Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Regli geciktiricisi
- Konu Sahibi Merve223
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #geciktirici #kadın hastlıkları #regli
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Bende ole dusunuyorum dugune 1 ay kala gidicem. Ama yinede sormak istedim.Doktora gitmeden ilac kullanmayin. Belli bir vakitten once kullanilmasi gerek. Son hafta gitmeyin. L
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Yumurtlama oncesi, sonrasi, regl bitimi gibi döngünüze bagli bir zamanda baslatiyorlar. Düğününüz martta ise şubattaki reglde gidin isterseniz. Yoğun günlerden birinde. Hormonlariniza bakarlar evlenmeden. Iyi olur yani sizin icin.Bende ole dusunuyorum dugune 1 ay kala gidicem. Ama yinede sormak istedim.
Haklisiniz ole yaparım. Yani gelinlik giyicem sonucta bide reglim benim cok sancıli gecer o zaman cok zorlanirim.Yumurtlama oncesi, sonrasi, regl bitimi gibi döngünüze bagli bir zamanda baslatiyorlar. Düğününüz martta ise şubattaki reglde gidin isterseniz. Yoğun günlerden birinde. Hormonlariniza bakarlar evlenmeden. Iyi olur yani sizin icin.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Uzmek istemem ama bunun icin verilen ilaclar ayni regl gibi sanciya sebep oluyormuş. Regl oldum galiba korkusu yasatiyormus. İlaç alıp hormonlarını bozmak yerine depend'in külotları var. Koteksin de ayni sekilde. L bedenden büyük degilseniz ikisi de olur. L bedenden buyukseniz canpedin hasta bezleri var. Onlardan giymeyi dusunmez misiniz? Pedden daha koruyucu olur.Haklisiniz ole yaparım. Yani gelinlik giyicem sonucta bide reglim benim cok sancıli gecer o zaman cok zorlanirim.
Yoo
Yook soylediginiz mantikli aklimda bulunsun hic bi cozum bulamazsam dediginizi yaparimUzmek istemem ama bunun icin verilen ilaclar ayni regl gibi sanciya sebep oluyormuş. Regl oldum galiba korkusu yasatiyormus. İlaç alıp hormonlarını bozmak yerine depend'in külotları var. Koteksin de ayni sekilde. L bedenden büyük degilseniz ikisi de olur. L bedenden buyukseniz canpedin hasta bezleri var. Onlardan giymeyi dusunmez misiniz? Pedden daha koruyucu olur.
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Ben de sizin gibi düğünde regl olacaktim. Doktora gittim hapları aldim kafaya koymustum icecektim. Annemlerle teyzemlerle oturduk konustuk. Boyle boyle zararlari varmis dedim. O zaman niye hormonlarini bozasın dediler. Bu sekilde halledersin bir sey olmaz dediler. Şans yüzüme güldü, erken regl oldum. Belki sizin de boyle olur.Yoo
Yook soylediginiz mantikli aklimda bulunsun hic bi cozum bulamazsam dediginizi yaparim
Valla insallah ole olur ya temennim o yondenBen de sizin gibi düğünde regl olacaktim. Doktora gittim hapları aldim kafaya koymustum icecektim. Annemlerle teyzemlerle oturduk konustuk. Boyle boyle zararlari varmis dedim. O zaman niye hormonlarini bozasın dediler. Bu sekilde halledersin bir sey olmaz dediler. Şans yüzüme güldü, erken regl oldum. Belki sizin de boyle olur.