inşallah canım:Saruboceq: benim adetim 24 nisan ama belli olmuyo senin ne zaman belirtilerin varmı
mrb cnm hoşgeldinsositososito benimde 22nisan cnm midemde bulantı var kasıgımda seyirme var o normaldede oluyor ama nebilim....cok nasir agrı kasıgmda...idrarımda koku ama sogan suyu içmiştim buay ondan sonra oldu diye şüpheleniyorum ara ara cok nadir belimde agrı sende varmı belirti yok kızz biz yine hamile diiliizz:bbo:
Benim regli günüm de 21 Nisan'dı. Ama bugün oldumHem de dayanamayıp test aldıktan bir saat sonra falan. mafoldumben Bu ay çok umutlanmıştım incir kürü yüzünden. Allah hayırlısını versin.
cnm benimmm üzülmee allah hayrlısını versin inşallah...:Saruboceq:Benim regli günüm de 21 Nisan'dı. Ama bugün oldumHem de dayanamayıp test aldıktan bir saat sonra falan. mafoldumben Bu ay çok umutlanmıştım incir kürü yüzünden. Allah hayırlısını versin.
hoşbulduk canım ben fazla belirtilere takılmak istemiyorum adet olcagım zamandaki belirtilerde aynı oluyo o yüzden oluruna bıraktım inşallah bu ay hamişizdir:Saruboceq:
ben de varim ben de!
Hoşgeldin, talih inşallah senin yüzüne güler a.s Ben de arada deredeyim daha :)