- 23 Nisan 2023
- 858
- 144
- 33
- 36
Benim uzun Suruyo gecen hafta pazartesi oldum 8 9 gun Suruyo benimSen benden önce oldun adet benım bıtelı ıkı gun oldu hemen hemen cok az oldum ben adet bu ay ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim uzun Suruyo gecen hafta pazartesi oldum 8 9 gun Suruyo benimSen benden önce oldun adet benım bıtelı ıkı gun oldu hemen hemen cok az oldum ben adet bu ay ya
Yok adet olmaya yakinda kötü oluyo hormonlardanYa kızlar midem çok kötü, sizce hamilelik mi ?
isteyenler
Kaldıramıyorum numarayı düzenle çıkmıyorBence kaldır canım yasak olabilir herkes özelden yazsın sana o şekilde ekle derim
Bilemedim canım silebildin miKaldıramıyorum numarayı düzenle çıkmıyor
Test yaptın mıı?Ya kızlar midem çok kötü, sizce hamilelik mi ?
Yok kaldı ordaBilemedim canım silebildin mi
Yok canım yapmadım Regle 2 gün kala yaptım. Erken gebelik negatiftiTest yaptın mıı?
Olmadım ama dimi adetYok canım yapmadım Regle 2 gün kala yaptım. Erken gebelik negatifti
Gruba nıye gelmedın?Yok canım yapmadım Regle 2 gün kala yaptım. Erken gebelik negatifti
gruba nıye gelmedınYok adet olmaya yakinda kötü oluyo hormonlardan
Kızlar 24 nisan beta 101 çıktı bugün 475 çok şükür Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah gözün aydın canım, sağlıkla gelsin inşallah![]()
![]()
Gözün aydın canım, sağlıkla gelsin inşallahKızlar 24 nisan beta 101 çıktı bugün 475 çok şükür Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Gel sende boşver ne yasağıGrup mu kuruldu, ya kk da wpgrubu yasak ama
Canım testim markası ne?4 mayıs adet olmam gereken tarih çok heyecanlıyım yanlış olma ihtimali yoktur de mi