
arkadaşlar ben bu sabah kırmızıları gördümmhemen kendimii doktorun yanına attımm :). aynı tedaviye devam dedi. serophene adlı ilacı verdii sonra pregnly iğneye devam dedii inşallah bu ay bebeğim tutunurrr :Saruboceq: :lepi:
Ay sinirden gulme geldi eyvahedigeldismile . Canini sikma canikom, zaten bekliyordun :umursamaz: . Bi bakmissin surada hepimiz mayista tavuk kumesi gibi ayni anda hamile kaliriz Inssalllaaaahhhh