- 12 Eylül 2024
- 146
- 49
- 13
- 30
Canım benim bir hafta geçince pozitif çıktı bekle bence biraz dahaCanım durumlar ne sende ?
Benimde bugün olmam gerekiyordu.
Genelde çatlama üzerinden 14 gün geçince olurum.
Bende olmadım testlerim de negatif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim bir hafta geçince pozitif çıktı bekle bence biraz dahaCanım durumlar ne sende ?
Benimde bugün olmam gerekiyordu.
Genelde çatlama üzerinden 14 gün geçince olurum.
Bende olmadım testlerim de negatif![]()
Ama canım benim çatlama 14 ünden oldu. Ovülasyon ile takip etmiştim.Canım benim bir hafta geçince pozitif çıktı bekle bence biraz daha
Amin inşallah teşekkürlerGözün aydın canım, sağlıkla gelsin inşallah![]()
Clear pinkCanım testim markası ne?
Hadi bakalim adette aramızda 1 hafta varKızlar regli oldumdiğer aya artık
Yeni yumurtlamam 4 mayis gözüküyorHadi bakalim adette aramızda 1 hafta var
Ben kuru indir zeytinyağı karışım denicemBu grupta hamile olanlarla bişey sormak isiyorum,bu ay farklı bunu yaptığım bişey vardı dediğiniz şey oldu mı,Folik asit olur vitamin olur,
Bende içiyorum 1,5 ay oldu ama bu ayda malesef sonuç negatif üzülüyorum![]()
Geç dollenmeyle birlikte olabilir gibi çünkü pregesteron 20 üstü hamilelik diye yapmışlardı kkdeMerhaba progesteron 22.7 hcg 0.2 adete 7 gün var.Gebelik belirtisi olabilir mi?Hiçbir ilaç vs kullanmadı
Çok teşekkür ederim doktor 3 gün sonra testi tekrarlayalım dediGeç dollenmeyle birlikte olabilir gibi çünkü pregesteron 20 üstü hamilelik diye yapmışlardı kkde
Bence hamilesin şimdiden hayırlı olsunÇok teşekkür ederim doktor 3 gün sonra testi tekrarlayalım dedi
Progesterona nerden bakılıyor kiMerhaba progesteron 22.7 hcg 0.2 adete 7 gün var.Gebelik belirtisi olabilir mi?Hiçbir ilaç vs kullanmadı
Benimde HCG 0.2 çıkmıştı ama 1 hafta önceydiMerhaba progesteron 22.7 hcg 0.2 adete 7 gün var.Gebelik belirtisi olabilir mi?Hiçbir ilaç vs kullanmadı