• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regli gunune 2 gün kala ovulasyon testi

Glcn19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
682
285
53
37
Merhaba kızlar engin bilgilerinize ihtiyacım var nisan 28 29 unda ovulasyon testim pozitif çıktı ve biz eşimle 27 28 ve 29 nisani değerlendirdik. Normal regli döngüme göre suan 2 gün ama yumurtlama tarihine göre hesaplarsak 5 gün var. Ben dün ve bugün olmak üzere ovulasyon testi yaptım. Dün ile bugün arasında koyulaşmada fark var ve ben ilişkinin üzerinden 7.gün olan dün erken gebelik testi yaptim bisey çıkmadı ama ovulasyon testi gitgide koyulaşıyor sanki. Sizce umutlanmaliyim. Ovulasyon testlerinin resminide yükleyeceğim. Bilgilendirirseniz cok sevinirim.

Fotoyu nasil yükleyebiliyoruz bende dosya ekle bölümü açılmıyor

Merhaba kızlar engin bilgilerinize ihtiyacım var nisan 28 29 unda ovulasyon testim pozitif çıktı ve biz eşimle 27 28 ve 29 nisani değerlendirdik. Normal regli döngüme göre suan 2 gün ama yumurtlama tarihine göre hesaplarsak 5 gün var. Ben dün ve bugün olmak üzere ovulasyon testi yaptım. Dün ile bugün arasında koyulaşmada fark var ve ben ilişkinin üzerinden 7.gün olan dün erken gebelik testi yaptim bisey çıkmadı ama ovulasyon testi gitgide koyulaşıyor sanki. Sizce umutlanmaliyim. Ovulasyon testlerinin resminide yükleyeceğim. Bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Canım evet bazılarında çıktığını gördüm burda ama kesin sonuç değil erken yapmışsın testi 7 gün varmış daha 3 4 gün kala eken test yapabilirsin

Canım evet bazılarında çıktığını gördüm burda ama kesin sonuç değil erken yapmışsın testi 7 gün varmış daha 3 4 gün kala eken test yapabilirsin
Burda baz almam gereken regli tarihi hangisi olmalı canim normal döngümü yoksa yumurtlama tarihine göre olan mi kafam çok karıştı

Burda baz almam gereken regli tarihi hangisi olmalı canim normal döngümü yoksa yumurtlama tarihine göre olan mi kafam çok karıştı
Yok canım çatlama gününü baz alacaksın 12 14 gün sonra belli oluyor zaten

Ovulasyon testlerim bu sekilde

Eklentiler

• 20200507_140445.webp
    20200507_140445.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 121
  • 20200506_163903.webp
    20200506_163903.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 124
Canım son durumun ne bugün bende ovu.testi ile yaptım bata3 gün var senin ki gbi çıktı test inşallah hayırlı haberi verirsin 🙏
Bende ne yazıkki negatif canim. Evet çok istiyoruz bir evlat sahibi olmayı ama kendimizi kaptırmamak lazim bunu anladım çünkü herseyde bir pozitiflik arayip negatifi alınca Hep hayal kırıklığına uğramak daha cok yıkıyor insani 😢. Umarım senin pozitif olur 🤲🤲

Bende ne yazıkki negatif canim. Evet çok istiyoruz bir evlat sahibi olmayı ama kendimizi kaptırmamak lazim bunu anladım çünkü herseyde bir pozitiflik arayip negatifi alınca Hep hayal kırıklığına uğramak daha cok yıkıyor insani 😢. Umarım senin pozitif olur 🤲🤲
Canım benimde negatif ne yazık ki dediğin gbi çok düşünmemek gerekiyor aslında kendimizi hirpaliyoruz bu şekilde 😭 hayırlısı buymuş rabbim rahmetiyle muradimiza erdirsin ins tez vakitte 🙏

Selam kızlar benimde bugun bat günüm ovulasyon testim bugün elime ulaştı merak ettim yaptım ikinci çizgi epey koyu gebelik olabilirmi 10-16. Günleri değerlendirmiştik
6DAB4A30-A516-482E-A0EB-6AD26DAFCE13.webp

Selam kızlar benimde bugun bat günüm ovulasyon testim bugün elime ulaştı merak ettim yaptım ikinci çizgi epey koyu gebelik olabilirmi 10-16. Günleri değerlendirmiştik Eki Görüntüle 2733332
Pico lu değilsen olabilme ihtimali var canim bayağı koyu cikmis. Burda ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenenler oldu

Back